Jivko Georgiev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов комп., помагайте в избора. (+ озвучаване)
Collapse
X
-
Jivko Georgiev написа:До emzo 1во е неудачен защото много бързо се скапват , 2ро защото много бързо започват да бръмчат и т.н ( Личен опит и тестове) пък на цялата хубост даваш пари за нищо ! Също така може би няма да е зле да изчетеш отновно мнението ми .... 4 GB на 32 битова OS би сложил само ти явно.... същото се отнася и 4GB на 64 OS .... И не говорим за крак с модата , а за практичност и пройзводителност !F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
А и Гн. Георгиев, ще подкрепя Емзо ... щото аз някакво предложение от твоя страна не видях... Ти започна да му предлагаш части и да му наливаш акъл на човека да взима такива, с които да си прави тестове с машината.....Другото което е аз говоря за някои марки от личен опит, понеже ми минават.... айде да не са 200 диска месечно ама поне 100 така че съм си направил изводите за дадени марки.От Гигабайт всичко което съм видял от платки за 100 лева до платки за 500 лева е все едно и също.... Сервиз след 2-12 месеца. от Асус нямам такива наблюдения... Имало е дефектирали дънни платки, но те са едва 2-3 % При това с някои съм се гаврил направо от овърклок.... За видео картата не те разбрах какво искаш да кажеш, но едно 9600 ГТ на ЕнВидиа в ИГРОВИ тестове е със доста голям процент по- бързо от посоченото 4670 .... И накрая...... НИКЪДЕ НЕ НАПИСАХ КЪМ АВТОРА>>>>>>> ЗЕМИ СИ ЕДИ КАКВО СИ>>>> Всичкото ми бяха предложения и препоръки, пък той ако иска да не ги чете изобщо.А и ако обичаш не се изказвай.... на кой кое му било познато или не!!!!!!!!!!!! Не те знам какво работиш или от колко години се занимаваш с Компютри, но аз лично имам едно 10 годишен опит ...... Ако обичаш си запази мнението си за другите за себе си и не се изказвай неподготвен. Всеки човек търси нещо различно във всяко едно отношение на живота...... Затова всеки е различен от останалите.Весела коледа на всички.
Коментар
-
emzo написа:2. Наясно ли си колко ресурси гълта 32бит ОС и 64 бит ОС ? Ако си, ще знаеш че има разлика и ще си траеш.
Коментар
-
emzo написа:140мм фан е за ЦПУто и ще работи на не повече от 600рпм ако изобщо се включи.Фан контролера е НЕНУЖЕН, дъното се грижи за това.Все пак ще има 2 перки само, на PSU и на CPU..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:emzo написа:140мм фан е за ЦПУто и ще работи на не повече от 600рпм ако изобщо се включи.Фан контролера е НЕНУЖЕН, дъното се грижи за това.Все пак ще има 2 перки само, на PSU и на CPU.
Коментар
-
въпросът е , че Gigabyte не отстъпват и са желязо
Коментар
-
Insane написа:въпросът е , че Gigabyte не отстъпват и са желязо
Коментар
-
Скив ся, дреме ми кво ще кажеш ти или някой друг, имам само 7 години стаж, но пък ръководя сервиз на клон на един от големите вносители. Определено съм наясно кое колко дефектира иначе нямаше държат на тая длъжност . Отначало беше мания, сега е просто работа.Принципно не е мястото на такава тема в този форум, то колите си някои не могат да оправят, какво остава за компютрите. Наздраве и Весели празници. п.с. Оги свържи се с властите да разчистят тематаF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Като си початите, ми пишете ЛС да си погледна темата, и ако някой има конкретно по-удачно предложение - Нека копира първия ми пост с конфигурацията в него, и да напише под него своята версия, МОЛЯ ! От цялата тема разбрах само че е по-добре да си взема хитачи диск, по-голям, отколкото цитирания.Ichkin - говориш за 5+1, ама high def звука не е ли 7 + 1 ? Или аз нещо се бъркам ? Сега за уточнение - не съм голям привърженик на игрите, и едва ли ще седна да играя на последната нужда за скорост, но бих си пуснал някоя от по-новите игри. А за това дали паметта работи на ЦЛ4, или ЦЛ 5, мислите че на майка ми , която ще си пусне филм - много и пука ? Искам система с такива вентилатори, и такива възможности, че като го включа веднъж - да забравя че е включен, освен ако не виждам светлинките. Не искам вентилаторите да ми се въртят с разична скорост. Искам да се върти постоянно, щото на лаптопа постоянно се усилва и намалява, и ми е крайно изнервящо, вярно че е 60 мм, и дебита му е малък, но като гледам филм, и изведнъж забучИ вентилатор, ми идва да счупя нещо. emzo - overclock дори не знам как точно се превежда, камо ли да тръгна да го правя.
Коментар
-
Добре колега чисто и просто без повече нерви и спам : Конфигурацията която си избрал е ЧУК , няма да збъркаш ако вземеш по - голям хард диск щом ще има толкова филмчета и то HD това вече е ясно ( ти си избери какъв да е по цвят марка и т.н ) Щом искаш предцизност от към вентилатори не помня кой колега беше писал за контролерчето това според мен също е най - лесното и готино решение . Иначе незнам какво те притеснява , но според мен на тази конфигурацийка ще можеш да пуснеш доста игри П.П Последният Need for speed не струва ако нямаш воланче
Коментар
-
Абе я ми обяснете като на първобитен - ето я платката - Gigabyte GA-P43-ES3G. От тази платка какви са възможностите за изкарване на звук? Освен, разбира се, вградените? Пише че има support for S/PDIF изход. Кво означава това, и ако си пусна Един ХД филм, откъде и как ще чувам звука? Искам да излиза през някакъв изход, и да влиза в рисийвър, откъдето вече да става усилването. Та кой ще е тоя изход, не ми е много ясно?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар