Използвате ли куайцзъ и има ли някои техники, които да споделите.Повода на тази тема е, че днес се надъних като попско дете на Задушница без пари.Спечелих бас с един колега, че ще си изям ориза и пилешкото по бързо от него и същевременно няма да разсипя ориз или да се окапя със соса на пилешкото.Той с вилица, аз с куайцзъ. Бих го. С малко, но го бих.Ако беше с лъжица нямаше да мога. Имаше порцеланови, китайски.Искам обаче сега да се науча да ползвам и японските клечки, там е по трудно, че са кръгли, не като китайските с квадратно сечение в края. Поне на мен ми е по трудно де, бягат ми.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Използвате ли китайски клечки?
Collapse
X
-
Използвате ли китайски клечки?
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.comЕтикети: –
-
Re: Използвате ли китайски клечки?
Malone написа:...Той с вилица, аз с куайцзъ. Бих го. С малко, но го бих.Ако беше с лъжица нямаше да мога. Имаше порцеланови, китайски.Искам обаче сега да се науча да ползвам и японските клечки, там е по трудно, че са кръгли, не като китайските с квадратно сечение в края. Поне на мен ми е по трудно де, бягат ми.She was only a whisky maker but he loved her still.
-
После взех антидот аз, не се оставих на тази далекоизточна отрова, ориз със зеленчуци. Нали е Коледа, пийнахме по чаша червено вино с друг колега и хапнахме домашен суджук с кисело зелце. И домашен хляб.На работа бяхме все пак..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Защото се чувствам много добре, когато се храня красиво, елегантно, изящно, естетически и с умерено темпо, докато някой се тъпче като пуйка с вилицата и лъжицата.И става дума за китайска храна, която се е консумирала векове наред по този начин, а се консумира и сега.Част от удоволствието [ми] е.Ти хапвай както искаш..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Защото се чувствам много добре, когато се храня красиво, елегантно, естетически и с умерено темпо, докато някой се тъпче като пуйка с вилицата и лъжицата.И става дума за китайска храна, която се е консумирала векове наред по този начин, а се консумира и сега.Част от удоволствието [ми] е.Ти хапвай както искаш.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:ele написа:...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
А как става номера - хем се яде 6авно и изящно с тия пръчки, хем си по6едил човекас вилицата - доста интересна гледка е 6ило А пръчиците предпочитам да са в този вид :DEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
OK, съгласявам се с теб ele, не ми се спори нито пък ми се празнодумства.Не използваш куайцзъ, респективно и не владееш допълнителни техники при използването им.С това отговори на въпроса ми, който е заглавие на темата. Моля те, остави други, които ползват, също да напишат по нещо.trace написа:А как става номера - хем се яде 6авно и изящно с тия пръчки, хем си по6едил човекас вилицата - доста интересна гледка е 6ило :mrgreen.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Humppa
В крайна сметка тази тема е преброяване на "кой може да явдя ориз с китайски клечки" ил ихвалба от страна на Malone, че може? И почерпи ли че си спечелил баса?
Коментар
-
Интересно как обръщате идеята на темата ...Мислиш ли, че е голяма философия, та да се хваля с подобно умение? И какво ще спечеля от това?Не, не съм почерпил, тъй като аз спечелих облога. Почерпиха ме мен.Темата е за ключ или за потъване в страниците..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар