Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мис Париж 2009 лишена от титлата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе не знам, видя ми се все едно са го спъхнали. Слай например е над 60 г., доколкото си спомням, но все още продължава да демонстрира мускули поне пред камера. А за кюфтетата на плажа си е така .
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Въъъ, тая снимка на Арни не съм я виждал - изглежда яко изоставено това тяло..., но пък е нормално - с всичките му травми и проблемите с бъбреци и черен дроб дека си ги е докарал с всичката химия... Силвестър никога не е бил "мистър" и го знаем само от Рамбо - т.е. сега дори изглежда много добре за възрастта си. Ама я го вижте в Копланд.... бррр
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Има една по-кофти даже бат’ Арни. Виж по долу.И една за сравнение, че така е лошо, славата му не е незаслужена.Но си е нормално. Екс Рамбо все още участва във филми и то където играе мачо, а не университетски преподавател.Пък Арни ... гледа си губернаторството. Предполагам, че Силвестър Сталоун има поне 10-на пластични интервенции, а за Арнолд не съм чувал.И за Мики Рурк ми е кофти, много зле изглежда и той след хирургии за да запази донякъде имиджа си. Изглежда зле сега. По добре да си беше остарял истински. Голям бохем. Най големият.
        Прикачени файлове
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

Коментар

Ей - ей без обиди за кюфтета! Да не се обиждаме на храна, пък знаете ли колко са вкусни а???
          FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

@Malone: Батко Арни ми беше идол на млади години, а снимките, които си постнал ми се иска да са фалшиви. Защото човек, който е пропагандирал фитнеса не само като спорт, но и като начин на живот е недопустимо да увисне така яко... Мики Рурк изглежда наистина отвратително, както ще изглежда и силиконовата принцеса Памела след няколко години. Баща ми, който е малко по-млад от Арнолд и който никога не е тренирал нищо - остарява по-красиво и по-... достойно някак си..., но пък не е губернатор на Калифорния ъф ди US...
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Уж темата беше за Мис Париж
              Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

simeon3000 написа:
                Уж темата беше за Мис Париж
                Беше ама....нещо лек ляв завой Не усетно я превръщат в Мистър Калифорния
                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Извинения за офтопика.Ето ги всичките кандидатки.
                  www.cyxap.com

Коментар

Има хубави кандидатки, но по темата мис Париж никак не изглежда добре, има целулит и то бая, циците са поувиснали и в лице не е нищо запомнящо се или красиво, ще е в края на класацията, ако няма пари и влиателни "приятели". Арни не изглежда добре, явно политиката не е за всеки.
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Malone, това вече е приказка, какво се бяхте отплеснали по онези дърти шкембелии, не знам? Рядко ми харесват момичетата по такива конкурси, НО тук има фаворит: http://www.missfrance.cc/photos-miss...Сигурно е малко мустаката , ама другите много постни, бе.
                      Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

van_dal написа:
                        Има хубави кандидатки, но по темата мис Париж никак не изглежда добре, има целулит и то бая, циците са поувиснали и в лице не е нищо запомнящо се или красиво, ще е в края на класацията, ако няма пари и влиателни "приятели".
                        то па нашата мис България - Пернишката кобила една убавица...п.п. както се е разкрачила на снимките - кой ше й гледа лицето или цилулита
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                          van_dal написа:
                          Има хубави кандидатки, но по темата мис Париж никак не изглежда добре, има целулит и то бая, циците са поувиснали и в лице не е нищо запомнящо се или красиво, ще е в края на класацията, ако няма пари и влиателни "приятели".
                          то па нашата мис България - Пернишката кобила една убавица...п.п. както се е разкрачила на снимките - кой ше й гледа лицето или цилулита
                          "Жестоката" истина
                          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

simeon3000 написа:
                            Malone, това вече е приказка, какво се бяхте отплеснали по онези дърти шкембелии, не знам? Рядко ми харесват момичетата по такива конкурси, НО тук има фаворит: http://www.missfrance.cc/photos-miss...Сигурно е малко мустаката , ама другите много постни, бе.
                            Стига с тез мустаци.Представяш ли си да изберат за миска неква мустаката ?
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Абе мустаката тя ...Това е мис Лангедок, ще рече че може да е наследничка на катари, с катарска кръв. Богомили по нашенски ...И с мустачки да е ’ше я взема да я вкарам в истинското християнство.--- offtopic ---И пак малко у лево, и за остаряването, пък като Иги Поп няма друг, такъв брутален тип няма на света.Харесвах му песните на времето, харесвам ги и сега.Някъде бяха писали, че Иги Поп не е бащата на пънка. Той бил дядото на пънка.Луд, ЛУД.Дъртаците във форума го помним.Не знам дали има и едно излизане на сцената без да е напит или надрусан като гъ3, винаги on the edge ...ТУК и ТУК
                              Прикачени файлове
                              www.cyxap.com

Коментар

Човека просто знае, че алкохола консервира - и си кръка и си остава млад и запазен!
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X