Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложете име за online магазин за дрехи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sev написа:
    .....gpexu.eu
    Кога ще го видим?

Коментар

Удар в десятката!Браво на Malone

Коментар

надявам се скоро да бъде на линиякато тръгне първи ще научите :D ...ако някой е имал взимане-даване със софтуер за такъв магазин, ще ми е много полезно ако сподели впечатленията си
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Може да помислиш да регнеш и drehi.eu, защото gpexu.eu визуално е супер, ама ми се ще да ти чуя рекламата по радиото
          Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

това го мислих, ама е заето :D ще има прехвърляне от drehi.infoвсичко друго свързано с "drehi" е заето

Коментар

Абе всичко е добре, ама от догодина, като влезе кирлицата ... дали няма да се бърка много ... ? Пробвай нещо от сорта на дрехиТЕ ... не мога да дам добра идея, ама мога да ги изкритикувам другите
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

като излезе кирилицата ще го мисля :D

Коментар

Sev написа:
                  ...ако някой е имал взимане-даване със софтуер за такъв магазин, ще ми е много полезно ако сподели впечатленията си
                  Drupal & OS CommerceКак ще се плаща, ако е с наложен платеж злетажка работа. За кредитни карти има малко модули и повечето мисля са платени. ПеиПал не е оферта.Името само изглежда добре, кой ще ти прави СЕО ?!?

Коментар

gpexu.eu визуално е добре, както каза колегата по-горе, но трудно за произнясяне, запомняне и споделяне от уста на уста : " Найш ли къф як сайт за дрехи намерих " "Къф ? " " Дрехи.еу ама не се сещам как точно се пише...." Иди търси после... За мен не е най-доброто предложение това, но вие си знаете...
                    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

аз питам и за платени магазинигледах http://www.summercart.com/

Коментар

get.bg е на друпал, но не го казват, също и sportsdirect, но и те си траят. А това дали е платено или не няма значение. Важното е кой ще го поддържа, а за начало да го оптимизира. Защо не наемеш хора за тая работа (ако съм се усъмнил напразно във възможностите ти съжалявам), но за едно добро присъствие е нужно доста работа:Индивидуален проект, СЕО оптимизация (все пак каквото и име да имаш като си на 12358 страница в търсачките немаш бъдеще), надежен хост. Ще имаш и изисквания за съхранение на лични данни (поне такъв спомен имам от преди време заради банките, много издатели на карти забраняват CCV за определени трензакции, т.е. ако не си в тяхната база данни забрави, но това по спомени)За автофорум това мога да кажа, все пак не съм специалист в тази област. Ако те интересува, кои са валидните хора за това пиши на ЛС (австралиици са и всеки проект е чисто нов, 24/7 съпорт, последваща поддръжка 24 месеца, цената варира от $2500 до $150 000)Успех с начинанието.

Коментар

мерси за инфотоsummercart предлагат поддръжка и цената ме устройвав началото обема на продаваните неща ще е доста малък и мисля че ще справя а това за личните данни и подобни, ще го обсъдя с тези от които ще купя магазина

Коментар

Sev, не бързай с покупката на софтуера. Дай да обсъдим първо някои работи.

Коментар

Критици винаги ще има.Успех желая на бизнеса.Наблегни на SEO, що се отнася до мрежата и на визуалната реклама, ако предвиждаш такава възможност. Там се намира ключа.Ама кой как щял да го каже е без значение. За чужденеца drehi или gpexu е все толкова неразбираемо и трудно за произнасяне.За българите не се грижи, те знаят как да си обясняват, стига да им е интересно.И при регистрацията не забравяй да посочиш действителен административен адрес. Пощенския.Ако не си посочил такъв, направи го. За eu домейните това е много важно, не е както при останалите. В противен случай можеш да го загубиш едностранно.Не е мястото тук да обяснявам надълго и нашироко, но за eu е така.Според изискванията на EURid (официален .EU регистър) т. 733/2002, домейни с разширение .EU имат право да регистрират само физически или юридически лица, регистрирани на територията на държава в Европейския съюз. За да се докаже принадлежност към дадената страна членка на Европейския съюз, в контактната информация за домейна задължително трябва да се посочи актуален адрес.Ако за домейн от областта .EU не е въведен адрес съществува голяма вероятност той да бъде отрегистриран от EURid и да престане да функционира.
                              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                              www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                                Наблегни на SEO, що се отнася до мрежата и на визуалната реклама, ако предвиждаш такава възможност. Там се намира ключа.Ама кой как щял да го каже е без значение. За чужденеца drehi или gpexu е все толкова неразбираемо и трудно за произнасяне.За българите не се грижи, те знаят как да си обясняват, стига да им е интересно.
                                Доказано, е че подобни имена не са най-доброто решение, не става въпрос за критика, а за маркетинг в някаква степен. Без СЕО и най-доброто име не върши работа.Чисто визуално ще има проблем с графики и различни заигравки. А българина отдавна е част от интернет културата и български думички изписани на шльокавица по-скоро го дразнят. Естествено няма смисъл да си чешем езиците, само реализираният проект може да докаже, кое е било удачно.wildcloths.com Поздрави

Коментар

Working...
                                X