Колеги,Не ви ли прави впечатление, че от около 2 месеца Стефан Хаджов/Хаджов/Стефко/Стефчо и т.н. (на кой както е угодно) липсва в този форум? Дразнещ за някой, за други не, той си беше източник на полезна информация и не се притесняваше да споделя с нас каквото знае. Ако влиза, а не пише, то смятам, че загубихме една положителна личност за каузата.Поздрави,Airfan
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търси се: Стефан Хаджов
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Доколкото виждам влиза ,но не пише.http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=4006Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Re: Търси се: Стефан Хаджов
Airfan написа:Колеги,Не ви ли прави впечатление, че от около 2 месеца Стефан Хаджов/Хаджов/Стефко/Стефчо и т.н. (на кой както е угодно) липсва в този форум? Дразнещ за някой, за други не, той си беше източник на полезна информация и не се притесняваше да споделя с нас каквото знае. Ако влиза, а не пише, то смятам, че загубихме една положителна личност за каузата.Поздрави,AirfanФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Да. Направи ми впечатление, че не е активен. Лично на мен ми липсва. Крив-прав аз му ценях мненията, но винаги някой (типично по нашенски)ще се изтепоса по-знаещ, по-разбиращ и по-можещ...В повечето случаи след негови мнения. Дано съм субективен, но долу-горе във форума липсата на толерантност стана тенденция.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
И на мен ми е интересно, защо не пише колегата Хаджов, но не смятам да му пиша лични съобщения за това ... ?!п.п. може би само раздела е объркан...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
ogi28b написа:Може би за момента няма какво да напише, а само ни се смее на глупостите Той човека се отказа, с думи прости обяснява че щангата е за комфорт на пътниците, ама вие не, та не! Сега - сменяйте биалети и тампони, вместо да я откачите.
Коментар
-
ogi28b написа:Може би за момента няма какво да напише, а само ни се смее на глупостите Той човека се отказа, с думи прости обяснява че щангата е за комфорт на пътниците, ама вие не, та не! Сега - сменяйте биалети и тампони, вместо да я откачите.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:ogi28b написа:Може би за момента няма какво да напише, а само ни се смее на глупостите Той човека се отказа, с думи прости обяснява че щангата е за комфорт на пътниците, ама вие не, та не! Сега - сменяйте биалети и тампони, вместо да я откачите.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар