Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложете име за online магазин за дрехи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде и като направиш магазиня,да пишеш първо на нас и ако е за масово ползване помисли и за една линия от дрехи за "гиганти" вярвай ми ще има огромен успех,лично аз знам как не се намират дрехи за големи хора
    ex.Мареа ТД100

Коментар

LiGuru написа:
      Доказано, е че подобни имена не са най-доброто решение, не става въпрос за критика, а за маркетинг в някаква степен. Без СЕО и най-доброто име не върши работа.Чисто визуално ще има проблем с графики и различни заигравки. А българина отдавна е част от интернет културата и български думички изписани на шльокавица по-скоро го дразнят.
      1. Интересно ми е да прочета подобен анализ и доказателства. От уважаван източник.2. Не разбрах ... какъв ще е проблема с "графики и различни заигравки". Кои графики и кои "заигравки"? Наистина не разбирам какво имаш предвид.3. Оп, не заблуждавай читателите!Това не е българска дума изписана на шльокавица, а българска дума изписана на български. Но с латински символи.Предполагам не твърдиш, че българските автомобилни регистрационни номера са изписани на шльокавица."drehi" е на шльокавица, "gpexu" не4. Мислиш ли, че майка ми ще знае какво е wildcloths и ще и дойде на ума, че става дума за дрехи? И дали ще може да го продиктува на комшийката си от съседния блок?Още повече пък ... "диви дрехи" ... Дори и сина ми няма да му обърне внимание. Слогана на сайт с подобно име би могъл да е: "Тук ще намерите дрехите, които направо къртят миФки"Но наистина, нека да не спорим, всеки си знае сам за себе си. Аз се опитах да дам оригинална идея.Ако на Sev не му харесва и съжалява за покупката след тези "професионални анализи", ... понеже идеята беше моя и ще се чувствам отговорен, ще му изпратя 7.00 лева, които е платил за една година и ще ви покажа за колко пари ще продам този домейн. На чужда компания, не на българска.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

спокойнорегнал съм домейна защото идеята е добрадокато пусна магазина ще съм измислил крайно име и ще ползвам негоможе да е това, може да е друго
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Malone написа:
          4. Мислиш ли, че майка ми ще знае какво е wildcloths и ще и дойде на ума, че става дума за дрехи? И дали ще може да го продиктува на комшийката си от съседния блок?Още повече пък ... "диви дрехи" ... Дори и сина ми няма да му обърне внимание. Слогана на сайт с подобно име би могъл да е: "Тук ще намерите дрехите, които направо къртят миФки"Но наистина, нека да не спорим, всеки си знае сам за себе си. Аз се опитах да дам оригинална идея.Ако на Sev не му харесва и съжалява за покупката след тези "професионални анализи", ... понеже идеята беше моя и ще се чувствам отговорен, ще му изпратя 7.00 лева, които е платил за една година и ще ви покажа за колко пари ще продам този домейн. На чужда компания, не на българска.
          Бе не трябваше да е wild, а widecloths... но това няма значение. Мисля се обединихме, че освен името има и други много важни неща. А за доказателства си има източници достъпни за всеки, предполагам знаеш какво да търсиш.

Коментар

Working...
          X