Аз предпразнично дърпам назад, за да си наваксам после
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се отразяват празниците на теглото ви ?
Collapse
X
-
Re: Как се отразяват празниците на теглото ви ?
snake написа:Всъщност от физична гледна точка по-точното понятие е маса, но както и да е, то и без това теглото се трупа на маса :D .Та темата е за това отпуснахте ли колана по празниците и какво шъ прайм след това ? Аз скрих кантара за няколко дни и днес се изправих пред горчивата истина - качил съм 3 кг. за периода четвъртък-неделя миналата седмица. До Нова година ще рупам само диетични бисквити и кисело мляко, за да си вляза пак в категорията до 80 кг. (ръст 182 см.). Твърдо до седмица-две след Нова година пак трябва да съм в оптималното си тегло 79-80 кг.. А за 2010 съм решил да сваля и още един-два кг. и да стана 77-78 кг., просто се чувствам по-добре, когато съм по-лек.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аз подържам "плаващо" тегло в границите 87-92кг. , но сега като се претеглих съм с едни високи горни дведесет и двойки А бе направо 93кг. , но аз не съм виновен , дядо ми е виновен. Едно прасенце и половин теленце натъпка във фризерите ми по коледа.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
И аз съм +2 кг. Днеска се засякох. В момента съм 89 ... А как искам да стана 80 ама няма братче ..."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар