ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трябва ли да се плащат данъци или не?
Collapse
X
-
Impossible is nothing !
-
ele написа:Kuku: тия неща с листовките ги знаем, с какви механизми обаче една застрахователна компания гарантира, че след 20 години ще може да ми изплати поне вноските, които съм направила. Всички видяхме как пенсионните засраховки се стопиха за няколко месеца.
Коментар
-
ele написа:Kuku: тия неща с листовките ги знаем, с какви механизми обаче една застрахователна компания гарантира, че след 20 години ще може да ми изплати поне вноските, които съм направила. Всички видяхме как пенсионните засраховки се стопиха за няколко месеца.ele написа:paralesa: Ти изобщо разбра ли аз каква теза защитавам или пишеш според наклона? Истина е, че циганите крадат, истина е, че българите крадат не по-малко. Истината е, че всички цигани, които съм срещала в чужбина, са много по-услужливи, мили и прочее от кои да са българи, които съм срещнала. Само който не е бил в чужбина и не е опрял до помощ от сънародници не знае за какво става въпрос - повече помощ съм получила от цигани (не само български), отколкото от българи. Не виждам каква теза защитавам тук - може да вземеш да ме светнеш да се подготвя..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
ele написа:paralesa: Ти изобщо разбра ли аз каква теза защитавам или пишеш според наклона? Истина е, че циганите крадат, истина е, че българите крадат не по-малко. Истината е, че всички цигани, които съм срещала в чужбина, са много по-услужливи, мили и прочее от кои да са българи, които съм срещнала. Само който не е бил в чужбина и не е опрял до помощ от сънародници не знае за какво става въпрос - повече помощ съм получила от цигани (не само български), отколкото от българи. Не виждам каква теза защитавам тук - може да вземеш да ме светнеш да се подготвя.Жалко найстина , че не си се сблъсквала с жестоката реалност , защото честен циганин не съм виждал няма и да видя.... вижал съм честен циганин до един момент .... и после всичко се променя ! Всичките тия огранизаций които защитават малцинства и тем подобни са пълни с хора като теб които дори не са срещали цигани ( в някой случай ) Същото е и с бездомните кучета.... дайде да ги защитим не е хуманно да ги убиваме и кой го казва няк’ви лелки които не са срещали бездомно куче !И защо като циганите са толкова добрички ТУК пред нас казват ние сме цигани ние сме малцинство , а когато направят зулума в чужбина казват "О НЕ аз съм Българин" ще ми обясниш ли това ? Те просто гледат да им е добре на тях те са паразити ! Оттам дойде и името на българина из Европа - Крадлив хитрец опитващ се да прецака системата.
Коментар
-
ele написа:Kuku написа:Crush, застраховките са по-добре от банкатаДай боже всекиму
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Kuku написа:Поинтересувай се, провери, прочети - как, какво, защо, кога, къде, кой...... това НЕ съм го измислил азВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Kuku написа:Поинтересувай се, провери, прочети - как, какво, защо, кога, къде, кой...... това НЕ съм го измислил аз
Коментар
-
Малко оффтопик:Да,трябва да се плащат.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ааа не така с доверието, Еле, че ще те изиграят някъде. Плюс това много зависи "този някой, който ти е помогнал", къде и колко време е живял... В Испания когото и да спреш на улиците и да помолиш да те опъти, ще си зареже работата, ще те хване под мишка и ще те заведе, за да е сигурен, че наистина ти е свършил работата... Друго - не вярвам ходейки си по безлюден път, да те вали дъжд на поразия и да приличаш на премръзнало коте като помахаш на някоя кола и помолиш за помощ да ти откажат. Хората се водят по поведението на масите около тях. Аз миналата събота като слизах от Алеко така взех една госпожа, която трепереше, нищо че колата беше до тавана натъпката с багаж... И бих спрял на всеки в беда, но с едно наум, че може и измама да е... Просто съм си патил и с палката на кръста ми е доста по-спокойно да излезна от колата, пък то нека не ми се налага да я използвам.Колкото по темата, останах на кръстопът дали застраховка, дали влог...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
ele написа:Kuku написа:Поинтересувай се, провери, прочети - как, какво, защо, кога, къде, кой...... това НЕ съм го измислил аз
Коментар
-
ele написа:Ми интересувала съм се. Ако след 15 години тази застрахователна компания изчезне, изчезват и моите пари. Ако някой реши да инвестира лошо - моите парички също затъват. Това е..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Тази тема явно е отделена от модератор от друга тема. Надявам се, че правите разлика между данъци и осигуровки. В темата се говори повече за осигуровки, което не е съвсем по темата. Или заглавието не е по темата, или повечето от мненията :D . Макар, че със създаването на НАП, част от данъците и осигуровките започнаха да се събират на едно място. Други пък (данък сгради, такса смет, данък МПС, патентен данък) си останаха в местните данъци в общините. Сега и държавните вземания (АДВ) ще отидат в НАП от Нова година, а се говори и за мегаагенция, която да обедини НАП и Агенция Митници.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Тази тема явно е отделена от модератор от друга тема. Надявам се, че правите разлика между данъци и осигуровки. В темата се говори повече за осигуровки, което не е съвсем по темата. Или заглавието не е по темата, или повечето от мненията :D . Макар, че със създаването на НАП, част от данъците и осигуровките започнаха да се събират на едно място. Други пък (данък сгради, такса смет, данък МПС, патентен данък) си останаха в местните данъци в общините. Сега и държавните вземания (АДВ) ще отидат в НАП от Нова година, а се говори и за мегаагенция, която да обедини НАП и Агенция Митници.
Коментар
-
Не знам Оги кой модератор си помолил, но така е разделил темите, че ...Като цяло темата тръгна от данъка за автомобилите.Оказа се, че има хора които не го плащат, други които го плащат редовно и трети, които го плащат, но наведнъж, когато се наложи.Третите си плащат "гяволъка" с лихви и акт за недекларирането, което ги изравнява с редовно плащащите.За осигуряването, което не е данък, също изказахме мнения, дано сме си разбрали мотивите..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар