Да си признава бързо ! Не го очаквах това от колега с Фиат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е СА6587МН - (Фиат купе)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Кой е СА6587МН - (Фиат купе)
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Re: Кой е СА6587МН - (Фиат купе)
infineon написа:Да си признава бързо ! Не го очаквах това от колега с ФиатAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ами първоначално караше зад мен по една тясна улица с дупки и ми даваше зор че карах с 40 ( имаше колона в насрешното и едвам се разминавахме). После на широкото ме изпревари почна да кара пред мене нарочно с 30 на празен булевард и когато опитах да го изпреваря ме засече нарочно, и накрая за капак мина на червен светофар на едно кръстовище.Ебати хората само комплексите си избиват с тия коли, Караше некво дръгливо купе и ми се стори в тъмното че имаше стикер на фиат форумPrinco написа:infineon написа:Да си признава бързо ! Не го очаквах това от колега с Фиатhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Еми олигофрен какво да ти кажа.... аз като има такива дупки и тесни улици и аз карам с 30-40 и на мене разни дръгливци ми дават зор .... и много им се нервя.... щото после по булевардите ми правят същите номера.... Тегли му 1 тънка дълга и да си троши главата, щото явно колата я е счупил.....
Коментар
-
Много се насъбраха такива "шофъорчета", а и състезателите по пътищата мен лично много ме нервят. Все бързат за някъде, затова при първа възможност ги пускам да заминават,че не се знае какво им се върти в главите.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
[quote="infineon"]Ами първоначално караше зад мен по една тясна улица с дупки и ми даваше зор че карах с 40 ( имаше колона в насрешното и едвам се разминавахме). После на широкото ме изпревари почна да кара пред мене нарочно с 30 на празен булевард и когато опитах да го изпреваря ме засече нарочно, и накрая за капак мина на червен светофар на едно кръстовище.Ебати хората само комплексите си избиват с тия коли, Караше некво дръгливо купе и ми се стори в тъмното че имаше стикер на фиат форумPrinco написа:infineon написа:Да си признава бързо ! Не го очаквах това от колега с ФиатФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
А имал ли е стикер на форума?Иначе все едно искаш обяснение от вятъра.Иначе такива ги има навсякъде.Мен веднъж един ме засече и ми показа среден пръст през прозореца, само защото от двете пълни колони на червен светофар, той беше в насрещното и искаше да мине 1-ва кола, а пък аз нямаше накъде да мръдна, за да го пусна.Изключително прост трябва да е човек, ако само една кола му дава огромно самучувствие!
Коментар
-
Atanas71 написа:И аз не виждам каква е връзката , на модератор ли се прави. Що се отнася до Принца той във всяка тема трябва да напише нещо , така и в тази е взел участие. Без значение че тук направо се държи като модератор.1.3. Потребителите не би трябвало да се държат като "модератори в сянка". Ако някой потребител забележи нещо нередно би могъл да се свърже с някой от Модераторите. Потребители, които се правят на модератори ще бъдат предупреждавани. Това се налага от факта, че другите потребители се дразнят от въпросните "модератори в сянка".Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар