paralesa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
България в снежна примка.
Collapse
X
-
Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Де ги виждате тез снегове и заледявания?!?!Сутринта в 6:30 тръгнах за София - навсякъде пътя беше СУХ.В София по малките улички обаче имаше лед и сняг, както и по Ботевградско след Долни Богров до Яна (до там ходих).После като се върнах, взех майка ми и пак обратно до Сливен на концерт (брат ми свиреше), и преди малко се прибирам.От 750 км, които навъртях днес, само в самата София и около нея имаше нещо като сняг.
Коментар
-
където не е чистено-там има лед!!!Пътищата в община Елена са ужасни,не се чистят,има лед,денем е нелепо да караш в самия "град"-повече въртиш на едно място,отколкото да караш Част от същия път Велико търново -Елена в частта си поддържана от другите общини е сух и почистен почти идеално,в частта откъм елена е заледен,минават някакви смешни зилове с вдигнати греблаex.Мареа ТД100
Коментар
-
Откакто времето се затопли и "снежната примка" се развърза започнах да се придвижвам по-бавно с пъти.Улиците са напълниха с такова количество автомобили, все едно водата от разтопения сняг ги е довлякла отнякъде...Май ми беше по-лесно с примка на вратаI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар