Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се отразяват празниците на теглото ви ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз предпразнично дърпам назад, за да си наваксам после
    НАМАЛЕТЕ СКОРОСТТА - СПАСЕТЕ ЖИВОТ!!!

Коментар

Здравословно е отвреме - навреме,било то преди празници или не човек малко да ограничи приема на калории. По празници никой път не съм се лишавал от по-силна храна,но все пак трябва да се внимава с приемът и като количество.
      Уважавам тези,които ме уважават!
      Clube do Marea!

Коментар

аз пък от 4 години седя все на едни и същи килограми 64
        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Първите два дни тъпкане, после разтоварване и разходки. Сега малко диета, че нови празници се задават :D
          FIAT Marea ex
          FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
          Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Re: Как се отразяват празниците на теглото ви ?

snake написа:
            Всъщност от физична гледна точка по-точното понятие е маса, но както и да е, то и без това теглото се трупа на маса :D .Та темата е за това отпуснахте ли колана по празниците и какво шъ прайм след това ? Аз скрих кантара за няколко дни и днес се изправих пред горчивата истина - качил съм 3 кг. за периода четвъртък-неделя миналата седмица. До Нова година ще рупам само диетични бисквити и кисело мляко, за да си вляза пак в категорията до 80 кг. (ръст 182 см.). Твърдо до седмица-две след Нова година пак трябва да съм в оптималното си тегло 79-80 кг.. А за 2010 съм решил да сваля и още един-два кг. и да стана 77-78 кг., просто се чувствам по-добре, когато съм по-лек.
            80 кила? Ти си нещо недохранен бе... Как ги правите тия странни килограми..., аз когато стана 84 кила и изглеждам все едно съм бил на тримесечен каторжен режим нейде из Бухенвалд..., а съм само 173 санта нисък. Ако пък си падна до "нормативните" килограми - изглеждам като гладно Зимбабвийче....
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

С 2 кила надолу съм.
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Чи начи аз съм тамън мъж бе според тез килограми

Коментар

Преди седмица бях 85 кг ,днес сутринта бях 86,5 , не е добре! Но ще сваля бързо след нова година със Закуска на Данон и кисело мляко.Най-добре се чувставам около80-85 кг.

Коментар

Аз па на празниците винаги свалям... причината е че повече пия и по-малко ям
                    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Аз подържам "плаващо" тегло в границите 87-92кг. , но сега като се претеглих съм с едни високи горни дведесет и двойки А бе направо 93кг. , но аз не съм виновен , дядо ми е виновен. Едно прасенце и половин теленце натъпка във фризерите ми по коледа.
                      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

7 кила надолу за месец .... почвам да се плаша

Коментар

Аз също по странен начин взех да губя килограми. Преди празниците се мерих и бях малко под 75кг. Не спазвам никаква диета ...За 4-5 дена празници качих малко над 2кг но се съмнявам да ги задържа после ...

Коментар

Така като ви слушам се плаша бе хора..... октомври бях 83 кила и след последната седмица отпуска в момента съм 91 ... при ръст 178 .... ама след нова година се стягам да смъкна пак до 82-3 .... общо взето в тях ми е най- добре, но и 90- те са добре за фитнеса да обърна малко в маса първо.

Коментар

И аз съм +2 кг. Днеска се засякох. В момента съм 89 ... А как искам да стана 80 ама няма братче ...
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                              X