sexpodmosta написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване: Мъжете паркират по-добре от жените
Collapse
X
-
Meril
-
Meril написа:sexpodmosta написа:Meril написа:Това вече е нагло!Та чак до признание стигаме.... пак казвам, хайде да не си ги мерим
Коментар
-
Meril
Аз ще ти отговоря. На 37г. И това което знам за почти 19г. опит зад волана е, че има внимателни и невнимателни шофьори. Важи за шофиране, паркиране ако щеш и за глупостите, които понякога вършим на пътя. Няма мъже и жени, винаги има изключения. Така, че статистики и бля бля..... няма нужда
Коментар
-
Meril написа:Аз ще ти отговоря. На 37г. И това което знам за почти 19г. опит зад волана е, че има внимателни и невнимателни шофьори. Важи за шофиране, паркиране ако щеш и за глупостите, които понякога вършим на пътя. Няма мъже и жени, винаги има изключения. Така, че статистики и бля бля..... няма нуждаКато караш толкова добре,кво те интересува как паркира някаква 20 годишна мацка ? Нали знаеш,че ти си караш добре.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Meril
Princo написа:Meril написа:Аз ще ти отговоря. На 37г. И това което знам за почти 19г. опит зад волана е, че има внимателни и невнимателни шофьори. Важи за шофиране, паркиране ако щеш и за глупостите, които понякога вършим на пътя. Няма мъже и жени, винаги има изключения. Така, че статистики и бля бля..... няма нуждаКато караш толкова добре,кво те интересува как паркира някаква 20 годишна мацка ? Нали знаеш,че ти си караш добре.
Интересува ме как паркира не само 20г. мацка, ами и 20г. младеж, ако моята кола е някъде там
Никъде не съм написала,че карам добре
Имам претенциите, че карам внимателно.
Коментар
-
До сега с жена на глава не съм излизал.Не смятам и да се пробвам тук.Лека вечер.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Meril
Коментар
-
Без да навлизам много в спора и да се карам с когото и да било, ама по тема паркиране ....................Моята кола 3 пъти е потърпевша( за щастие без много следи) от некадърно паркиране на мъже.... Вече незнам при работата как и къде да паркирам колата, че да е най- защитена..... Нито 1 път колата ми не е била ударена от момиче, жена, въпреки че с 1 мацка доста често спираме един до друг и на задното и стъкло пише "Млад Шофьор", докато цели 3 пъти отивам до колата и някой си спрял в задницата ми.....( 1 път 1 старец на към 60-70 втория някакъв мой набор с БМВ талига на 25 години ...... 3 тия незнам къф е щото сам оследите по задната броня видях...)Така че за мене жените поне около офиса ми са кадърни шофьорк изасегаИ за информация съм на почти 22 момче.... да не кажете, че съм от техните и ги защитавам
Коментар
-
sexpodmosta: Нормално е мъжете да гледат под лупа как една жена шофира и да помнят всеки път, когато в сбъркала. Освен това са много склонни, ако една жена не кара както те мислят, че трябва, да го квалифицират като "лошо каране". В същото време аз не помня мъж, който да е казал, че е лош шофьор, напротив, мъжете са много по-склонни да казват колко са добри и как са "издухали" еди-кой-си, особено ако е с голф3, като квалифицират превишаването на скоростта като "добро" каране, а карането с 40 при знак за 40 като "лошо". Конкретно за паркирането: На колата ми има 2 вдлъбнатини, които са направени от пишман "много добри" мъже-шофьори, които паркираха "отлично" в предоставеното място и също така "колегиално" отвориха вратата със засилка.Няма да споменавам за предишните си коли, като всички драскотини при паркиране са от мъже, а до момента само една жена ме е подпирала докато паркираше клио на място, на което след нея паркира без проблем джип. В заключение: Разбира се, че подобно изследване ще бъде прието от мъжете като достоверно и абсолютно правдоподобно, но като ви кажат за чушките и доматите и за инфлацията, нещо май не вярвате в тези така официални изследвания
Т.е. според както завее вятъра и кой както му отърва.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:sexpodmosta: Нормално е мъжете да гледат под лупа как една жена шофира и да помнят всеки път, когато в сбъркала.
Коментар
-
Ще направя леко включване, безпристрастно, просто факти : Мъжете винаги го раздават тарикати (и аз съм мъж, ама нали се пиша страничен) малко или много. Това води до грешките в тяхното каране, колкото по-натоварен трафик - толкова повече грешки. Жените от своя страна спазват всяко едно ограничение и маркиране на път,кръстовище и приемат твърде насериозно фразата "всеки път е различно" (в това няма нищо лошо), оттам идват техните грешки, а именно - когато ситуацията стане напрегната по-голямата част от нежния пол пуска волана и чака филма да свърши
. Всеки пол с недостатъците си. И нали знаете защо мъжете нямат целулит ?
(по преценка на властите мога да бъда зашлевен за шегата
)
Impossible is nothing !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар