Имаше една теория, че мустакатите жени били по-страстни. За Ганчо: Кръстил съм колата не теб - Ганка Благодаря на всички. Сега ще видим прав ли е бил онзи собственик на Рено, който казал: Като умра искам да ме погребат прав, че ми писна само да лежа под колата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лека промяна
Collapse
X
-
Уважаеми колеги,идва нова година, начало на нещо ново. Пожелавам ви да успеете да завършите добре всичко което започнете. Да бъдете щастливи, да давате и получавате, да обичате и да сте обичани. И понеже когато започве нещо ново, то значи, че нещо друго е завършило, последното ми действие за тази година ( преди да започна да посрещам новата ) ще бъде да подкрепя колегата Malone и да прекратя участието си в този форум. Знам, че решението ми е без значение за вас, но за мен то е важно - свикнал съм да имам позиция и за съжаление понякога идва момент когато това което правя в момента е единствената достойна ( от моя гледна точка ) позиция.Благодаря на всички вас, които ми помагахте когато имах нужда, които ме разсмивахте, провокирахте ( за добро ) и понякога ядосвахте. Успех на всички.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Immortal написа:Не това е мястото за такива неща, но, Пешо, нито ти, нито Malone взимате правилното решение.Знайте и двамата, че ви уважавам много и ще се радвам, да преосмислите решението си.Весело посрещане на новата година на всички!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Lane Staley написа:...И понеже когато започве нещо ново, то значи, че нещо друго е завършило, последното ми действие за тази година ( преди да започна да посрещам новата ) ще бъде да подкрепя колегата Malone и да прекратя участието си в този форум...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар