Ами как да го кажа... поднових автопарка. И Фичо си има по-малко братче - Рено Меган 3, 1,9 dci... рубинено червено, предполагам от притеснение, че ще го сравнявам с Фичо. Е, надявам се да се държи достойно, скромно откъм разход и те така. Снимки - скоро.П.С. Ама как ще му ходи цвета на форумния ни стикер
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лека промяна
Collapse
X
-
Не е чисто нов - на 20К км е. Заради цената - бях харесал едно Браво Спорт върнато в Интерлийз, но някой ми го взе под носа. Мегана - мисля, че в момента в този клас е най-добрият автомобил - модел на 12 месеца, нивото на оборудване е най-високото и има доволно екстри, дизайнът... колкото и да е тежко да го кажа, превъзхожда новото Браво.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Честито колега.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Lane Staley написа:Не е чисто нов - на 20К км е. Заради цената - бях харесал едно Браво Спорт върнато в Интерлийз, но някой ми го взе под носа. Мегана - мисля, че в момента в този клас е най-добрият автомобил - модел на 12 месеца, нивото на оборудване е най-високото и има доволно екстри, дизайнът... колкото и да е тежко да го кажа, превъзхожда новото Браво.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Lane Staley написа:бях харесал едно Браво Спорт върнато в Интерлийз, но някой ми го взе под носа.A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Каквото и да си говорим Рено Меган си е красива кола.Честито за придобивката колега.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
честитоБравото в Интерлийз го бях загледалбеше някакво странно, Спорт с 16-ки...с 3 годишна гаранцияимаше и друг кандидат от форумаза него, но и той не го взеиначе в момента това е много добър избор, особено интересно е че може да му се вземе ДДС-тоявно Бравото повече ти е харесало, щом казваш че си го изтървал :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар