Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ето ги и новите джанти! (снимки 2-та стр.)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Останал съм с грешно впечатление значи Като ги сложа за постоянно ще му мисля вече ако има проблем с калниците :]
    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

В момента съм в процес на опазарване на 2 гуми 195/55 и 2 гуми 195/50,ако ги взема ги слагам веднага и ще пусна снимка как е станало.п.п.Някой знае ли вубще някъде продават ли се такива фарове или са ръчна изработка. (никъде не съм намерил в нета фарове за типо различни от оригиналните),а такива стопове:От мнооооооооооого отдавна търся и спойлер от седичи (5-та врата) ама немога да открия.И дълбоко рекаро няма никъде,ще се прави моя салон индивидуално то се е видяло.
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

Честито, колега, айде сега почвай с полирането, да станат муцка за лятото.. пп слагай 4 гуми 195-50, че иначе ще има разлика в стойката и не мисля, че ще е много добре...
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
          Честито, колега, айде сега почвай с полирането, да станат муцка за лятото.. пп слагай 4 гуми 195-50, че иначе ще има разлика в стойката и не мисля, че ще е много добре...
          даже ако не се лъжа 195/50/15 са по евтини от 195/55/15 ... гледах вчера в един сайт , но не помня за коя марка значи на 50 бяха с 30 лв по евтини от тия на 55... тей че
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Ами на 50 гуми ще сложа защото наистина са по евтини,днес се уверих и аз в "Диана".Първоначално мислех да ги правя джантите бели,днес колегата (програмис) в фирмата ми ги цъкна на фотошопа в бяло и хич неми хареса.Те сега за черен мат на спиците и сив борд.Мисля черния цвят да го оставя а за борда незнам как става това полиране за да го направя лъскав борда.Дайте акъл за това в последователност на действията за постигане на желания ефект!?
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

Е никой ли незнае как се полира борд ?
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

Working...
              X