Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Богати на крими случки вечер, нощ и сутрин...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    За какво ни е наистина да сме нормални?!?И дали сме нормални изобщо? Аз леко се съмнявам...
    Нормални........., а какво иде след нас "Ох,майко"Тея игри с насилие и тая телевизия,направо промиват мозъци и създават изроди.Когато не гледам ТВ ,Филми ,не чета вестници ,журнали и всекфи такива съм най-добре.
    Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
    I am in love with my cars

Коментар

Immortal написа:
      Kuku написа:
      Докато идеала на българина е да бъде мутра, всичко това ще бъде нормално Но от друга страна е нормално да искаш да си мутра, щом виждаш как мутрите, убийците, крадците, дилърите, изнасилвачите и т.н. живеят добре и живота им е охолен, а всички нарушители на закона са безнаказно-свободни да повтарят системно нарушенията си... начело с органите на реда, депутатите, политиците и прочие.... За какво ти е да си нормален?!
      Е как за какво. За да ставаш в 6:30 всяка сутрин, да ходиш на работа, където да те навикват шефовете, накрая да вземеш 250 евро заплата (за цял месец), с която да се чудиш храна ли да си купиш, дрехи ли, сметки ли да плащаш или ремонт на старата счупена кола...Да те заболи зъб, ама да си траеш и да се надяваш да отмине, че зъболекаря иска майка си и баща си, въпреки че си плащаш редовно здравните осигуровки.Да спестяваш 2-3 месеца, за да можеш да посрещнеш Коледа мааалко по-приемливо.Да си плащаш глобата от КАТ, за това, че си карал с 60 при разрешени 50, докато в това време те е изпреварвал някой "ние тоз го знаем"...За какво ни е наистина да сме нормални?!?И дали сме нормални изобщо? Аз леко се съмнявам...
      Дидо за жалост сега ти си прав
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Да, трудно е да виждаш, че има лесен начин за живот и въпреки всичко да искаш да съществуваш по трудния

Коментар

Един човек го е казал в песен.ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА ИЗХВЪРЛИ БОКЛУКА!http://vbox7.com/play:f09a39dfНяма думи за да опиша това което става в "милата" ни татковина!Цял ден ни заливат с информация къде кого обрали и пребили. Само за днес 4 обира, може и да са повече.Питам се къде е тая наша скапана Държава, нали уж щеше промяна да става с избирането на Б’ат Бойко ,а вместо да се подобрява положението илиза извън контрол.Според мен единственото решени е всеки годен Българин да излезе на мирен протест!За всеки убиец,крадец и терорист според заслугите се лишава от някой крайник завинаги ,а за големите престъпници главата на цепеницата, друго решени е няма.

Коментар

...

Мдаааа... И какъв беше коментарът на министър Цветанов: охранителната фирма е виновна, щото не е достатъчно добра... Казвам ти, дъще - сещай се, снахо(Фантастико): Ако ви охраняваше "Ипон" нямаше да имате такива проблеми!
            Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
            Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Re: ...

karloson написа:
              Мдаааа... И какъв беше коментарът на министър Цветанов: охранителната фирма е виновна, щото не е достатъчно добра... Казвам ти, дъще - сещай се, снахо(Фантастико): Ако ви охраняваше "Ипон" нямаше да имате такива проблеми!
              А пък ако парите им бяха в СИБанк, още по-добре За жалост, и тия не са по-различни от предните...Бях намислил да пускам отделна тема, но тая придоби подходяща насока да ви споделя какво си мисля от вчера насам - Става дума за решението на милион и сто хиляди (1.100 хил) пенсионери да се отпуснат по 25 лв коледни. Това прави 27.5 милиона лева. Още поне 2.5 милиона ще отидат за раздаването на тези пари - заплати, банкови такси и т.н., бройте ги 30 милиона.С една дума - 30 милиона се дават така, че много хора да получат по малко, с което малко едва ли могат да си купят нещо кой знае какво. И с 25 лв, и без тях - все ще са на същия хал.В същото време, в България хиляди млади семейства по една или друга причина не могат да имат деца, нито да си позволят зачеване "ин витро". През 2009 се отпуснаха 20 милиона, които са крайно недостатъчни.В същото време, родителите на Български деца се налага да просят, да правят кампании с СМСи и какво ли още не, за да спасят живота на своите чеда.Едва ли има пенсионер, който да предпочете 2 кила месо пред това да се спаси животът на едно дете.Само че...децата не гласуват...

Коментар

Държавата ни е пенсионерска. Никога не съм искал да говоря така, все още съм млад и не съм се сблъскал с живота изцяло. Лека полека той сам нахлува в студентския ми живот, който няма нищо общо с приказките на сегашните майки и бащи. Все още си мисля, че ще успея да се боря сам за себе си тук в България. Да се върна на темата...пенсионерите са около 50 % от населението на нашата страна. За тях 25 лв. са нищо, както и за всеки друг, но това е жест. Жест, който (тези които оживеят до следващите избори) да си спомнят. За чий им е да ми дадат на мен като студент нещо за Коледа,а ? Защото след 10-15 години те ще са нашите пенсионери, а ние няма да имаме жест, който да им върнем. Нека дават на старите, аз също ги уважавам, на мен сега парите ми стигат (слава Богу и баща ми и майка ми), карам си кола, уча, ходя си тук там. След години обаче, те ще ни гледат нас в ръцете !
                Impossible is nothing !

Коментар

Има нещо гнило в цялата работа покраи обирите. Със сигурност има вътрешен човек. Но от къде магазин за телефони имат оборот от 50 хил в понеделник рано сутринта. М-тел на Народното събрание сигурно не може да се похвали с такъв оборот в края на месеца за понеделник рано сутрин. Сумата е прекалено надута. Отделно и сумата във Фантастико. 2 милиона !!! Алооооууу кви са тия цифри бре ?!?!

Коментар

Фантастико, 2 милиона лева, оборота на всички магазини преди инкасо и изплащане на заплати. Нищо ненормално.Телефонния магазин с 50 000 лева оборот - това са 50 хубави смартфона или 200 телефона по-посредствени. Или са били пари за закупуване на стока.И следващия вариант:Фантастико, 2 000лв., но се съобщава за 2 милиона за да има оправдание да не се платят някои задължения или да се позабавят "Обраха ни, нали помните, ще почакате малко!", а шефчетата - купонясват за коледа с нов SUV.Телефонният магазин - 500лв оборот, ситуацията подобна Но пък ако във Фантастико е имало 2 000 000лв. налични кинти и ако аз бях шеф - щях да наема 5 човека въоръжени до зъби и с персонална защита най-висок клас - да охраняват докато парите влязат в компютрите на някоя банка...П.П. Свети Влас - ограбената ЦКБ - не ги мисля тия, които са посегнали на пари на ТИМ - ще ги плащат с 1000% лихва.
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Гледам новините и от половинчасова емисия двадесет минути са за обири и кражби. То че е криза, криза е, ама това не е нормално Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
                      FIAT Marea ex
                      FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Immortal написа:
                        Е как за какво. За да ставаш в 6:30 всяка сутрин, да ходиш на работа, където да те навикват шефовете, накрая да вземеш 250 евро заплата (за цял месец), с която да се чудиш храна ли да си купиш, дрехи ли, сметки ли да плащаш или ремонт на старата счупена кола...Да те заболи зъб, ама да си траеш и да се надяваш да отмине, че зъболекаря иска майка си и баща си, въпреки че си плащаш редовно здравните осигуровки.Да спестяваш 2-3 месеца, за да можеш да посрещнеш Коледа мааалко по-приемливо.Да си плащаш глобата от КАТ, за това, че си карал с 60 при разрешени 50, докато в това време те е изпреварвал някой "ние тоз го знаем"...За какво ни е наистина да сме нормални?!?И дали сме нормални изобщо? Аз леко се съмнявам...
                        Много правилно и точно написано.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

wazmo написа:
                          Гледам новините и от половинчасова емисия двадесет минути са за обири и кражби. То че е криза, криза е, ама това не е нормално Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
                          Защо да не е правилно,и крадците трябва да ядат нещо. :D
                          Виж бейби не сме глупаци,
                          ние сме отбор от здравеняци.
                          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

И за да се допълни палитрата. Преди малко свърши епизод от "Размяна на съпруги". Многодетна майка и мъжа и (българи) с 8!!! деца (3 от първия и брак и 5 от втория) мрънкаха, че им изтичал договора и ще ги оставят на улицата. И понеже имаше камери и т.н. от Столична община им обещаха да им продължат договора безсрочно. А някои балъци си мислим за семейно планиране...

Коментар

jenshen73 написа:
                              Фантастико, 2 милиона лева, оборота на всички магазини преди инкасо и изплащане на заплати. Нищо ненормално.Телефонния магазин с 50 000 лева оборот - това са 50 хубави смартфона или 200 телефона по-посредствени. Или са били пари за закупуване на стока.И следващия вариант:Фантастико, 2 000лв., но се съобщава за 2 милиона за да има оправдание да не се платят някои задължения или да се позабавят "Обраха ни, нали помните, ще почакате малко!", а шефчетата - купонясват за коледа с нов SUV.Телефонният магазин - 500лв оборот, ситуацията подобна Но пък ако във Фантастико е имало 2 000 000лв. налични кинти и ако аз бях шеф - щях да наема 5 човека въоръжени до зъби и с персонална защита най-висок клас - да охраняват докато парите влязат в компютрите на някоя банка...П.П. Свети Влас - ограбената ЦКБ - не ги мисля тия, които са посегнали на пари на ТИМ - ще ги плащат с 1000% лихва.
                              Добре за фантастико , хайде от мене да мине. Ама как си представяш магазин с 50 смартфона. Преди време на приятелката исках да взема един телефон (тамън бяха излезнали тия тъч скрийн) и ме разхождаха в 2 магазина от веригата. Иначе го изложили там, ама тоя не е такъв. Освен това не казват телефони, а казват пари от касата. Има нещо гнилоч.

Коментар

fiatmaniak написа:
                                wazmo написа:
                                Защо да не е правилно,и крадците трябва да ядат нещо. :D
                                Освен пердах, друго не им се полага Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 . В интерес на истината, нещата никак не вървят на добре.
                                FIAT Marea ex
                                FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Working...
                                X