В събота бях на кино - гледах Аватар. Много добра реклама вървеше и възможността да го гледам така ме гъделичкаше, че реших да си купя билети. И понеже знаех че интересът ще бъде много голям отидох в 14,00ч. на касите в Арена-Западен парк и поисках да си купя два билета за 20,00ч. Както и очаквах - имаше свободни места, но повечето хубави бяха вече продадени (може би около 70 % от билетите за тази прожекция бяха вече реализирани!). И така в 20,00 бях пред 3Д екрана с очила върху носа и чаках филма да започне......ииии очакванията ми се оправдаха на 100%!Един удивителен филм, направен с много пари и професионализъм. Останах очарован. Наистина сюжетът е малко като в детска приказка, но филмът в никакъв случай не е лишен от дълбок смисъл, точно обратното - всеки средно интелигентен човек ще се замисли когато излезе от салона и след като мине еуфорията от визуалните ефекти. Филмът за мен си беше не просто кино, а направо преживяване. С тази 3 Д визия и фантазия на сценаристите, майсторски пресъсзадена от Камерън филмът е нещо ново и различно!Препоръчвам го на всички да го гледат - определено си струва парите.

Коментар