Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване: Мъжете паркират по-добре от жените

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sexpodmosta написа:
    Meril написа:
    Това вече е нагло! Та чак до признание стигаме.... пак казвам, хайде да не си ги мерим
    Защо да е нагло? Ele първа спомена, че мъжете не сме искали да си признаем
    Колега на колко си години?

Коментар

Meril написа:
      sexpodmosta написа:
      Meril написа:
      Това вече е нагло! Та чак до признание стигаме.... пак казвам, хайде да не си ги мерим
      Защо да е нагло? Ele първа спомена, че мъжете не сме искали да си признаем
      Колега на колко си години?
      24. Няма да те питам ти на колко си, защото не е учтиво

Коментар

Аз ще ти отговоря. На 37г. И това което знам за почти 19г. опит зад волана е, че има внимателни и невнимателни шофьори. Важи за шофиране, паркиране ако щеш и за глупостите, които понякога вършим на пътя. Няма мъже и жени, винаги има изключения. Така, че статистики и бля бля..... няма нужда

Коментар

Meril написа:
          Аз ще ти отговоря. На 37г. И това което знам за почти 19г. опит зад волана е, че има внимателни и невнимателни шофьори. Важи за шофиране, паркиране ако щеш и за глупостите, които понякога вършим на пътя. Няма мъже и жени, винаги има изключения. Така, че статистики и бля бля..... няма нужда
          Голямата работа,че някой казъл че жените не карат добре.Кво толкоз се връзвате за глупости и започвате да спорите ... Като караш толкова добре,кво те интересува как паркира някаква 20 годишна мацка ? Нали знаеш,че ти си караш добре.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
            Meril написа:
            Голямата работа,че някой казъл че жените не карат добре.Кво толкоз се връзвате за глупости и започвате да спорите ... Като караш толкова добре,кво те интересува как паркира някаква 20 годишна мацка ? Нали знаеш,че ти си караш добре.
            Май не ме четеш Интересува ме как паркира не само 20г. мацка, ами и 20г. младеж, ако моята кола е някъде там Никъде не съм написала,че карам добре Имам претенциите, че карам внимателно.

Коментар

До сега с жена на глава не съм излизал.Не смятам и да се пробвам тук.Лека вечер.
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                До сега с жена на глава не съм излизал.Не смятам и да се пробвам тук.Лека вечер.

Коментар

Без да навлизам много в спора и да се карам с когото и да било, ама по тема паркиране ....................Моята кола 3 пъти е потърпевша( за щастие без много следи) от некадърно паркиране на мъже.... Вече незнам при работата как и къде да паркирам колата, че да е най- защитена..... Нито 1 път колата ми не е била ударена от момиче, жена, въпреки че с 1 мацка доста често спираме един до друг и на задното и стъкло пише "Млад Шофьор", докато цели 3 пъти отивам до колата и някой си спрял в задницата ми.....( 1 път 1 старец на към 60-70 втория някакъв мой набор с БМВ талига на 25 години ...... 3 тия незнам къф е щото сам оследите по задната броня видях...)Така че за мене жените поне около офиса ми са кадърни шофьорк изасега И за информация съм на почти 22 момче.... да не кажете, че съм от техните и ги защитавам

Коментар

sexpodmosta: Нормално е мъжете да гледат под лупа как една жена шофира и да помнят всеки път, когато в сбъркала. Освен това са много склонни, ако една жена не кара както те мислят, че трябва, да го квалифицират като "лошо каране". В същото време аз не помня мъж, който да е казал, че е лош шофьор, напротив, мъжете са много по-склонни да казват колко са добри и как са "издухали" еди-кой-си, особено ако е с голф3, като квалифицират превишаването на скоростта като "добро" каране, а карането с 40 при знак за 40 като "лошо". Конкретно за паркирането: На колата ми има 2 вдлъбнатини, които са направени от пишман "много добри" мъже-шофьори, които паркираха "отлично" в предоставеното място и също така "колегиално" отвориха вратата със засилка. Няма да споменавам за предишните си коли, като всички драскотини при паркиране са от мъже, а до момента само една жена ме е подпирала докато паркираше клио на място, на което след нея паркира без проблем джип. В заключение: Разбира се, че подобно изследване ще бъде прието от мъжете като достоверно и абсолютно правдоподобно, но като ви кажат за чушките и доматите и за инфлацията, нещо май не вярвате в тези така официални изследвания Т.е. според както завее вятъра и кой както му отърва.
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                      sexpodmosta: Нормално е мъжете да гледат под лупа как една жена шофира и да помнят всеки път, когато в сбъркала.
                      Именно, Ленче! Просто се спрете да говорите глупости всичките - кой колкото си може - толкова си паркира. Независимо от пола, независимо от процента, независимо от манталитета, независимо дали ще запали съединителя...

Коментар

Ще направя леко включване, безпристрастно, просто факти : Мъжете винаги го раздават тарикати (и аз съм мъж, ама нали се пиша страничен ) малко или много. Това води до грешките в тяхното каране, колкото по-натоварен трафик - толкова повече грешки. Жените от своя страна спазват всяко едно ограничение и маркиране на път,кръстовище и приемат твърде насериозно фразата "всеки път е различно" (в това няма нищо лошо), оттам идват техните грешки, а именно - когато ситуацията стане напрегната по-голямата част от нежния пол пуска волана и чака филма да свърши . Всеки пол с недостатъците си. И нали знаете защо мъжете нямат целулит ? (по преценка на властите мога да бъда зашлевен за шегата )
                        Impossible is nothing !

Коментар

Working...
                        X