Ехх .. плащам си фрапантните 16 лв. данък
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Плащате ли си данъка на автомобила?
Collapse
X
-
Плащам...да им го...и от много време насам мисля да намеря начин да спра да го плащам, защото съм безкрайно обиден от цялата малоумна данъчна система== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Да,цели 40 лв,които не заслужават.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
... и обикновено даже плащам лихва, защото например за 2008-ма крайния срок е през Март, а аз платих в края на годината.Няма логика да предплащаш месеци, за които не знаеш дали ще има такава кола, няма да е блосната или продадена.и лихвата е 10%+основния лихвен на БНБ ... и ако не си платщал за няколко години и си над 100 коня може да стане стотина лева само лихвата
Коментар
-
wazmo написа:Плащам го редовно в срок, ама като гледам и се чудя къде ли отиват тези парички , сигурно за всичко друго, само не и за пътища.
Коментар
-
Humppa
Не гласувах, защото моят случай го няма - плащам си данъците за автомобила и мотоциклета на вноски с една година закъснение. Толкова мога да си позволя. Но от време на време питам лелките-данъчни дали може вместо 60-70-80 лева да внеса 2-3 торби асфалт за кърпене на улиците :D
Коментар
-
dikanio написа:wazmo написа:Плащам го редовно в срок, ама като гледам и се чудя къде ли отиват тези парички , сигурно за всичко друго, само не и за пътища.Humppa написа:Не гласувах, защото моят случай го няма - плащам си данъците за автомобила и мотоциклета на вноски с една година закъснение. Толкова мога да си позволя. Но от време на време питам лелките-данъчни дали може вместо 60-70-80 лева да внеса 2-3 торби асфалт за кърпене на улиците :DTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
Не си го изкарвам на тях, просто опитвам да се развеселя, гледайки как паричките ми потъват в касата на незнайните депутатски джобове...
Коментар
-
Плащал съм и ще си плашам.За предишната Dedra - някак си така тръгна, купих я през февруари и данъка го плащах непосредствено след нова година. Само че той нямаше 30 лева (за 90 к.с. с катализатор) и лихвите не ме дразнеха, защото мисля че е правилно да платя лихва след като плащам в следващата година.Обаче много ме доядя когато миналата седмица отидох да платя за новата (купена на 1 юни тази година) Dedra и ми дръннаха 3 лева лихви. До момента не знаех, че всъщност данъците ги предплащаш, което е пълна идиотщина (според мен).Та така...::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар