Отложиха пререгистрацията на МПС с два месеца т. е. не както досега до края на март, а до края на месец МАЙ е последният срок за подмяна на регистрационните номерата!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отложиха пререгистрацията на МПС
Collapse
X
-
Re: Отложиха пререгистрацията на МПС
kiro_of_the_day написа:Отложиха пререгистрацията на МПС с два месеца т. е. не както досега до края на март, а до края на месец МАЙ е последният срок за подмяна на регистрационните номерата!Frontera Sport, X20SE март 1998
-
kiro_of_the_day написа:Отложиха пререгистрацията на МПС с два месеца т. е. не както досега до края на март, а до края на месец МАЙ е последният срок за подмяна на регистрационните номерата!FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
то и аз имам да сменям номерата на едно уно, но ще ме прощават с тези опашки... живот и здраве срока като изтече на спокойствие ще ги правя тези процедури!п.п. сутринта четох в пресата, че в пловдив чакат от понеделник.. днес да влязат били спели с одеалца по колите... луда работа!"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Отложиха пререгистрацията на МПС с два месеца т. е. не както досега до края на март, а до края на месец МАЙ е последният срок за подмяна на регистрационните номерата!TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:kiro_of_the_day написа:Отложиха пререгистрацията на МПС с два месеца т. е. не както досега до края на март, а до края на месец МАЙ е последният срок за подмяна на регистрационните номерата!
Коментар
-
sev написа:stef написа:kiro_of_the_day написа:Отложиха пререгистрацията на МПС с два месеца т. е. не както досега до края на март, а до края на месец МАЙ е последният срок за подмяна на регистрационните номерата!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аве тия хора толкова ли не могат вече четвърта година да си ги сменят тия номера... лелееееее... ужас!като толкова знаят да ги спират и да им тряскат по глоба всеки път когато стъпят на платното за движение... сега бул. Г.М. Димитров в София в едната посока цялата дясна лента на платното е заета от коли на такива немърливи собственици и само затрудняват движението... Ама защо им е да бързат... нееека изчакат последната секунда... белким им се размине... се едно ще обеднеят като си сменят номера...направо нямам думи... и сме тръгнали към Европа... май по-добре да си седим аутсайдери вместо като влезем всички да ни се смеят на манталитета...то направо срам да те хване, гледайки тая безумна картинка...FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Много сте съвестни бе колеги направо ме учудвате...Това е просто поредният и бърз начин за пълнене на държавната хазна - ма.....мицата им! За да си имат за мерцедесчета, беемвенца и други глезотийки - за наводненията няма да ги дадат - бъдете сигурни!Освен това - с един куршум - две сиромашки кожи се дерат, защото както обясни един Генерал от МВР, по телевизията - това било направено с цел да се вдигне % на сключените застраховки "Гражданска отговорност". То отдавна знам, че застрахователите имат изключително силно лоби в парламента, ама това минава всякакви граници! А сега, представете си Вуте със 30 годишната Жигулка дето си я ползва за товарен кон как се е засилил да излиза в Европата...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Определено живеем в някаква абсолютна пародия . Преди малко ходих да си платя данъка на колата и какво да видя поне 10 метра опашка излизаща от сградата и продължаваща по тротоара и познаите защо ... защото просто само една каса работи и сега за да си платя данъка трябва цял ден да си затрия . Не стига че взимат пари за щяло и нещяло ами и как ти ги взимат имат 2 почивки и данъчното работи до 16.30 и на една каса се плаща всичко и данък сгради и за коли абе всичко, в самото помещение където е касиерката има място за още поне 2 каси .Слагайте си коланите
Коментар
-
С два месеца да се удължи срокът за смяната на номерата на колите - това ще препоръча парламентът на правителството. Срокът за подмяната на регистрационните табели изтича в края на месец март. Министерският съвет е сътворил едно безумие, един тормоз, гавра срещу хиляди български граждани, коментира независимият депутат Минчо Христов, вносител на проекта за отмяна на задължителната подмяна на регистрационните табели, отхвърлен с 81 гласаPunto SX 1.1 55
Коментар
-
Бе то график има от 2001 година насам.Друг е въпроса дали 2 ламаринени табели (били и алуминиеви) струват 60 лева!!!!Не че са много, но някои хора работят 10 дена за тия пари... Пиратска работа, държавен рекет е това. Ако номерата бяха по 10 лева, никой нямаше да чака последния срок, мисля аз. А какво ще им стане на Кат-аджиите, ако отворят още няколко пункта за смяна на номерата? Защо в 200-хилядни общини само 1 (!!!) човек се занимава с удрянето на пломбата на номера...и докога 1 ксерокопие в КАТ ще струва 1 лев ???? (За информация - КАТ Сливен е на майната си в промишлената зона, дето няма други ксерокси...)
Коментар
-
Immortal написа:Бе то график има от 2001 година насам.Друг е въпроса дали 2 ламаринени табели (били и алуминиеви) струват 60 лева!!!!Не че са много, но някои хора работят 10 дена за тия пари... Пиратска работа, държавен рекет е това. Ако номерата бяха по 10 лева, никой нямаше да чака последния срок, мисля аз. А какво ще им стане на Кат-аджиите, ако отворят още няколко пункта за смяна на номерата? Защо в 200-хилядни общини само 1 (!!!) човек се занимава с удрянето на пломбата на номера...и докога 1 ксерокопие в КАТ ще струва 1 лев ???? (За информация - КАТ Сливен е на майната си в промишлената зона, дето няма други ксерокси...)FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар