Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Данък на пунто гт ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Данък на пунто гт ...

колеги оказа се че данъка на колата ми не платен ... първата регистрация в бг е на името на едно момиче но след това я прехвърлихме на мое ... та въпроса ми е кви ще са глобите и последсвтията ако не ги платя ...
    Fiat Punto 1.4 gt turbo
    Ford Fiesta 1.3 new port

Никакви.Ще платиш с лихва, когато решиш да плащаш.И трудно ще минеш преглед без бележка за платен данък (но не невъзможно).

Коментар

На преглед се минава почти навсякъде в по- малки пунктове..... Лихвата на мен за 131 кс на купето ми беше 9 лева за просрочени 9 месеца, но при мен си беше платена първата такса от мен.При теб като не е плащана откакто е прехвърлена смисъл като нов собственник изобщ не си я плащал предполагам ще имаш да плащаш лихвата за просрочените месеци и такса регистрация на собственник, която е там 20-30 лева май..... ( като при регистрация на нов внос автомобил)

Коментар

на теб горе долу кви парички ти беше данъка ?
        Fiat Punto 1.4 gt turbo
        Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

191 лева ми е данъка Област София. Своге град. Казвам ти го понеже, има някакви минимални разлики по общини дори. Това без 9-те лева лихва Само чист данък.Иначе е тука горе долу са верни сумите, които изчислява за данък. http://www.pariteni.bg/Calcs/13/1ff1de774005f8da18.html

Коментар

Immortal написа:
            ...И трудно ще минеш преглед без бележка за платен данък (но не невъзможно).
            В Плевен никой при преглед не иска документ за платена такса МПС.За Пунто 1,1 - 96 г. таксата е 12 лв. Значение има наличието на катализатор. Аз плащам 6 лв. защото жена ми е с 62 % инвалидност, а и винетката е безплатна.дядо Нено
            Fiat Punto 1,1- 1996г.
            газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Working...
            X