Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Използвате ли китайски клечки?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами, екстра си е темата, я кажете за други такива глупави 6асове.Аз се сещам за един в Дънкин Донътс, 6яхме седнали 7-8 човека и един поедно време се изцепи, че щял да изяде 50 топчета (едни шоколадови).6еше отдавна и 6ройката може и да не е 6ила точно такава, но горе-долу. За сведение нормален човек повече от 3-5 едва ли ще изяде, става ти тежко.Та се раз6рахме ако ги изяде ние да ги платим, ако не - той ще си плаща.Е, изяде ги, ама 6еше голям смях - освен това като го закарахме до тях накраявзе че ги повърна Ама вече 6еше спечелил 6аса.
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Аз не мога да ям с кйокодзъ или там квото е дзъ :DОбаче, трейс, за сметка на това съм ходил 2 месеца с неизрязани нокти, бръснал съм се само по средата на главата /другия ден и другата де - не издържжах/, и съм изяждал 20 хамбургера в макдоналдс
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Хващам се на бас , че никой от тук-четящите, а и не само, че е напълно невъзможно да изяде една обикновена вафла Споко, докато направи четиресет крачки в нормално темпо. Който успее, печели вафла Споко.

Коментар

Working...
        X