Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване: Мъжете паркират по-добре от жените

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проучване: Мъжете паркират по-добре от жените

Убежденията на мъжете, че жените не могат да паркират са научно потвърдениНа жените им е необходимо средно около 20 секунди повече време, за да паркират своята кола, но въпреки това шанса да я позиционират по средата между обозначените линии е много малък.В немското проучване участват 65 човека, които трябва да спрат Audi A6 на стандартно място за паркиране. Техните маневри се оценяват по точност, като се взима предвид отстоянието на луксозният седан от белите линии.Въпреки, че експертите очакват жените да паркират по-бавно, се оказва, че дори техните забавени и "внимателни" маневри не водят до по-точен резултат.Д-р Клаудия Волф ("Ruhr University" в Бохум, Германия), която води изследването споделя, че се потвърждават предходни заключения, че мъжете имат по-добра координация и усещане за пространство от жените. "Тези предубеждения съществуват и аз като учен исках да се убедя дали са базирани на истина или митове", казва Д-р Волф.Въпреки, че в момента всички мъже се усмихвате доволно, докато четете тази статия, ние от autotrend.bg ви съветваме да не дразните вашите приятелки, тъй като това най-вероятно ще доведе до спорове с тях и те може да не сбъднат някои ваши желания в по-късните часове http://www.autotrend.bg/news/read/531

къде е новината тук
    Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Das ein fact както казват немците . И аз се чудя къде е новината... ама то не е само паркирането Единствената жена която познавам и кара добре от мен и то много добре завърши на 2ро място на дрифта в Кюстендил

Коментар

vaskobravo написа:
        къде е новината тук
        Все пак познавам доста изключения, дето могат да затворят устите на много отворковци

Коментар

vital написа:
          vaskobravo написа:
          къде е новината тук
          Все пак познавам доста изключения, дето могат да затворят устите на много отворковци
          ооооо далеч съм от мисълта че няма добри шофьори жени.просто са доооооооооооооста малък процент Yellow_Flash_Colorz_PDT_15
          Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Jivko Georgiev написа:
            Единствената жена която познавам и кара добре от мен и то много добре завърши на 2ро място на дрифта в Кюстендил
            Като пораснеш, като опознаеш малко повече жени, положението ще се промени.
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

Коментар

Като цяло съм съгласен с това, затова съм се ухилил
              vaskobravo написа:
              къде е новината тук

Коментар

Malone написа:
                Jivko Georgiev написа:
                Единствената жена която познавам и кара добре от мен и то много добре завърши на 2ро място на дрифта в Кюстендил
                Като пораснеш, като опознаеш малко повече жени, положението ще се промени.
                А ти от къде знаеш аз колко жени познавам ? Достатъчно много са в момента ...

Коментар

нищо ново под слънцето
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

Те не му трябва висше на човек да разбере,че мъжете са по-добри в паркирането.
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Просто мъжете сме повече в статистиката - по-добри сме и в катастрофите..., пак поради същата статистика...
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Jivko Georgiev написа:
                        Das ein fact както казват немците . ...
                        А дали не казват така някои българи с надеждата да звучи на немски. :D Аз по бих повярвал, че немците биха казали нещо като Das ist ein Fakt или просто Das ist Fakt , пък дано не греша. И иначе по темата - не съм шокиран
                        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Princo написа:
                          Като цяло да, но има и леки изклюения, онзи ден се возих при една жена, караща лада, няма да повярвате как караше, а за паркирането съм 100% сигурен, че ще бие всички от форума (мое мнение) , има някои жени, които не са за подценяване (особенно тези с ладата)
                          Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                          Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

fast_ghost написа:
                            Princo написа:
                            Като цяло да, но има и леки изклюения, онзи ден се возих при една жена, караща лада, няма да повярвате как караше, а за паркирането съм 100% сигурен, че ще бие всички от форума (мое мнение) , има някои жени, които не са за подценяване (особенно тези с ладата)
                            Според мен просто си се впечатлил от това, че една жена може да кара нормално без да прави глупусти на пътя Не казвам, че няма такива, но са големи изключения.Щом жени около мен, като видят странно движещи се МПС-та и автомобили паркирани диагонално на ленти за паркинг по магазините и казват "ТОВА Е ЖЕНА!" значи и те са свикнали

Коментар

sexpodmosta написа:
                              Според мен просто си се впечатлил от това, че една жена може да кара нормално без да прави глупусти на пътя Не казвам, че няма такива, но са големи изключения.Щом жени около мен, като видят странно движещи се МПС-та и автомобили паркирани диагонално на ленти за паркинг по магазините и казват "ТОВА Е ЖЕНА!" значи и те са свикнали
                              Да бе! на мен ми е направило впечатление, че паркиращите по диагонал и заемащите 2-3 места са предимно мъже.
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                              X