Не знам къде съммммм.......не ми се пие даже Малката госпожица се роди в 9 часа тази вечер, изненада ни с 15-тина дни по-рано, но се надяваме всичко да е наред. Казва се Елица и дано да прилича на майка си :D Елица и Теодора се чувстват добре, лекаря каза, че майката е героиня Много съм горд и с двете!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СТАНАХ ТАТКООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!
Collapse
X
-
Честито, да сте живи и здрави. Това се казва Бъдни вечер, завиждам ти позитивно..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Да са ти живи и здрави и двете .Весела Коледа :P !Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Meril
-
Еее,Ванка, малко по-раничко, ама така си е решило детето. :D на мама Теодора, да се оправя бързо и да ви изписват, тъкмо за Нова година ще сте си вкъщи! :D :D :D Много да я слушате момата и да ми пратите снимка да се сватосваме. Жива и здрава да ви е! Сега ще има много :D ."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Явор Митев
Ванка....ехееееееее......да сте живи и здрави. Супер новина. Бебе на бъдни вечер - господ ви е целунал.Специални поздрави на мама и малката Еличка.....лелеееееееееееее, каква новина!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар