Здравословно е отвреме - навреме,било то преди празници или не човек малко да ограничи приема на калории. По празници никой път не съм се лишавал от по-силна храна,но все пак трябва да се внимава с приемът и като количество.
Всъщност от физична гледна точка по-точното понятие е маса, но както и да е, то и без това теглото се трупа на маса :D .Та темата е за това отпуснахте ли колана по празниците и какво шъ прайм след това ? Аз скрих кантара за няколко дни и днес се изправих пред горчивата истина - качил съм 3 кг. за периода четвъртък-неделя миналата седмица. До Нова година ще рупам само диетични бисквити и кисело мляко, за да си вляза пак в категорията до 80 кг. (ръст 182 см.). Твърдо до седмица-две след Нова година пак трябва да съм в оптималното си тегло 79-80 кг.. А за 2010 съм решил да сваля и още един-два кг. и да стана 77-78 кг., просто се чувствам по-добре, когато съм по-лек.
80 кила? Ти си нещо недохранен бе... Как ги правите тия странни килограми..., аз когато стана 84 кила и изглеждам все едно съм бил на тримесечен каторжен режим нейде из Бухенвалд..., а съм само 173 санта нисък. Ако пък си падна до "нормативните" килограми - изглеждам като гладно Зимбабвийче....
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Преди седмица бях 85 кг ,днес сутринта бях 86,5 , не е добре! Но ще сваля бързо след нова година със Закуска на Данон и кисело мляко.Най-добре се чувставам около80-85 кг.
Аз подържам "плаващо" тегло в границите 87-92кг. , но сега като се претеглих съм с едни високи горни дведесет и двойки А бе направо 93кг. , но аз не съм виновен , дядо ми е виновен. Едно прасенце и половин теленце натъпка във фризерите ми по коледа.
Аз също по странен начин взех да губя килограми. Преди празниците се мерих и бях малко под 75кг. Не спазвам никаква диета ...За 4-5 дена празници качих малко над 2кг но се съмнявам да ги задържа после ...
Така като ви слушам се плаша бе хора..... октомври бях 83 кила и след последната седмица отпуска в момента съм 91 ... при ръст 178 .... ама след нова година се стягам да смъкна пак до 82-3 .... общо взето в тях ми е най- добре, но и 90- те са добре за фитнеса да обърна малко в маса първо.
Коментар