Колеги, имаме ли спецове по КИП и А тук?Всъщност въпроса ми не е професионален а по-скоро търговски но е свързан контролиране на промишлени процеси...Значи трябва ми евтин вариант за датчик на налягане със следните характеристики:Измерван обхват на налягане: 0-15 barЕлектрически изход: напрежение или ток - за предпочитане първотоМеханично присъединяване: М20х1,5мм ( за предпочитане )Намерих няколко варианта но ценово изобщо не ме устройват:Delta InstrumetsТМЕНякой да има скътано нещо такова? За инфо - горните продукти са 350лв и съответно 150...Дори и второто за условията на домашна автоматизация е неприемливо :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Датчик за налягане
Collapse
X
-
Провери тук - http://www.microsyst.net/ или http://www.comecogroup.com/ Мисля че няма цени, но можеш да се свържеш и да попиташ. Скъпички са заради електрониката, иначе само датчика не е кой знае колко скъп.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
-
Мерси за линковете - пратих запитване, да видим какви цени ще обадят.А цената едва ли се вдига от електрониката - дори мисля, че тези с токов изход нямат такава вътре но дори и да имат цената на продукта се определя повече от приложението им...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Малко пообърках, не точно електрониката, а може би софтуера който е вграден в контролера или индикатора. А тези, които са с токов изход също имат електроника даже и софтуер. Няма датчик, който да вади ток директно, винаги има някакво преобразуване - от напрежение в ток. Предимството на токовите датчици е линейността им и стабилния сигнал, който може да се пренася на километри.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
В днешно време кой не е чувал за Ebay http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=P...ries&_osacat=0Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
Ааа... Чували сме но аз умишлено се държа настрани от eBay.Едното влизане в това място адски дебалансира бюджета ми за много време и изобщо не барам там!Пък и един пиклив датчик... Ще напазарувам задължително още нещо и ще стане горното Куца ми самоконтрола явноI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Re: Датчик за налягане
Esper написа:Колеги, имаме ли спецове по КИП и А тук?Всъщност въпроса ми не е професионален а по-скоро търговски но е свързан контролиране на промишлени процеси...Значи трябва ми евтин вариант за датчик на налягане със следните характеристики:Измерван обхват на налягане: 0-15 barЕлектрически изход: напрежение или ток - за предпочитане първотоМеханично присъединяване: М20х1,5мм ( за предпочитане )Намерих няколко варианта но ценово изобщо не ме устройват:Delta InstrumetsТМЕНякой да има скътано нещо такова? За инфо - горните продукти са 350лв и съответно 150...Дори и второто за условията на домашна автоматизация е неприемливо :D
Коментар
-
Пропан-бутан.5 бара ми е малко...От Comeco върнаха отговор - около 120лв но с доставка до 2 месеца...Толкоз ли нямаме някой кремиковски кипаджия между нас който да е каширал нещо такова Сещам се и за възможен бартер - аз пък имам излишни температурни сензори базирани на Pt100 ПС: И при мен се отваря линка.Но като гледам цените, дори и от там трудно ще дойде до мен на цена под 100лв.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар