Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лека промяна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лека промяна

Ами как да го кажа... поднових автопарка. И Фичо си има по-малко братче - Рено Меган 3, 1,9 dci... рубинено червено, предполагам от притеснение, че ще го сравнявам с Фичо. Е, надявам се да се държи достойно, скромно откъм разход и те така. Снимки - скоро.П.С. Ама как ще му ходи цвета на форумния ни стикер
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Купил си чисто нов "Меган"?! ЧЕСТИТО!!!П.П.Ще споделиш ли, защо избра точно него?

Коментар

Ехааа, Меганче... Със здраве да си го караш! А Фичо остава за жената ли?П.П. ЧЕкаме снимки! още веднъж!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Не е чисто нов - на 20К км е. Заради цената - бях харесал едно Браво Спорт върнато в Интерлийз, но някой ми го взе под носа. Мегана - мисля, че в момента в този клас е най-добрият автомобил - модел на 12 месеца, нивото на оборудване е най-високото и има доволно екстри, дизайнът... колкото и да е тежко да го кажа, превъзхожда новото Браво.

Коментар

Честито колега.
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Е, "Браво" все пак е модел на 3 години - нормално е по-новите модели да са готини Още веднъж ЧЕСТИТО!!!

Коментар

Lane Staley написа:
              Не е чисто нов - на 20К км е. Заради цената - бях харесал едно Браво Спорт върнато в Интерлийз, но някой ми го взе под носа. Мегана - мисля, че в момента в този клас е най-добрият автомобил - модел на 12 месеца, нивото на оборудване е най-високото и има доволно екстри, дизайнът... колкото и да е тежко да го кажа, превъзхожда новото Браво.
              Да си жив и здрав и да си я караш много безаварийни километри Също така, пожелавам ти да караш в него и деца в скоро време :D (да си скубеш тогава косите защо не си взел нова Крома )Относно дизана и сравнението с Браво. Мисля, че това е въпрос на вкус, ренегат с ренегат такъв Мен Бравото си ми харесва повече :D И изобщо - не светотатствай - подлата ти измяна дълго ще се помни И, нали знаеш какво чакам от теб, Пиетро
              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Lane Staley написа:
                бях харесал едно Браво Спорт върнато в Интерлийз, но някой ми го взе под носа.
                eee, колега, аз го карах това Браво... направо си мразеше гумите... много вървеше и беше много стегнато, замина за 21к лв (ново е 36-37к), беше на 19к километра, много ми хареса пп не се ядосвай, ама тамън като го продадоха, докараха още едно същото, даже май е по-тънко, ама не съм много сигурен за цената.
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

Честитито! Мноооого да му се радваш!!!П.С Благородно ти завиждам, много ми харесва Мегана, особено купе

Коментар

Честито Пешо! Моли се да не са му правени ел.инсталациите в ямболското Язаки, че не ти завиждам в такъв случай

Коментар

Честито и от мен
                      FIAT Marea ex
                      FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Каквото и да си говорим Рено Меган си е красива кола.Честито за придобивката колега.
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

От производители на пици си минал към френска любов... :P Честито! Да те радва, слуша и вози безпроблемно!
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

честитоБравото в Интерлийз го бях загледалбеше някакво странно, Спорт с 16-ки...с 3 годишна гаранцияимаше и друг кандидат от форумаза него, но и той не го взеиначе в момента това е много добър избор, особено интересно е че може да му се вземе ДДС-тоявно Бравото повече ти е харесало, щом казваш че си го изтървал :D
                            2015 Renault Megane Expression GT
                            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ето и няколко снимки.Малко е снежна, но в студа дотолкова успях да я изчистя.

Коментар

Working...
                              X