Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лека промяна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имаше една теория, че мустакатите жени били по-страстни. За Ганчо: Кръстил съм колата не теб - Ганка Благодаря на всички. Сега ще видим прав ли е бил онзи собственик на Рено, който казал: Като умра искам да ме погребат прав, че ми писна само да лежа под колата.
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Е, за тази няма как да е вярно - прекалено нова е.... НЕ, че за по-старите е вярно, но все пак са по-поддатливи..... ама НЕ защото са "Рено"

Коментар

Уважаеми колеги,идва нова година, начало на нещо ново. Пожелавам ви да успеете да завършите добре всичко което започнете. Да бъдете щастливи, да давате и получавате, да обичате и да сте обичани. И понеже когато започве нещо ново, то значи, че нещо друго е завършило, последното ми действие за тази година ( преди да започна да посрещам новата ) ще бъде да подкрепя колегата Malone и да прекратя участието си в този форум. Знам, че решението ми е без значение за вас, но за мен то е важно - свикнал съм да имам позиция и за съжаление понякога идва момент когато това което правя в момента е единствената достойна ( от моя гледна точка ) позиция.Благодаря на всички вас, които ми помагахте когато имах нужда, които ме разсмивахте, провокирахте ( за добро ) и понякога ядосвахте. Успех на всички.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Не това е мястото за такива неща, но, Пешо, нито ти, нито Malone взимате правилното решение.Знайте и двамата, че ви уважавам много и ще се радвам, да преосмислите решението си.Весело посрещане на новата година на всички!

Коментар

Immortal написа:
            Не това е мястото за такива неща, но, Пешо, нито ти, нито Malone взимате правилното решение.Знайте и двамата, че ви уважавам много и ще се радвам, да преосмислите решението си.Весело посрещане на новата година на всички!
            Аз не знам дали е правилно или неправилно, но се подписвам под останалото.Още повече ще се радвам пък, ако се запознаем и на някоя среща.
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

В повече идва вече ... наистина ... Весело посрещане и всичко най-хубаво !
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Lane Staley написа:
                ...И понеже когато започве нещо ново, то значи, че нещо друго е завършило, последното ми действие за тази година ( преди да започна да посрещам новата ) ще бъде да подкрепя колегата Malone и да прекратя участието си в този форум...
                Аз това го разбирам, че прекратяваш участието си във форума до края на 2009 г. :D . Новата година настъпи, така че се надявам и двамата с Malone пак да сте в отбора .
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                X