kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"1984" = 2010 - това е проблемът
Collapse
X
-
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
jenshen73 написа:Според мен Елена е права, но нали тя и аз сме по презумпция тръни в много очи - никой не чете какво тя пише - по-горе дори ми и цитираха Конституцията, която оказва се, че дори не е и КОНСТАНТНА:(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.
Коментар
-
ele написа:Много сте силни да се пънете за малките си права, които нямат кой знае какво значение (освен ако не кроите пъклени планове по телефона с новата си изгора, а жена ви е точно в подслушвателната агенция), но когато опрете до реалните права се дърпате като магаре на мост. Когато ви излъгаха посления път в магазина какво направихте - подвихте опашка и се прибрахте в къщи мърморейки, за да може да се излеете яда на някой, който е споделил, че си е потърсил правата на потребителя, които ежедневно се нарушават??? Пак се замислете дали вашите дела предразполагат да се изказвате по правата и свободите на хората.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Immortal написа:Елена, леко са ти разместени понятията за "малки" и "големи" права.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Еle наистина ли сравняваш лъжата в магазина с това да властимащите да следят кореспонденцията ти!?Друго за кеото мисял, че някой беше писал по-горе. Каква ми е гаранцията, че мой разговор за имуществебото ми състояние, здравословното и т.н. няма да попадне в ръцете на "наглите", "крокодилите" или т.н.Каква е гаранцията, че някой компромат няма да попадне в ръцете на неподходящи хора и те да вербуват съответен човек /на съответна позиция в обществото/ за нещо.Нали се сещате, че нещо извадено от контекста на изречение придобива съвсем друг смисъл.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
ele написа:А това, че някой ще подслушва 6 милиона българи - може би трябва да наемем целия китайски народ да слуша и анализира всички разговори.
Коментар
-
ele написа:Много сте силни да се пънете за малките си права, които нямат кой знае какво значение (освен ако не кроите пъклени планове по телефона с новата си изгора, а жена ви е точно в подслушвателната агенция), но когато опрете до реалните права се дърпате като магаре на мост. Когато ви излъгаха посления път в магазина какво направихте - подвихте опашка и се прибрахте в къщи мърморейки, за да може да се излеете яда на някой, който е споделил, че си е потърсил правата на потребителя, които ежедневно се нарушават??? Не можете да защитите елементарните свободи и права, които са ви дадени, но сте се насочили към по-големите неща...Пак се замислете дали вашите дела предразполагат да се изказвате по правата и свободите на хората.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
TAIF написа:Еle наистина ли сравняваш лъжата в магазина с това да властимащите да следят кореспонденцията ти!?Друго за кеото мисял, че някой беше писал по-горе. Каква ми е гаранцията, че мой разговор за имуществебото ми състояние, здравословното и т.н. няма да попадне в ръцете на "наглите", "крокодилите" или т.н.Каква е гаранцията, че някой компромат няма да попадне в ръцете на неподходящи хора и те да вербуват съответен човек /на съответна позиция в обществото/ за нещо.Нали се сещате, че нещо извадено от контекста на изречение придобива съвсем друг смисъл.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Аз проблем нямам. Проблема е твой.Едно е да изказваш мнение, друго е да говориш за неща, които не разбираш.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Аз проблем нямам. Проблема е твой.Едно е да изказваш мнение, друго е да говориш за неща, които не разбираш.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:kiro_of_the_day написа:Аз проблем нямам. Проблема е твой.Едно е да изказваш мнение, друго е да говориш за неща, които не разбираш.Marea HLX 147ps
Коментар
-
ele написа:Мисля, че трябва да се тревожиш повече как личният ти лекар съхранява информацията, защото от там може да се получи много лесно. Може би трябва повече да се притесняваш какво става с всичките тези копия на личната ти карта, може би трябва да се притесняваш повече от служителите на мобилните оператори, които имат достъп до личния ти номер и кой кога те е търсил. Може би трябва повече да се притесняваш как служителите в данъчното съхраняват информацията ти - много е лесно да получиш информация кой какви данъци плаща - просто трябва да се наредиш на опашката и да слушаш внимателно. Много се пънете за неща, които все още не са факт, а за нещата, които са факт - не ви е грижа. Защото евентуалното подслушване е много страшно, но това, че като отидете в банката и попитате каква е наличната сума в сметката, а някоя госпоица го каже на всеослушание - това е ОК и е приемливо!!! Приемливо е да си давате личната карта наляво и надясно без да се интересувате дали въпросният търговец е регистриран по ЗЗЛД.... нямам думи - затревожете се за тези неща, след това за нещо, което все още не е факт - приказката за Гъргалчо нали я знаете!!!FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар