Айде и като направиш магазиня,да пишеш първо на нас и ако е за масово ползване помисли и за една линия от дрехи за "гиганти" вярвай ми ще има огромен успех,лично аз знам как не се намират дрехи за големи хора
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложете име за online магазин за дрехи
Collapse
X
-
LiGuru написа:Доказано, е че подобни имена не са най-доброто решение, не става въпрос за критика, а за маркетинг в някаква степен. Без СЕО и най-доброто име не върши работа.Чисто визуално ще има проблем с графики и различни заигравки. А българина отдавна е част от интернет културата и български думички изписани на шльокавица по-скоро го дразнят..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:4. Мислиш ли, че майка ми ще знае какво е wildcloths и ще и дойде на ума, че става дума за дрехи? И дали ще може да го продиктува на комшийката си от съседния блок?Още повече пък ... "диви дрехи" ... Дори и сина ми няма да му обърне внимание. Слогана на сайт с подобно име би могъл да е: "Тук ще намерите дрехите, които направо къртят миФки"Но наистина, нека да не спорим, всеки си знае сам за себе си. Аз се опитах да дам оригинална идея.Ако на Sev не му харесва и съжалява за покупката след тези "професионални анализи", ... понеже идеята беше моя и ще се чувствам отговорен, ще му изпратя 7.00 лева, които е платил за една година и ще ви покажа за колко пари ще продам този домейн. На чужда компания, не на българска.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар