Точно това ,че технологията е все още недодялана може би лишава смисъла от 3Д филми все още. На мен лично ми се изкриви врата да търся къде са субтитрите , затова след 30минутно лутане спрях да ги търся . Наистина друго е да гледаш който и да е филм на кино ,друго е в къщи ,колкото и добра система за Домашно кино да имаш.От както има Арена в Стара Загора ходя редовно на кино, сега чакам да излезе "Шерлок Холмс " май премиерата ще е на 01.01.10 Киното е много добро място за отбиване на време и забавление.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
АВАТАР - преживяване или просто филм
Collapse
X
-
VesMil написа:Точно това ,че технологията е все още недодялана може би лишава смисъла от 3Д филми все още. На мен лично ми се изкриви врата да търся къде са субтитрите , затова след 30минутно лутане спрях да ги търся . Наистина друго е да гледаш който и да е филм на кино ,друго е в къщи ,колкото и добра система за Домашно кино да имаш.От както има Арена в Стара Загора ходя редовно на кино, сега чакам да излезе "Шерлок Холмс и доктор Уотсън" май премиерата ще е на 01.01.10 Киното е много добро място за отбиване на време и забавление.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
На мен това, че субтитрите също бяха 3D (не изглеждаха на една плоскост с филма), не ми пречеше. Както и това, че не винаги бяха на едно и също място. Мисля, че се местеха според действието, т.е. да не губим време да местим поглед между действието и субтитрите. Самите очила ме дразнеха, не нося и никога не съм носил никакви очила (дори и слънчеви), а филмът все пак е 3 часа и "ме стягаха". Отвреме навреме ги свалях. Без очила се губи 3D ефекта, но всичко без субтитрите се вижда съвсем нормално. Накрая имах червен белег на носа, още малко и щяха да ме порежат. Не знам как стоят нещата с хора, които имат силно късогледство и не могат да виждат надалече без очила с диоптър. 3D очилата върху другите очила ли ще слагат ?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Някой наясно ли е дали хуманоидите от Пандора (например главната героиня Нейтири) са анимация или ролите им се изпълняваха от артисти ?Едит: Май намерих отговора. Артисти са, макар, че в по-голяма част от сцените преобладава компютърната обработка. По тази причина едва ли някой от актьорите има шанс за "Оскар". Зое Салдана: изпълнява ролята на Нейтири:Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
Много хубав филм. Гледахме го на домашното кино - най-качественият рилийз на Арена-та. Историята ми напомня някой стар уестърн за завладяването на дивият запад. Малко ме подразниха прекалено фантасмагоричните флора и фауна на Пандора. Всъщност флората и фауната на Пандора са едно цяло Всъщност филмът е една невероятна комбинация от обикновена любовна история, борбата за свобода на един народ и много, много, много 3Д анимация.Колкото и да е хубав като картини и ефекти не мисля да го гледам на кино.
Коментар
-
Ако не сте го гледали на кино - все едно не сте го гледали. този филм мога да го сравня с Междузвездни войни. Почти по същия начин се чуствах когато излязох от киносалона. Макар, че тогава бях на около 13-14 години, а сега съм на 39 За мен киното е в трети етап. Първият бе на Междузвездни войни, вторият на - Матрицата и сега - Аватар. Ще го последват още много филми, но това ще си остане класика, дори и като сюжет.http://autoblogbg.blogspot.com/ Последните автоновини
Коментар
-
Филма е една голяма глупост за мен.Може би понеже са прекалили с фантасмагориите не знам, но лично аз очаквах много повече.Отделно сценарий/сюжет са много слаби макар че замисъла явно е бил добър т.е.(да спасим планетата).Все пак е много слаб филм, на светлинни години е от класики като "Междузвездни войни" и "Матрицата".п.с. Лично мнение все пак .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
chaveto написа:Не мен филма ми хареса и не съжалявам и за секунда, че съм го гледал. Замисъла не е да спасим планетата, това не е нашата планета ами си е тяхната и просто трябва да се вникне в техният начин на живот, дори и измислен от някой земен.Лично мнение все пак.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар