Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Плащате ли си данъка на автомобила?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ехх .. плащам си фрапантните 16 лв. данък
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Плащам...да им го...и от много време насам мисля да намеря начин да спра да го плащам, защото съм безкрайно обиден от цялата малоумна данъчна система
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Да,цели 40 лв,които не заслужават.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

... и обикновено даже плащам лихва, защото например за 2008-ма крайния срок е през Март, а аз платих в края на годината.Няма логика да предплащаш месеци, за които не знаеш дали ще има такава кола, няма да е блосната или продадена.и лихвата е 10%+основния лихвен на БНБ ... и ако не си платщал за няколко години и си над 100 коня може да стане стотина лева само лихвата
          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Ichkin написа:
            Ехх .. плащам си фрапантните 16 лв. данък
            ..... Ако моя беше толкова щях да го плащам по 3 пъти на година без да се оплаквам .......
            Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
            Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

определено плащам навреме, а двете коли ще ми дойдат 50 лева.... не виждам причина да си създавам главоболия за тая сума Има две неща, от които човек не може да избяга - смъртта и данъците Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Плащам го редовно в срок, ама като гледам и се чудя къде ли отиват тези парички , сигурно за всичко друго, само не и за пътища.
                FIAT Marea ex
                FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Да,всяка година си плащам данъка на автомобила.Обикновенно това става към края на годината.
                  Уважавам тези,които ме уважават!
                  Clube do Marea!

Коментар

аз не плащам макар че 20 лева

Коментар

по-принцип гледам да го плащам и да закъснея не е умишлено,нито фрапантно
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

wazmo написа:
                        Плащам го редовно в срок, ама като гледам и се чудя къде ли отиват тези парички , сигурно за всичко друго, само не и за пътища.
                        То по принцип винетката е за пътищата, данъка уж е заради това че замърсяваш. Само не знам, защо за едно Браво се плаща колкото за 6-7 Москвича или Лади. Може би те са по екологични
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Не гласувах, защото моят случай го няма - плащам си данъците за автомобила и мотоциклета на вноски с една година закъснение. Толкова мога да си позволя. Но от време на време питам лелките-данъчни дали може вместо 60-70-80 лева да внеса 2-3 торби асфалт за кърпене на улиците :D

Коментар

dikanio написа:
                            wazmo написа:
                            То по принцип винетката е за пътищата, данъка уж е заради това че замърсяваш. Само не знам, защо за едно Браво се плаща колкото за 6-7 Москвича или Лади. Може би те са по екологични
                            Не е баш така :D . Мангизите за винетките отиват в Републиканския бюджет, а за данък МПС-в местния на съответната община. За какво се харчат тези от данък МПС в Пазарджик, можем да попитаме Тошко Попов . В интерес на истината човекът сигурно асфалтира толкова улици в града, колкото не се е случвало през последните 20 г.
                            Humppa написа:
                            Не гласувах, защото моят случай го няма - плащам си данъците за автомобила и мотоциклета на вноски с една година закъснение. Толкова мога да си позволя. Но от време на време питам лелките-данъчни дали може вместо 60-70-80 лева да внеса 2-3 торби асфалт за кърпене на улиците :D
                            Лелките-данъчни, както и други чиновници от фронт-офисите в администрацията, са най-ниското ниво в йерархията. Хора, които работят на минимална заплата или на такава, близка до нея. И да си го изкарваме на тях, смисълът=0.
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Не си го изкарвам на тях, просто опитвам да се развеселя, гледайки как паричките ми потъват в касата на незнайните депутатски джобове...

Коментар

Плащал съм и ще си плашам.За предишната Dedra - някак си така тръгна, купих я през февруари и данъка го плащах непосредствено след нова година. Само че той нямаше 30 лева (за 90 к.с. с катализатор) и лихвите не ме дразнеха, защото мисля че е правилно да платя лихва след като плащам в следващата година.Обаче много ме доядя когато миналата седмица отидох да платя за новата (купена на 1 юни тази година) Dedra и ми дръннаха 3 лева лихви. До момента не знаех, че всъщност данъците ги предплащаш, което е пълна идиотщина (според мен).Та така...
                                ::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
                                ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
                                ::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::

Коментар

Working...
                                X