Вчера купих едно нещо в долари чрез пейпал, и днеска като гледам колко дорари беше стоката и колко са ми цоцнали от сметката излиза че долара го смятат по 1.45 лв за долар при положение че курса на БНБ е 1.34.Има ли начин да го избегна това с настоящата сметка в лева или трябва да си направя сметка в долари заради тия тъпаци да не ме цакат по шибания им курс? И още едно питане- защо парите които трябваше да платя още ми стоят в сметката но излизат като "блокирана сума"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Курс на Paypal
Collapse
X
-
Курс на Paypal
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Не е необходимо да зареждаш сума в пейпал акаунта, за да платиш нещо - директно плащаш с картата, като не ти начисляват такси, а те се заплащат от продавача. Обменният курс е записан на страницата, в която трябва да потвърдиш плащането и до сега при мен не е имало някакви съществени различия. Ако обаче зареждаш пари в пейпал акаунта, при обмяна в друга валута се начислява и такса и така се получават едни красиви суми. Ако не си забелязал, пейпал увеличиха таксите преди няколко месеца.Колкото до блокираната сума - може би другата страна не е приела плащането все още - -питай пейпал.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Само да добавя, тъй като ele е обяснила нещата точно. Няма нужда от сметка в долари. Просто в процеса на плащане не избързвай, а внимателно разучи нещата. Непосредствено преди да наредиш плащането на сумата се предлагат като опция 2 възможности - да е чрез пейпал или чрез банката, която е издала картата. Който не забележи тези опции, по подразбиране плаща чрез пейпал.FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
Sev написа:аз имам над 100 плащаниякурсът винаги е бил коректенNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
tomny написа:В Пейпал има настройка дали да смята по техния курс, или този на банката, издател на картата! Разцъкай по менютата, ще го намериш. И аз се прецаках така при първата покупка.При мен този надпис го нямаЗащо така
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Аз съм доволен не съм забелязал да плащам повече от това което съм си сметнал по-курса за деня закръглен до *.*5 или до *.*0!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар