Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ето ги и новите джанти! (снимки 2-та стр.)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето ги и новите джанти! (снимки 2-та стр.)

Здравейте.Предлагат ми тези джанти 15-ки 4х98 с 3 гуми (стават за 1 сезон) за 250лвДобри ли са им парите.Без повреди са.Цената беше първо 320 но индивидуално ми предложи продавача тази цена.Какво мислите?http://www.tuning.bg/forum/download/file.php?id=252985
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Това е доста стар модел.Най-малко на 10 год.Но са добри.Ако не са криви ги вземи,че за изправяне си приготви поне по още 40лв на джанта.Според мен не е на кой знае каква далавера
    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Лично на мен не ми харесаха тези джанти. Оргиналните 15-ки от Браво/Брава/Мареа изглеждат по-добре. Джанти от Купе са също много добър вариант.
      SEAT Leon Cupra 300
      Triumph Street Triple 765 R

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=47012

Коментар

И на мен лично не ми харесват. Но всеки си има различен вкус Ако те кефят ги вземай, какво се интересуваш от на хората мнението.
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Виждал съм бравок, със същите джантета и му стоят адски добре. За типока незнам обаче
            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

ogi28b написа:
              Ogi това в каква връзка? Да не си мислиш, че това са джатите на колегата с пунтото?А по темата, нещо и на мен не ми харесват! И не мисля, че е далавера, но пак ще кажа основното е че не ми хареват.
              FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Защо е тази мода на кола за 1000-2000 лева да се слагат джанти, струващи колкото половината кола?П.П. Тези джанти и на мен не ми харесват. Харесвам по принцип джанти с няколко широки спици...

Коментар

TAIF написа:
                  ogi28b написа:
                  Ogi това в каква връзка? Да не си мислиш, че това са джатите на колегата с пунтото?
                  Евала ти пра’им на извода !!! Ако исках да кажа "че това са джатите на колегата с пунтото", щях да напиша "че това са джатите на колегата с пунтото". Може би просто напомням какво се случва напоследък, и то много често, за съжаление. Просто монтирането на не-оригинално оборудване, особено на джанти - е магнит за наркоманчетата.

Коментар

Humppa написа:
                    Защо е тази мода на кола за 1000-2000 лева да се слагат джанти, струващи колкото половината кола?П.П. Тези джанти и на мен не ми харесват. Харесвам по принцип джанти с няколко широки спици...
                    Колега слагам на "кола за 800" лева джанти само и единствено да ми радва окото.Немога да ги сложа на друга кола просто защото едва ли ще си купя скоро друга.Радвам се на това което имам.Гледах обявите и в нашия форум,виждал съм как седят на типо жанти от браво,брава тези от спортното браво и не ми харесва.Пък и в форума ми се струват малко скъпи,особено някой обяви.Затова се насочих към тунинг.бгМисля след празниците да ги взема.Ако има някой на който ЩЕ МУ Е ЛЕСНО и бързо ако иска да сложи въпросната джанта на това типо да видя как ще изглежда
                    Fiat Tipo
                    Corsa b комби !

Коментар

ogi28b написа:
                      TAIF написа:
                      ogi28b написа:
                      Ogi това в каква връзка? Да не си мислиш, че това са джатите на колегата с пунтото?
                      Евала ти пра’им на извода !!! Ако исках да кажа "че това са джатите на колегата с пунтото", щях да напиша "че това са джатите на колегата с пунтото". Може би просто напомням какво се случва напоследък, и то много често, за съжаление. Просто монтирането на не-оригинално оборудване, особено на джанти - е магнит за наркоманчетата.
                      Е евала за напомнянето, едвали са много хората дето са те разбрали Нали не мислиш, че много хора ще тръгнат да крадат джанти за 200-300лв. комплект с гумите /не че ще ме изненада де/. Та според мен колегата с пунтото е имал или хубави гуми или джанти или комбинация от двете, ама стига съм спамил!
                      FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

О повярвайте ми крадат всичко.И Ху...да си оставиш ще го вземат.Съветвам който няма секретни болтове да си купи дори на железни джанти.На седмица виждам по 1-2 коли на камъни,и то в различни квартали.
                        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Кратко и ясно - НЕ !
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

pecata,ето това е от мен.Преценката си е лично твоя.
                            Прикачени файлове
                            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Джантите и на мен не ми харесват. Но като се има предвид , че железни 15ки вървят по 120-140лв без гуми... за алуминиеви с гуми 250лв мисля че е добра цена. Колкото и да са грозни, по добре седят от железните. А относто изправянето- 18лв на джанта е машинно изправяне.
                              Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Working...
                              X