Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търси се: Стефан Хаджов

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търси се: Стефан Хаджов

Колеги,Не ви ли прави впечатление, че от около 2 месеца Стефан Хаджов/Хаджов/Стефко/Стефчо и т.н. (на кой както е угодно) липсва в този форум? Дразнещ за някой, за други не, той си беше източник на полезна информация и не се притесняваше да споделя с нас каквото знае. Ако влиза, а не пише, то смятам, че загубихме една положителна личност за каузата.Поздрави,Airfan

Доколкото виждам влиза ,но не пише.http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=4006
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Не влиза от както се изписаха две теми по 50 стр. за стабилизиращата щанга, според мен е сърдит. Все пак беше един срещу всички в спора.

Коментар

Re: Търси се: Стефан Хаджов

Airfan написа:
        Колеги,Не ви ли прави впечатление, че от около 2 месеца Стефан Хаджов/Хаджов/Стефко/Стефчо и т.н. (на кой както е угодно) липсва в този форум? Дразнещ за някой, за други не, той си беше източник на полезна информация и не се притесняваше да споделя с нас каквото знае. Ако влиза, а не пише, то смятам, че загубихме една положителна личност за каузата.Поздрави,Airfan
        Влиза,но само сутрин! Не мисля,че е сърдит,никой не го е обидил!
        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Да. Направи ми впечатление, че не е активен. Лично на мен ми липсва. Крив-прав аз му ценях мненията, но винаги някой (типично по нашенски)ще се изтепоса по-знаещ, по-разбиращ и по-можещ...В повечето случаи след негови мнения. Дано съм субективен, но долу-горе във форума липсата на толерантност стана тенденция.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

пратете му въпрос на лично,нужна ли е цяла тема за това кой влиза и кой не :D
            ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
              пратете му въпрос на лично,нужна ли е цяла тема за това кой влиза и кой не :D
              Вярно бе...
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

И на мен ми е интересно, защо не пише колегата Хаджов, но не смятам да му пиша лични съобщения за това ... ?!п.п. може би само раздела е объркан...
                Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                http://www.keepfighting.ms

Коментар

Може би за момента няма какво да напише, а само ни се смее на глупостите Той човека се отказа, с думи прости обяснява че щангата е за комфорт на пътниците, ама вие не, та не! Сега - сменяйте биалети и тампони, вместо да я откачите.
                  Прикачени файлове

Коментар

Абе ебавате се вие, ама още щяхме да се чудим как да мерим МАФ-а, а? Темата си е точно за тук, тъй като тук той беше най-активен.

Коментар

ogi28b написа:
                      Може би за момента няма какво да напише, а само ни се смее на глупостите Той човека се отказа, с думи прости обяснява че щангата е за комфорт на пътниците, ама вие не, та не! Сега - сменяйте биалети и тампони, вместо да я откачите.
                      Човека е за сега to be ОUT от активност във форума.Защо трябва да се пише и след това да бъде оплюван,изкарван лъжец,маниполатор и подстрекател хората да се самоубивали само защото изказаното мнение е различно от това на накой или някои.Неприятните емоции се спестяват когато само се чете и следи форума.Това важи не само за мен,но и за тези които се дразнят от моята активност.Поздрави за тези които са недоволни и за тези които са доволни от моето неучастие.

Коментар

Ясно. Темата е за триене. Докладвам.

Коментар

ogi28b написа:
                          Аз ще го послушам относно щангата.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                            ogi28b написа:
                            Човека е за сега to be ОUT от активност във форума.Защо трябва да се пише и след това да бъде оплюван,изкарван лъжец,маниполатор и подстрекател хората да се самоубивали само защото изказаното мнение е различно от това на накой или някои.Неприятните емоции се спестяват когато само се чете и следи форума.Това важи не само за мен,но и за тези които се дразнят от моята активност.Поздрави за тези които са недоволни и за тези които са доволни от моето неучастие.
                            Всъщност има доста такива случаи.Част от правомощията във форума не са много лицеприятни - да напишат нещо за теб, и ти да не можеш да го изтриеш, заглушиш и трябва да му отговориш задължително.Правото на всеки е да си има мнение, наше право е да го игнорираме или не.По точно тези причини сърденето, ако съществува трябва да е не към целия форум а към определени личности. Неписането е пасивно участие, което определя написаното винаги като вярно, което не е правилно, ама никак.Аз лично предпочитам да чуя негативни и позитивни мнения, за да си изградя собствено, което да е по-точно.Пасивното участие, или неучастието е като това с изборите - не грасувах - ама сега защо ме управлява този или този...Аз винаги ще се радвам да чуя твоето мнение, Стефане, защото много пъти сме коментирали че, макар и нестандартно понякога, е изключително компетентно.
                            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Working...
                            X