Благодаря за конкретния отговор този път! Съжалявам, че не разбрах какво означават три иконки, които се смеят и коментара за тях.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов комп., помагайте в избора. (+ озвучаване)
Collapse
X
-
VesMil написа:Колега покрива ги само на книга ,моята конфигурация е малко по-добра от тази, но уви 1080п се плейва изключително трудно, плюс това съм и с 4 гб памет. Да не говорим за блу рей,което е бъдещето.Ти си решаваш,аз само си казвам моето мнение.Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
-
ogi28b написа:С други думи - взимам си една платка, с вградено видео на нея, и с ПЦИ-експрес 16-та степен, и пак ще ми върши работа, нали за това иде реч? Което на първо време ми спестява известна сума за допълнително видео, което пък после винаги мога да добавя...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Кодеците, позволяващи кодиране-декодиране на 1080p все още са твърде бъгави, тежки и тромави. От там изискванията за сериозни процесор и видео процесор. Митове и легенди са обаче, че новите вградени видео карти не се справят Тия дни като ми останат нерви ще се преоборудвам със ново дъно AMD3 и DDR3. Принципно за ДОМАШНА употреба НЕ искам да чувам за "великите" Intel и напомпаните им цени. Дори ще си оставя старият двуядрен Атлон, който е "зелен" - папка само 45W.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Докато рових по сайтовете, нещо друго: Асрок 770 Xtreme3 AMD 770; Athlon 2 X3 Triple core 435 @ 2.9; 2GB DDR3/1333 ; 640 GB ; Sapphire HD 5670 512 MB; FoxConn 420W? За мен това също е поредица от цифри и букви, но за вас, надявам се, значи нещо?Ред.: Писал съм, без да прочета коментарите след последния на emzo. Vladim - Този харддиск го взимам дето се вика за началото, с пълното съзнание, че съвсем скоро ще трябва да взема още един-два-три...
Коментар
-
Стига с тия захранвания Foxconn -тия не произвеждат PSU-та също. И ти като баща ми май не знаеш какво искаш, а Оги?Steliyan's Life!
Коментар
-
Дали щях да питам, ако знаех какво точно искам? Искам да си пусна един филм, и да ми е кеф да го гледам, или концерт на Азис и М’Глата, примерно, и да слушам Азис на 7.1 звук. Понеже знам че автофорум е най-удачното място да питам за компютър, затова питам. Ако ме интересува нещо за колата - бг-мама
Коментар
-
Не видях за какъв бюджет става дума (а все пак главното са нужди и бюджет, нали?). Ама, ако не е съвсем втален, според мен да вземеш сега настолна конфигурация с по-малко от 3-4GB RAM и диск под 1TB при сегашните цени ми се струва неоправдано.Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Току-що се усетих, че съм писал в тема, в която се спори за компютри! Извинявам се, повече така няма да правя! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Мале, майко юнашка Цял компютър + тема + надцакване само заради някакво си домашно кино..., а аз се чудя как да ги направя максимално евтини моите машиники, че хем да ми работят, хем да не ме е яд като се обезценяват...Текущо работя на един компютър, който представлява дънна платка с всичко на нея: Intel Atom 1.6GHz Dual Core, 2GB RAM (отделно), видео, звук, мрежа. Един 80GB SATA HDD 2.5" остатък от един лаптоп, микро-ATX кутия, че не намерих по-евтина и по-малка, един 19" LCD монитор втора употреба... Най-скъпото е дънната платка - 100лв. Филми без 7.1 аудио гледам прекрасно, купих си страхотни колонки от MDF за само 33лв. Другата машина е малко по-мощна, но само заради 3GB рам в двуканален режим ще я сменя с дъно с DDR3. Консумацията на двете ми машини със загубите сигурно не надвишава 350W.Steliyan's Life!
Коментар
-
ogi28b написа:Докато рових по сайтовете, нещо друго: Асрок 770 Xtreme3 AMD 770; Athlon 2 X3 Triple core 435 @ 2.9; 2GB DDR3/1333 ; 640 GB ; Sapphire HD 5670 512 MB; FoxConn 420W? За мен това също е поредица от цифри и букви, но за вас, надявам се, значи нещо?Ред.: Писал съм, без да прочета коментарите след последния на emzo. Vladim - Този харддиск го взимам дето се вика за началото, с пълното съзнание, че съвсем скоро ще трябва да взема още един-два-три...
Коментар
-
ogi28b написа:Докато рових по сайтовете, нещо друго: Асрок 770 Xtreme3 AMD 770; Athlon 2 X3 Triple core 435 @ 2.9; 2GB DDR3/1333 ; 640 GB ; Sapphire HD 5670 512 MB; FoxConn 420W? За мен това също е поредица от цифри и букви, но за вас, надявам се, значи нещо?Ред.: Писал съм, без да прочета коментарите след последния на emzo. Vladim - Този харддиск го взимам дето се вика за началото, с пълното съзнание, че съвсем скоро ще трябва да взема още един-два-три...
Коментар
-
Колеги, искам нещо, което ми върши работа, да си гледам филмчета. Мога да отделя както 650 лева, така и 2650 лева.Painfall написа:Смятам, че ако дъното се смени с asus m4n78, което всъщност от опит разбирам, че е много добро дъно и също така рамта от 2 да се смени с 4, както и видео картата да не е 512мв, а 1gb ddr5, смятам, че конфигурацията ще стане идеална.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар