колеги оказа се че данъка на колата ми не платен ... първата регистрация в бг е на името на едно момиче но след това я прехвърлихме на мое ... та въпроса ми е кви ще са глобите и последсвтията ако не ги платя ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Данък на пунто гт ...
Collapse
X
-
На преглед се минава почти навсякъде в по- малки пунктове..... Лихвата на мен за 131 кс на купето ми беше 9 лева за просрочени 9 месеца, но при мен си беше платена първата такса от мен.При теб като не е плащана откакто е прехвърлена смисъл като нов собственник изобщ не си я плащал предполагам ще имаш да плащаш лихвата за просрочените месеци и такса регистрация на собственник, която е там 20-30 лева май..... ( като при регистрация на нов внос автомобил)
Коментар
-
191 лева ми е данъка Област София. Своге град. Казвам ти го понеже, има някакви минимални разлики по общини дори. Това без 9-те лева лихва Само чист данък.Иначе е тука горе долу са верни сумите, които изчислява за данък. http://www.pariteni.bg/Calcs/13/1ff1de774005f8da18.html
Коментар
-
Immortal написа:...И трудно ще минеш преглед без бележка за платен данък (но не невъзможно).Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар