Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АВАТАР - преживяване или просто филм

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

АВАТАР - преживяване или просто филм

В събота бях на кино - гледах Аватар. Много добра реклама вървеше и възможността да го гледам така ме гъделичкаше, че реших да си купя билети. И понеже знаех че интересът ще бъде много голям отидох в 14,00ч. на касите в Арена-Западен парк и поисках да си купя два билета за 20,00ч. Както и очаквах - имаше свободни места, но повечето хубави бяха вече продадени (може би около 70 % от билетите за тази прожекция бяха вече реализирани!). И така в 20,00 бях пред 3Д екрана с очила върху носа и чаках филма да започне......ииии очакванията ми се оправдаха на 100%!Един удивителен филм, направен с много пари и професионализъм. Останах очарован. Наистина сюжетът е малко като в детска приказка, но филмът в никакъв случай не е лишен от дълбок смисъл, точно обратното - всеки средно интелигентен човек ще се замисли когато излезе от салона и след като мине еуфорията от визуалните ефекти. Филмът за мен си беше не просто кино, а направо преживяване. С тази 3 Д визия и фантазия на сценаристите, майсторски пресъсзадена от Камерън филмът е нещо ново и различно!Препоръчвам го на всички да го гледат - определено си струва парите.

Е колега сега ме запали и аз да ходя да го гледам. :D
    Виж бейби не сме глупаци,
    ние сме отбор от здравеняци.
    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
      Е колега сега ме запали и аз да ходя да го гледам. :D
      Браво 1.6 16v 1996
      Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Колега при положение ,че го дават в имах на супер големия екран и зверския звук ,защо реши да го гледаш в арена на супер неудобните им 3д очила...Иначе и аз гледам някой да се навие за 12 кинта в имах-а
        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Филмът е 100% фантасмагории иии ако някой не харесва този жанр, определено не е за него. Аз го гледах в Аймакс и също останах очарован. Единственото лошо беше, че имах главоболие след филма, защото бяхме по средата на залата и за да чете човек субтитрите се налага буквално да си наведе главата. Или сядайте в края, или се пригответе да го карате само по слух, защото екранът там е много голям, а субтитрите са ги забили буквално в дъното на екрана.
          www.CarProfi-BG.com
          Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
          Зареждане и ремонт на автоклиматици.
          Най-атрактивните цени в София!

Коментар

И без субтитри бих го гледал пак
            Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

и на мен страшно много ми хареса.тук в Търново от скоро имаме 3 Д.малка е заличката ама пак е нещо.като разбрах че филма ще е 3 часа горе доло и си викам ще се изгърбя и ще ме заболи тиквата от тия ефекти.да ама не, супер ми беше през цялото време.сюжета те грабва,не усетих кога мина филма....така че от мен още един глас за филма , заслужава да се гледа , :D
              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
                и на мен страшно много ми хареса.тук в Търново от скоро имаме 3 Д.малка е заличката ама пак е нещо.като разбрах че филма ще е 3 часа горе доло и си викам ще се изгърбя и ще ме заболи тиквата от тия ефекти.да ама не, супер ми беше през цялото време.сюжета те грабва,не усетих кога мина филма....така че от мен още един глас за филма , заслужава да се гледа , :D
                и аз го гледах в малката заличка :P Много бързо се изкупуват билетите тук Мисля , че това обяснява доста "Джеймс Камерън замисля филма преди 14 години, когато още не са съществували средствата за реализиране на неговата визия. Създаван в продължение на над 10 години, с активна работа по продукцията в последните четири" . Един от малкото филми за 2009г , които си струва да се гледат . Пък то какво се оказа , измислен е отдавна :D
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Невероятен филм! Гледайте го, заслужава си и последното левче!
                  Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                  Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Ако сте в София задължително го гледахйте в IMAX , изживяването не може да се сравни с никое друго кино, а цената е еднаква. Аз по-принцип не обичам фантастики , но този филм просто ми напълни душата... ефекти , картина , всичко.
                    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

И Аз го гледах в Неделя в Арена Стара Загора. Отидох ,но едвам си купих билети и то защото жена ми се шматкаше в МОЛ---а и ги купи по-рано.Имаше много навалица, залата беше препълнена. Тия очила за 3Д наистина са супер неудобни, заболя ме главата още на 30-та минута, въпреки че бях на предпоследния ред в края, Субтитрите са много гадни ,сменяха си мястото постоянно ту в средата ,ту в единия края ,ту в другия, понякога бяха горе и това е супер дразнещо ,трябва да си въртиш главата като Щраус.Филма наистина е пълен с ефекти ,но е детска сладникава приказка, Аз такива филми не харесвам и не на последно място цената на билета от 12 лв нещо не ми се нрави много, не че е кой знае колко , но има много "по-добри" начини за да си докараш главоболие.

Коментар

В миналото бях киноман, не пропусках нито едно ново заглавие. Спомням си в студентските години т.нар "Световна кинопанорама". Чакахме с часове (а понякога и по нощите) да си вземем билети за някое супер нашумяло заглавие. В интерес на истината нито един филм тогава не можа да ме възторгне толкова, че да го гледам седем дни поред, както "Човекът амфибия" или "Крилце или кълка" като дете. Явно всяко нещо с времето си. Всъщност един филм ме омагьоса истински най-вече с вълшебната си музика, макар че го гледах от първи ред почти под големия екран в тогавашното кино "Сердика" в София. За съжаление в Пазарджик вече си нямаме и кино, а имахме няколко. Та в събота се каним да се натоварим на талигата и да идем до ГРАДА (Пловдив) на кино - на "Аватар" . Предполагам, че ще заспя от скука, ако преди това не ме заболи главата и просто изляза навън да пия кафе, но хайде от мен да мине - празници са, трябва да се харчат пари... Дано пък не се окажа прав.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

VesMil написа:
                          Субтитрите са много гадни ,сменяха си мястото постоянно ту в средата ,ту в единия края ,ту в другия, понякога бяха горе и това е супер дразнещо ,трябва да си въртиш главата като Щраус.
                          Наистина много недомислено , тук във ВТ пак са така А за 12 лв + главоболие
                          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                            VesMil написа:
                            Субтитрите са много гадни ,сменяха си мястото постоянно ту в средата ,ту в единия края ,ту в другия, понякога бяха горе и това е супер дразнещо ,трябва да си въртиш главата като Щраус.
                            Наистина много недомислено , тук във ВТ пак са така А за 12 лв + главоболие
                            Каква малка зала в Търново бе, Тедо?3Д в Търново още не съм гледал, но не знам къде е тая малка зала. Да не са направили 4-та?

Коментар

Ако някой го гледа на компютъра си - не на кино, може да сподели от къде е намерил субтитри на български! Благодаря!
                              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                              X