Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за каско ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за каско ?

Днес са ми закачили колата на паркинг имам пълно каско в бул инс обаче незнам кво трябва да права....някой ако знае телефон за информация плс да го даде...
    Fiat Punto 1.4 gt turbo
    Ford Fiesta 1.3 new port

0800 16 668 - звъниш и казвеш че е станало днесслед това отиваш в техен пункт за щети и обявяваш щета на паркингако колата е нова или с валутно каско може да се прави в официален сервизако не - в доверен или по експертна оценка (ще ти дадат пари , а ти ако искаш ще я правиш)
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
      ... (ще ти дадат пари , а ти ако искаш ще я правиш)
      Но ако не я правиш при подновяване на каското ще ти опишат колата в новата полица заедно с неоправените щети и няма да имаш повече право да я правиш за тяхна сметка.
      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

много благодаря
        Fiat Punto 1.4 gt turbo
        Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

Sev написа:
          0800 16 668 - звъниш и казвеш че е станало днесслед това отиваш в техен пункт за щети и обявяваш щета на паркингако колата е нова или с валутно каско може да се прави в официален сервизако не - в доверен или по експертна оценка (ще ти дадат пари , а ти ако искаш ще я правиш)
          Ще ме прощаваш, но е напълно грешно ... Намираш телефона на мобилките, и им звъниш ... казваш, че е станало днес ... те идват на място, завеждат ти щетата и т.н. НЕ ходиш никъде ... Ако колата ти е над 7000 застрахована, тогаша имаш право на сервиз ... Мобилките ще ти кажат после какво трябва да правиш ... Това с обикалянето отмина ...
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

отминало е друг пътточно преди една седмица ходих в БулИнс с един колега
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ши мъ извинявътии ама в Четвъртък, т.е. оня ден бях в Бул Инс за завеждане на щета. Никфи телефони никфи глупости. Отиваш на място пишеш, че са те ударили на паркинга и така си я намерил сутринта и това е Аз лично бях за излющена предната броня , което всъщност твърдях, че предполагам, че едно от всичките обелени места е от удар на паркинг... Разбира се те не са глупави, понеже ясно се забелязва, че бронята е пластмасова и се бели на 30 места, но както и да е написаха си ми цялостно пребоядисване
              Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
              Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Ichkin написа:
                Ще ме прощаваш, но е напълно грешно ... Намираш телефона на мобилките, и им звъниш ... казваш, че е станало днес ... те идват на място, завеждат ти щетата и т.н. НЕ ходиш никъде ... Ако колата ти е над 7000 застрахована, тогаша имаш право на сервиз ... Мобилките ще ти кажат после какво трябва да правиш ... Това с обикалянето отмина ...
                Колегата казва, че са го закачили. Ако го е закачил танк, който е минал през двигателя или предницата, тогава може да се обади на мобилните С една дума, мобилните идват когато колата не е в движение. Поне на мен ми излязоха с този номер лятото когато ми потрошиха старата кола. Но понеже и без това тя беше тоталка, действително дойдоха.
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Ichkin написа:
                  Sev написа:
                  Айде да не спорим по тоя въпрос Преди три месеца ожънаха служебната на паркинг,застрахована е за 3500....Направо си отидох с колата при застрахователя,снимаха я,заведоха щетата направо се разбрахме ако искам да я правим-след две седмици(едната чакане за ред в сервиза,който ми предложиха) колата беше идеалдЪ
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

Ако колата не е в движение, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се вика КАТ.

Коментар

Ами аз пък да ви кажа ... Сега съм в Кувейт, но миналата седмица преди да замина ми бяха ожулили колата пред блока ... викнах си мобилките, дойдоха си пичовете, снимаха си каквото си снимаха, попълниха си квот си имаха там и ми казаха да ида утре еди къде си да си взема възлагателно писмо ... само, че мойта система е друга ... как да е Даже не беше миналата седмица, а тази, и то във вторник или сряда ... не помня ... Който иска да се разкарва ... на мен мобилки не са ми отказвали да дойдат ... И за мерцедеса преди 2 месеца май виках за щета на паркинг ... пак никакъв проблем ... Който както си знае ...
                      Fiat Forum Bulgaria

Коментар

така днес най-накрая си заверих щетата обадих се и ми дадоха номерче пратиха ме на сточна гара и там си я огледаха ...
                        Fiat Punto 1.4 gt turbo
                        Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

Въййй ... аз пък онзи ден си взех колата оправена от сервиза ... Изчукване калник, вратаБоя - калник, врата ... Полиране предна броня ...
                          Fiat Forum Bulgaria

Коментар

мойта не ходи в сервизи щот е под 7к застрахована...
                            Fiat Punto 1.4 gt turbo
                            Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

Ем то и аз останах вътрешно с 280 левчеа ... калника не покриха боята заради корозия, а вратата - драскотина предишна ... Ама к’во да ги правиш ... прави са си
                              Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Working...
                              X