Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой е СА6587МН - (Фиат купе)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой е СА6587МН - (Фиат купе)

Да си признава бързо ! Не го очаквах това от колега с Фиат
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Какво е направил бре колега ?! ( не съм аз .... ) Кажи какво е провинението :P

Коментар

Insane написа:
      Какво е направил бре колега ?! ( не съм аз .... ) Кажи какво е провинението :P
      Какво е направил тоз серсемин.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Re: Кой е СА6587МН - (Фиат купе)

infineon написа:
        РЕДАКТИРАНО !
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Не съм и аз , ама серсемин ..... Сещам се за :невинен до доказване на противното --------едит - виновен е
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ами първоначално караше зад мен по една тясна улица с дупки и ми даваше зор че карах с 40 ( имаше колона в насрешното и едвам се разминавахме). После на широкото ме изпревари почна да кара пред мене нарочно с 30 на празен булевард и когато опитах да го изпреваря ме засече нарочно, и накрая за капак мина на червен светофар на едно кръстовище.Ебати хората само комплексите си избиват с тия коли, Караше некво дръгливо купе и ми се стори в тъмното че имаше стикер на фиат форум
            Princo написа:
            infineon написа:
            Това ти е 3тата такава тема за някой згафил.Видя ли изобщо дали е от форума ? А вчера пък пусна пак за "лъзгащото" браво,обаче този път в консултаций.
            Е къде да я пусна темата за хлъзгащата ми кола? В купува/продава ли? А и каква връзка има оная тема с това?
            http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
            Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
            FIAT БРАВО 1.2 16v
            ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
            FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Еми олигофрен какво да ти кажа.... аз като има такива дупки и тесни улици и аз карам с 30-40 и на мене разни дръгливци ми дават зор .... и много им се нервя.... щото после по булевардите ми правят същите номера.... Тегли му 1 тънка дълга и да си троши главата, щото явно колата я е счупил.....

Коментар

Много се насъбраха такива "шофъорчета", а и състезателите по пътищата мен лично много ме нервят. Все бързат за някъде, затова при първа възможност ги пускам да заминават,че не се знае какво им се върти в главите.
                Виж бейби не сме глупаци,
                ние сме отбор от здравеняци.
                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

infineon написа:
                  ...Е къде да я пусна темата за хлъзгащата ми кола? В купува/продава ли? А и каква връзка има оная тема с това?
                  Мога да я прехвърля и в "Пътната Обстановка" щото то лизгането си е от времето
                  I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

[quote="infineon"]Ами първоначално караше зад мен по една тясна улица с дупки и ми даваше зор че карах с 40 ( имаше колона в насрешното и едвам се разминавахме). После на широкото ме изпревари почна да кара пред мене нарочно с 30 на празен булевард и когато опитах да го изпреваря ме засече нарочно, и накрая за капак мина на червен светофар на едно кръстовище.Ебати хората само комплексите си избиват с тия коли, Караше некво дръгливо купе и ми се стори в тъмното че имаше стикер на фиат форум
                    Princo написа:
                    infineon написа:
                    Това ти е 3тата такава тема за някой згафил.Видя ли изобщо дали е от форума ? А вчера пък пусна пак за "лъзгащото" браво,обаче този път в консултаций.
                    Е къде да я пусна темата за хлъзгащата ми кола? В купува/продава ли? А и каква връзка има оная тема с това?[/quote]И аз не виждам каква е връзката , на модератор ли се прави. Що се отнася до Принца той във всяка тема трябва да напише нещо , така и в тази е взел участие. Без значение че тук направо се държи като модератор.
                    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

А имал ли е стикер на форума?Иначе все едно искаш обяснение от вятъра.Иначе такива ги има навсякъде.Мен веднъж един ме засече и ми показа среден пръст през прозореца, само защото от двете пълни колони на червен светофар, той беше в насрещното и искаше да мине 1-ва кола, а пък аз нямаше накъде да мръдна, за да го пусна.Изключително прост трябва да е човек, ако само една кола му дава огромно самучувствие!
                      Ползвайте мигачи!
                      Sometimes I feel like screaming

Коментар

infineon написа:
                        ...Караше некво дръгливо купе и ми се стори в тъмното че имаше стикер на фиат форум...

Коментар

Atanas71 написа:
                          И аз не виждам каква е връзката , на модератор ли се прави. Що се отнася до Принца той във всяка тема трябва да напише нещо , така и в тази е взел участие. Без значение че тук направо се държи като модератор.
                          Из правилата ...
                          1.3. Потребителите не би трябвало да се държат като "модератори в сянка". Ако някой потребител забележи нещо нередно би могъл да се свърже с някой от Модераторите. Потребители, които се правят на модератори ще бъдат предупреждавани. Това се налага от факта, че другите потребители се дразнят от въпросните "модератори в сянка".
                          Сложете ми предупреждение ! Ще си го нося с огромно удоволствие.
                          Придържайте се към темата и правилата на форума!"Модераторски екип на fiat-bg.org"
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Аз малко ще се върна в темата, съжалявам предварително за което :D Днеска пак един Фиат (нямаше стикер) и едно Ауди спряха на средата на бул.... да се псуват от колите Ама то е от такива излиза името на една марка и/или кола, тъпо, но факт !
                            Impossible is nothing !

Коментар

Не знам защо олицетворявате автомобилите с хората...Хората са едни и същи, независимо в какви автомобили са.

Коментар

Working...
                              X