biker_81 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
България в снежна примка.
Collapse
X
-
Днес се прибирах от София към Своге..... Големите булеварди, по които умишлено само карах в София бяха само мокри .... явно са ръсили нещо.... Но в момента, в който подминах Курило.... изведнъж мокрото беше заместено от чист лед и малко снежец между платната и по края ........ карах с 40 -45 МАХ и слава богу се прибрах без никакви проблеми, даже с малко насипване си качих колата пред нас.... че и аз като колегата Biker_81 живея на края на една стръмна улица.... На 1 завой колега с рено клио така се завъртя, че зад него незнам човека как не го удари...... добре че остана в пътя и никаде не се удари....Карайте бавно ..... Ако имате възможност дори и не шофирайте....
Коментар
-
Punto 1.4T написа:Снегът пак ни изненада но....приятно Който кара кола с задно ще разбере :DFiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
wazmo написа:Добре, че утре е неделя, че като гледам на вън как вали, Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 сутринта голямо разриване ще паднеFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:...Да не кажа, че по детски се кефя на снега!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Задуха топъл вятър и снега го обърна на дъжд...Утре ще е прекрасна ледена пързалка в Кюстендил...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
В момента съм в Долна-преди малко валеше суграшица,сега няма нищо,но времето е топло и навалялия скреж по колите не замръзва,а се топи,същото е по улиците-мокри,но не се пързаля!И аз почвам да се чудя,дали медиите само не всяват смут на моменти,когато просто се чудят с какво да пълнят и без това ненужно дългите си "информационни" емисии Днес,минавайки през хаинбоаз смело мога да твърдя,че бе свършена много добра работа от почистващите екипи...В Търново също беше добре и то не защото времето бе топличко,а защото наистина си личеше,че е чистеноБоби,днес видях шофьори от черноморието,не изглежда нещо да ги е спряло-ако имаш път към Варна,пътувай,дори смута около Шумен вече най-вероятно го няма,виелицата все пак свърши отдавнаex.Мареа ТД100
Коментар
-
Vladim написа:...като знам, че колата ми е наред, защо ли не ми пука... :D Да не кажа, че по детски се кефя на снега!Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар