Оги, не споделям мнението ти. Като отидеш в магазина първо гледаш стоката и тогавадаваш парите, нали? Колата как си я купи - даде парите и чака някой да ти докара нещона сляпо ли?Тук случая е същия - правиш пътищата ху6ави и казваш - искам толкова пари. А не - дайте пари пък ние ще ви ги направим някой ден.Ето няколко улици по които минавам всеки ден, като на снимките изглеждат много по-до6ре.Та с две думи - аз дължа на о6щината данък, тя на мен ми дължи за раз6итото окачване детотря6ва да се прави всяка година и така сме квит. Няма само да си въртим парите напразно я.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Плащате ли си данъка на автомобила?
Collapse
X
-
Trace, това улици във София ли са?Иначе тази година и аз не съм плащал данъка.Ще го платя, когато на мен ми е удобно, точно по същата причина, която и trace спомена - разбито окачване, спукана лята джанта и т.н....парите, които съм дал за ремонти по колата, в следствие на "прекрасните" пътища, с удоволствие бих ги дал на общината....
Коментар
-
Болен въпрос за повечето от нас-плати или не, данъка си.Който го е платил се чуди за какво плаща,то улици като улици ли има,място за паркирване и т.н.т,а тоя дето не плаща може би е прав,че всеки един кмет си е местен дерибей и краде от нашите пари-данъци.Колкото до мен,малко се срамувам,но платих 180лв.Marea HLX 147ps
Коментар
-
Еми дайте да спрем всички да си плащаме данъците и винетките, и да спрат да се ремонтират пътищата. След една-две години всички улици ще заприличат на тези снимани от trace и тогава не джипове, а верижни машини ще си купуваме. След като повечето хора плащат не мислите ли, че и вие е редно да го правите? И с неплащането мислите ли, че ще накривите на някого шапката? Най-много да се разшуми около неплащането на данъци, да се пипнат един-два закона и спестените пари да ви излезнат тройно през носа във формата на глоби. И мен не ме кефи, че през година-две сменям носачи, но трябва да ви кажа, че на опелът, който карах 8-9 години не пипнах нищо по окачването! :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Meril написа:Плащам го....не, че заслужаватSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Meril написа:Плащам го....не, че заслужават
Коментар
-
Хъхъ, ти ако мислиш, че тук във Варна е по-различно? Предколедно разпраха една улица точно до нас - да я кърпят - и като заваляха снеговете я оставиха на нийде - водата извлачи де що асфалт и чакъл имаше и сега дори вече копае надолу - от вчера си имаме трап дълбок около метър и широк две педи, чакаме един хубав проливен дъжд и улицата ще трябва да се строи наново..., но това да не те притеснява - догодина пак ще е така, при това още пролетта... В темата за комунизма всички плюха, плюха, но никой не даде за пример някое правителство да е построило път или магистрала например... Ние във Варна например пътища не умеем да строим...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
ogi28b написа:...Също така - аз се осигурявам на 100 % от заплатата която получавам, и определено се гордея с това. А вие ? Кой от вас плаща пълния размер на осигуровките си ? И стига сте коментирали глупости. Пише - плащате ли си данъка - да, не. Друго не се пита. Ама и аз като вас - говоря глупости!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар