Здравеите колеги, скоро си изкарах всички изпити и сега вече съм правоспособен и по документи Въпросът ми е,подаох си документите в кат и служителката беше толкова любезна че нищо не ми обясни,в мен остана само един голям лист (квитанция за платена такса в кат) обаче аз я загубих,та ме интересуваше като отида да си взема книжката ще ми искат ли квитанцията. благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Взимане на книжката от кат ???
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Направо си продължавай без книжка, не ти трябва въобще тази пластмасова формалност..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
undermind написа:E защо ти е изобщо книжка като си караш и без нея ?Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
cs_aleksandar написа:undermind написа:E защо ти е изобщо книжка като си караш и без нея ?
Коментар
-
Ей опасна работа сте ,човека искаше да попита нещо, а вие почнахте пак да се правите на много остоумни. Браво.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Аре ще се обадя и аз ... да ме плюят мене ... че и аз 1 година карам без книжка ... Къде е проблема ?Заради тази 1 година се научих да карам читаво и правилно и който има нещо против да го казва ... Относно листа - на времето и аз бях затрил моят - разбира се :D Обаче аз не съм като тебе ... тези неща не ми правят впечатление ... и отидох там ... искаха ми някакъв лист ... и аз като пълен инфантил се развиках на момата ... как не им е писнало само да ме въртят ... какви листове ... толкова документи главата ме заболя ... егати институцията ... поне да си вършат работата ... и тя бързо бързо ми я намери книжката и ми тегли майната на ум :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:Аре ще се обадя и аз ... да ме плюят мене ... че и аз 1 година карам без книжка ... Къде е проблема ?Заради тази 1 година се научих да карам читаво и правилно и който има нещо против да го казва ... Относно листа - на времето и аз бях затрил моят - разбира се :D Обаче аз не съм като тебе ... тези неща не ми правят впечатление ... и отидох там ... искаха ми някакъв лист ... и аз като пълен инфантил се развиках на момата ... как не им е писнало само да ме въртят ... какви листове ... толкова документи главата ме заболя ... егати институцията ... поне да си вършат работата ... и тя бързо бързо ми я намери книжката и ми тегли майната на ум :DImpossible is nothing !
Коментар
-
Айде стига бе ! Нали имаше тема за карането без книжка ? В малко теми ли писахме за карането без книжки ? Човека ви пита нещо,вие тръгнахте да му се карате.Само 2,3 поста са по темата,всичко друго си е чист спам,както и моя пост. Ми ако е карал само на полигон без книжка,или на изоставен паркинг ? Пак ли трябва да го "хокате".Против карането без книжка съм,но съм и против осирането на всяка тема.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
undermind написа:Проблема според мен е просто, че караш без книжка. И той си е лично твой (и слава Богу че е останал такъв). Ако не намираш нищо нередно в това, значи няма проблемFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар