Aз лично не го правя, но примерно като се засилих да купувам Браво-то с което съм сега, чух от няколко човека - "Аре бе, т’ва е ’баси селската кола !". Естествено, че не ме разубедиха, но повечето хора са така Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е СА6587МН - (Фиат купе)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Esper написа:Не знам защо олицетворявате автомобилите с хората...Хората са едни и същи, независимо в какви автомобили са.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Esper написа:Не знам защо олицетворявате автомобилите с хората...Хората са едни и същи, независимо в какви автомобили са.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Esper написа:Не знам защо олицетворявате автомобилите с хората...Хората са едни и същи, независимо в какви автомобили са.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Atanas71 написа:Що се отнася до Принца той във всяка тема трябва да напише нещо , така и в тази е взел участие. Без значение че тук направо се държи като модератор.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
reter написа:Atanas71 написа:Що се отнася до Принца той във всяка тема трябва да напише нещо , така и в тази е взел участие. Без значение че тук направо се държи като модератор.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
undermind написа:Аз малко ще се върна в темата, съжалявам предварително за което :D Днеска пак един Фиат (нямаше стикер) и едно Ауди спряха на средата на бул.... да се псуват от колите Ама то е от такива излиза името на една марка и/или кола, тъпо, но факт !ex.Мареа ТД100
Коментар
-
dudulia написа:ntodorov написа:Esper написа:Не знам защо олицетворявате автомобилите с хората...Хората са едни и същи, независимо в какви автомобили са.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
paralesa написа:undermind написа:Аз малко ще се върна в темата, съжалявам предварително за което :D Днеска пак един Фиат (нямаше стикер) и едно Ауди спряха на средата на бул.... да се псуват от колите Ама то е от такива излиза името на една марка и/или кола, тъпо, но факт !Impossible is nothing !
Коментар
-
reter написа:Atanas71 написа:Що се отнася до Принца той във всяка тема трябва да напише нещо , така и в тази е взел участие. Без значение че тук направо се държи като модератор.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:reter написа:Atanas71 написа:Що се отнася до Принца той във всяка тема трябва да напише нещо , така и в тази е взел участие. Без значение че тук направо се държи като модератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар