Цял ден се чудя дали да пиша в темата или да не пиша.Това, което си намислил е страшно благородно! Поздравления!Няма по-голямо добро от това да направиш едно дете щастливо, дори и за няколко дни.Ако човек има нагласата за това, което вие сте намислили със семейството ти, сигурен съм, че няма да спрете само до тук. Нищо лошо няма в това, човек да се обвърже с едно такова детенце. То от самото начало ще знае, че вие не сте неговите родители, но ако си паснете, може да станете чичо и леля. Чичо и леля, които идват само по празниците. Да, то ще чака на следващия Великден пак да идете за него. И съм сигурен, че вие ще идете. Аз все по-често се замислям за осиновяване на детенце. Някои от вас знаят, че сме женени със съпругата ми вече повече от 10 години, но засега нямаме щастието да имаме наследник. Имаме един спонтанен аборт и толкова. Гледайки снимките от дома в Кюстендил, в мен се загнезди желанието да дадем щастие поне на едно такова дете. Засега това е само мечта, но моите мечти обикновено са простички и изпълними...Така, че не се колебай! Винаги ще има хора, които да те упрекнат, не се съмнявай. Но детенцето, което бихте взели никога няма да ви упрекне! Бъди сигурен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Самотно детенце за коледните празници ???
Collapse
X
-
И аз доста се чудех дали да пиша, после писах, но не си пуснах мнението. Наистина е сложно, но в крайна сметка живота си тече. На твое място щях да му подаря тези 10 дни. Най-малкото ще ви запомни с добро. Ще знае, че има и добри хора и няма да загуби надежда и да се превърне в поредния престъпник. Въпреки че може и обратното да се случи, но без риск няма да разбереш.По-горе един колега беше споменал - Послушай сърцето си!Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Благодаря за съветите. Прави сте, че понякога човек трябва да слуша само сърцето си и да забрави за малко разума си. ( така както сме го направили, когато сме се оженили :D )...Иначе не сме мислили за хуманна постъпка - аз и съпругата ми сме длъжни и имаме причина да ощастливим още едно дете. Ако не успеем на тази Коледа - ще намерим друг повод.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Благодаря за съветите. Прави сте, че понякога човек трябва да слуша само сърцето си и да забрави за малко разума си. ( така както сме го направили, когато сме се оженили :D )...Иначе не сме мислили за хуманна постъпка - аз и съпругата ми сме длъжни и имаме причина да ощастливим още едно дете. Ако не успеем на тази Коледа - ще намерим друг повод.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Immortal написа:...Някои от вас знаят, че сме женени със съпругата ми вече повече от 10 години, но засега нямаме щастието да имаме наследник. Имаме един спонтанен аборт и толкова. ...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар