Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Взимане на книжката от кат ???

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Взимане на книжката от кат ???

Здравеите колеги, скоро си изкарах всички изпити и сега вече съм правоспособен и по документи Въпросът ми е,подаох си документите в кат и служителката беше толкова любезна че нищо не ми обясни,в мен остана само един голям лист (квитанция за платена такса в кат) обаче аз я загубих,та ме интересуваше като отида да си взема книжката ще ми искат ли квитанцията. благодаря предварително
    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
    .

Лична карта ще ти искат само.И сега, преди да се вземе книжка, ще те накарат да гледаш 1 филм.1 приятел миналата седмица го карах да си подава документите, и така му обясниха.Ама на него му казаха точна дата и час, когато трябва да отиде.Неможе когато си поискаш
    Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Направо си продължавай без книжка, не ти трябва въобще тази пластмасова формалност.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

E защо ти е изобщо книжка като си караш и без нея ?
        Impossible is nothing !

Коментар

undermind написа:
          Просто исках отговор на въпроса ми а не да ме плюете Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Моля! Колега GbGzTeaM и аз имам дата и час мен ме интересуваше само дали ми трябва квитанцията
          .

Коментар

cs_aleksandar написа:
            undermind написа:
            Просто исках отговор на въпроса ми а не да ме плюете Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Моля! Колега GbGzTeaM и аз имам дата и час мен ме интересуваше само дали ми трябва квитанцията
            За да си спестиш "плюене", изтрий си първото изречение. Самия ти започваш темата по такъв начин, който не предполага нищо друго. Темата щеше ли да е неразбираема ако липсва първото изречение в нея?

Коментар

Благодаря на всички вече ми стана ясно,значи да не се притеснявам за квитанцията
              .

Коментар

Ей опасна работа сте ,човека искаше да попита нещо, а вие почнахте пак да се правите на много остоумни. Браво.
                Виж бейби не сме глупаци,
                ние сме отбор от здравеняци.
                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Аре ще се обадя и аз ... да ме плюят мене ... че и аз 1 година карам без книжка ... Къде е проблема ?Заради тази 1 година се научих да карам читаво и правилно и който има нещо против да го казва ... Относно листа - на времето и аз бях затрил моят - разбира се :D Обаче аз не съм като тебе ... тези неща не ми правят впечатление ... и отидох там ... искаха ми някакъв лист ... и аз като пълен инфантил се развиках на момата ... как не им е писнало само да ме въртят ... какви листове ... толкова документи главата ме заболя ... егати институцията ... поне да си вършат работата ... и тя бързо бързо ми я намери книжката и ми тегли майната на ум :D
                  Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                    Аре ще се обадя и аз ... да ме плюят мене ... че и аз 1 година карам без книжка ... Къде е проблема ?Заради тази 1 година се научих да карам читаво и правилно и който има нещо против да го казва ... Относно листа - на времето и аз бях затрил моят - разбира се :D Обаче аз не съм като тебе ... тези неща не ми правят впечатление ... и отидох там ... искаха ми някакъв лист ... и аз като пълен инфантил се развиках на момата ... как не им е писнало само да ме въртят ... какви листове ... толкова документи главата ме заболя ... егати институцията ... поне да си вършат работата ... и тя бързо бързо ми я намери книжката и ми тегли майната на ум :D
                    Проблема според мен е просто, че караш без книжка. И той си е лично твой (и слава Богу че е останал такъв). Ако не намираш нищо нередно в това, значи няма проблем
                    Impossible is nothing !

Коментар

Айде стига бе ! Нали имаше тема за карането без книжка ? В малко теми ли писахме за карането без книжки ? Човека ви пита нещо,вие тръгнахте да му се карате.Само 2,3 поста са по темата,всичко друго си е чист спам,както и моя пост. Ми ако е карал само на полигон без книжка,или на изоставен паркинг ? Пак ли трябва да го "хокате".Против карането без книжка съм,но съм и против осирането на всяка тема.
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

undermind написа:
                        Проблема според мен е просто, че караш без книжка. И той си е лично твой (и слава Богу че е останал такъв). Ако не намираш нищо нередно в това, значи няма проблем
                        Веднага ти обяснявам ... ама веднага ... Когато карах без книжка, не съм нарушил почти нито 1 правило, за да не се налага да ме спират полицаи и да си имам неприятности ... Дори имах и ПТП без книжка ... не по моя вина ... и то стабилно ПТП ... повярвай ми ... за движението е по-добре аз да съм без книжка ... Знаеш ли какво стана от както взех книжката ... Задръстване ... винаги съм първа кола ... я отляво я отдясно ... няма човек който да не ме пусне, колкото и да не иска ... няма ляво, няма дясно ... изпреварвам откъдето е удобно ... няма паяци няма сини зони ... опирам в бордюра, вдигам капака и здраве да е ... От Красна поляна до Студ град за 9 мин. в 8:30 сутринта ... /бях закъснял за изпит де ... малко тоя случай не е за разправяне как карах / Както и да е ... мисля, че наистина е по-добре за движението аз да съм без книжка Виж след половин година и доста актове се поочовечих малко, но като взех книжката ... направо се имах за голфър Така, че си зависи до човека който кара ... ако не се научи да кара преди изпита ... как ще го вземе иначе ... инструктора ще го научи ли ? Уважавам начина по който са се справили с проблема в Англия - навършваш 16, слагаш на колата отзад "L" стикер араш само с придружител ... това е закон ...
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ок. Наистина оспамихме темата на човека, ако преценят за редно нека модераторите изтрият оффтопика, а за теб Ichkin - поздрави и здраве ! :D
                          Impossible is nothing !

Коментар

Ключ поради изчерпване на темата.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                            X