Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване: Мъжете паркират по-добре от жените

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предполагам не го мислиш сериозно това

Коментар

Princo написа:
      Те не му трябва висше на човек да разбере,че мъжете са по-добри в паркирането.
      дрън дрън....

Коментар

sexpodmosta написа:
        Предполагам не го мислиш сериозно това
        Аз не го мисля, то е така.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Тоест според теб това, което виждат останалите е илюзия, наред с проучването (ръководено от жена) :D :D :D

Коментар

sexpodmosta написа:
            Тоест според теб това, което виждат останалите е илюзия, наред с проучването (ръководено от жена) :D :D :D
            Проучването не обхваща цялото население на планетата, да не говорим, че е проведено в Германия и не са взети предвид купените в България книжки. Освен това има огромна разлика между различните практики на обучение - в България обучението как да се паркира е точно един учебен час и включва 40 минути обяснение и опити, последвани от 1-2 успешни такива. За разлика от полигона навремето, където ако искаш книжка, трябва да се научиш да паркираш. истината е, че мъжете в България не паркират по-добре от жените. особено тези, които си мислят, че като кола им е позволено да си ги паркират във входа. Препоръчвам ти да направиш собствено проучване, което да подкрепиш със снимки. примерно - един час висене на паркинга на някоя голяма верига с фотоапарат в ръце. Гарантирам, че процентно жените ще паркират по-добре от мъжете (процентно, защото има повече мъже, тколкото жени шофьори).Май истината кой паркира по-лошо се приема много по-зле от мъжете, отколкото от жените.
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Жените също паркират добре стига да са (сами на паркинга ) майтапя се сремят се и им се получава това е мойто наблюдение евала дами
              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Стига бе - пак ли я подкарахте?

Коментар

Нямат си работа....бля бля...

Коментар

Meril написа:
                    Princo написа:
                    Те не му трябва висше на човек да разбере,че мъжете са по-добри в паркирането.
                    дрън дрън....
                    Та пляс.Не че нещо,ама една огромна част от жените просто не могат да паркират.
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Добре де, стига сте го дъвкали.... да не би всичките мъже да са перфектни шофьори??? Айде сега Да не си ги мерим...

Коментар

незнам но озни ден пред мен една мадама къф френски гараж направи пред мен щях да слизам да и стисна ръката

Коментар

Стига сте се дъвкали! Толкова голям кеф ли е? Те жените..., ама те мъжете... Има сигурно над 100 подобни теми във форума и с клипове даже. Който колкото си може си кара и си паркира. Аз се чудя как не са я заключили таз тема като дублираща се.

Коментар

ele написа:
                            sexpodmosta написа:
                            Проучването не обхваща цялото население на планетата, да не говорим, че е проведено в Германия и не са взети предвид купените в България книжки. Освен това има огромна разлика между различните практики на обучение - в България обучението как да се паркира е точно един учебен час и включва 40 минути обяснение и опити, последвани от 1-2 успешни такива. За разлика от полигона навремето, където ако искаш книжка, трябва да се научиш да паркираш. истината е, че мъжете в България не паркират по-добре от жените. особено тези, които си мислят, че като кола им е позволено да си ги паркират във входа. Препоръчвам ти да направиш собствено проучване, което да подкрепиш със снимки. примерно - един час висене на паркинга на някоя голяма верига с фотоапарат в ръце. Гарантирам, че процентно жените ще паркират по-добре от мъжете (процентно, защото има повече мъже, тколкото жени шофьори).Май истината кой паркира по-лошо се приема много по-зле от мъжете, отколкото от жените.
                            Собствено проучване съм си направил на база на това което виждам. Истината за това кой паркира в България няма как да знаеш коя е, на база 30 минути маневри пред супермаркет, защото там е суперлесно и време за паркиране бол.Давам примери, които не считам за меродавни, но за мен лично са показателни:1. Аз съм паркирал кола, на момиче (непозната) в центъра на София, която тя сама не може да паркира.2. Мои приятели са правил същото. Обратното обаче не се е случвало 3. Редовно се пропускат места, кръгови, улици, пътища и тем подобни от маса мои познати (жени), защото там не можели да карат. Иначе те твърдят, че карат по-добре от всички мъже, които познавам.4. Изчислението за проценти мъже/жени в брой е неправилно, защото ако има 5 жени и 2 от тях паркират зле това са 40%. А ако има 10 мъже и 2-ма паркират зле са 20%. 5. Като цяло карането на жените е болна тема. Почти няма жена, която да си признае, че е слаба в шофирането. По-скоро според мен на вас жените не ви се иска да си признаете, че има неща в които мъжете повече ни бива, не само паркиране и каране. 6. В проучването се коментират пространствени способности и чувство за координация, не се набляга на обема на "тестовите пилоти".

Коментар

Това вече е нагло! Та чак до признание стигаме.... пак казвам, хайде да не си ги мерим

Коментар

Meril написа:
                                Това вече е нагло! Та чак до признание стигаме.... пак казвам, хайде да не си ги мерим
                                Защо да е нагло? Ele първа спомена, че мъжете не сме искали да си признаем

Коментар

Working...
                                X