Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Богати на крими случки вечер, нощ и сутрин...
Collapse
X
-
Immortal написа:Kuku написа:Докато идеала на българина е да бъде мутра, всичко това ще бъде нормално Но от друга страна е нормално да искаш да си мутра, щом виждаш как мутрите, убийците, крадците, дилърите, изнасилвачите и т.н. живеят добре и живота им е охолен, а всички нарушители на закона са безнаказно-свободни да повтарят системно нарушенията си... начело с органите на реда, депутатите, политиците и прочие.... За какво ти е да си нормален?!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Един човек го е казал в песен.ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА ИЗХВЪРЛИ БОКЛУКА!http://vbox7.com/play:f09a39dfНяма думи за да опиша това което става в "милата" ни татковина!Цял ден ни заливат с информация къде кого обрали и пребили. Само за днес 4 обира, може и да са повече.Питам се къде е тая наша скапана Държава, нали уж щеше промяна да става с избирането на Б’ат Бойко ,а вместо да се подобрява положението илиза извън контрол.Според мен единственото решени е всеки годен Българин да излезе на мирен протест!За всеки убиец,крадец и терорист според заслугите се лишава от някой крайник завинаги ,а за големите престъпници главата на цепеницата, друго решени е няма.
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:Мдаааа... И какъв беше коментарът на министър Цветанов: охранителната фирма е виновна, щото не е достатъчно добра... Казвам ти, дъще - сещай се, снахо(Фантастико): Ако ви охраняваше "Ипон" нямаше да имате такива проблеми!
Коментар
-
Държавата ни е пенсионерска. Никога не съм искал да говоря така, все още съм млад и не съм се сблъскал с живота изцяло. Лека полека той сам нахлува в студентския ми живот, който няма нищо общо с приказките на сегашните майки и бащи. Все още си мисля, че ще успея да се боря сам за себе си тук в България. Да се върна на темата...пенсионерите са около 50 % от населението на нашата страна. За тях 25 лв. са нищо, както и за всеки друг, но това е жест. Жест, който (тези които оживеят до следващите избори) да си спомнят. За чий им е да ми дадат на мен като студент нещо за Коледа,а ? Защото след 10-15 години те ще са нашите пенсионери, а ние няма да имаме жест, който да им върнем. Нека дават на старите, аз също ги уважавам, на мен сега парите ми стигат (слава Богу и баща ми и майка ми), карам си кола, уча, ходя си тук там. След години обаче, те ще ни гледат нас в ръцете !Impossible is nothing !
Коментар
-
Има нещо гнило в цялата работа покраи обирите. Със сигурност има вътрешен човек. Но от къде магазин за телефони имат оборот от 50 хил в понеделник рано сутринта. М-тел на Народното събрание сигурно не може да се похвали с такъв оборот в края на месеца за понеделник рано сутрин. Сумата е прекалено надута. Отделно и сумата във Фантастико. 2 милиона !!! Алооооууу кви са тия цифри бре ?!?!
Коментар
-
Фантастико, 2 милиона лева, оборота на всички магазини преди инкасо и изплащане на заплати. Нищо ненормално.Телефонния магазин с 50 000 лева оборот - това са 50 хубави смартфона или 200 телефона по-посредствени. Или са били пари за закупуване на стока.И следващия вариант:Фантастико, 2 000лв., но се съобщава за 2 милиона за да има оправдание да не се платят някои задължения или да се позабавят "Обраха ни, нали помните, ще почакате малко!", а шефчетата - купонясват за коледа с нов SUV.Телефонният магазин - 500лв оборот, ситуацията подобна Но пък ако във Фантастико е имало 2 000 000лв. налични кинти и ако аз бях шеф - щях да наема 5 човека въоръжени до зъби и с персонална защита най-висок клас - да охраняват докато парите влязат в компютрите на някоя банка...П.П. Свети Влас - ограбената ЦКБ - не ги мисля тия, които са посегнали на пари на ТИМ - ще ги плащат с 1000% лихва.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Immortal написа:Е как за какво. За да ставаш в 6:30 всяка сутрин, да ходиш на работа, където да те навикват шефовете, накрая да вземеш 250 евро заплата (за цял месец), с която да се чудиш храна ли да си купиш, дрехи ли, сметки ли да плащаш или ремонт на старата счупена кола...Да те заболи зъб, ама да си траеш и да се надяваш да отмине, че зъболекаря иска майка си и баща си, въпреки че си плащаш редовно здравните осигуровки.Да спестяваш 2-3 месеца, за да можеш да посрещнеш Коледа мааалко по-приемливо.Да си плащаш глобата от КАТ, за това, че си карал с 60 при разрешени 50, докато в това време те е изпреварвал някой "ние тоз го знаем"...За какво ни е наистина да сме нормални?!?И дали сме нормални изобщо? Аз леко се съмнявам...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
wazmo написа:Гледам новините и от половинчасова емисия двадесет минути са за обири и кражби. То че е криза, криза е, ама това не е нормално Yellow_Flash_Colorz_PDT_31Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
profit
И за да се допълни палитрата. Преди малко свърши епизод от "Размяна на съпруги". Многодетна майка и мъжа и (българи) с 8!!! деца (3 от първия и брак и 5 от втория) мрънкаха, че им изтичал договора и ще ги оставят на улицата. И понеже имаше камери и т.н. от Столична община им обещаха да им продължат договора безсрочно. А някои балъци си мислим за семейно планиране...
Коментар
-
jenshen73 написа:Фантастико, 2 милиона лева, оборота на всички магазини преди инкасо и изплащане на заплати. Нищо ненормално.Телефонния магазин с 50 000 лева оборот - това са 50 хубави смартфона или 200 телефона по-посредствени. Или са били пари за закупуване на стока.И следващия вариант:Фантастико, 2 000лв., но се съобщава за 2 милиона за да има оправдание да не се платят някои задължения или да се позабавят "Обраха ни, нали помните, ще почакате малко!", а шефчетата - купонясват за коледа с нов SUV.Телефонният магазин - 500лв оборот, ситуацията подобна Но пък ако във Фантастико е имало 2 000 000лв. налични кинти и ако аз бях шеф - щях да наема 5 човека въоръжени до зъби и с персонална защита най-висок клас - да охраняват докато парите влязат в компютрите на някоя банка...П.П. Свети Влас - ограбената ЦКБ - не ги мисля тия, които са посегнали на пари на ТИМ - ще ги плащат с 1000% лихва.
Коментар
-
fiatmaniak написа:wazmo написа:Гледам новините и от половинчасова емисия двадесет минути са за обири и кражби. То че е криза, криза е, ама това не е нормално Yellow_Flash_Colorz_PDT_31FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар