Разхода се вдигна разбира се, с колко,не знам,но при тия консуматори-нагревател на задния прозорец,вентилатор на парното,халогените,а и докато загрее държи 1000-1200 оборота
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как Ви се отразява на разхода "лошото" време?
Collapse
X
-
Като падне голям сняг разхода на колата ми въобще няма да се качи просто, защото няма да я изкарвам от гаража. С тия гуми съм за никъде.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Immortal написа:2 литра газ отгоре извънградско.... вече минах на бензин...да ти таковам и газта - 12/100 срещу 8/100 бенц...За в града хич да не говорим, отделно че докато загрее достатъчно, че да прехвърли на газ, аз вече съм стигнал...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Нямам идея как се отразява, ама със сигурност е нагоре.Като сметнем и работата на място, която се увеличава в пъти. Пък вчера за 10-15 минути, май ми заминаха 5-6 литра, ама.......кво да направя.....празен паркинг...хубав сняг....здрава ръчнаТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
ogi28b написа:Я се уточчнете - за лошо време ли говорим, или за студено време ? Или за комбинация от двете ? Понеже при лошо време има значение дали вали, а при студено - има значение колко е студено, а при комбинация от двете - има значение колко вали, какво вали, и колко е студено.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
На мен ми вдига разхода с 3,345 процента при 0 градуса. Между -5 до -10 е с 4,126 процента. Обаче това е само ако карането е при над 80% каране при сравнително равнинни терени. Ако има големи баири и надолнища нещата се променят. Съвсем по друг начин обаче стоят нещата ако закъснея за работа и трябва да пракирам на едно кофти място, от което се излиза само на задна. Тогава ми отиват 13,46 грама повече бензин, което, сами разбирате, обърква всички по-горни сметки.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Нека и аз да се влкюча За разхода по моя преценка си е супер В 19 часа излязах да покарам, обиколих града, стрелката на горивото беше в червеното, прибрах се и лампата не светна което значи, че ще зареждам днес а не снощи Като не съм карал с повече от 2000 оборота, че гумите, едно че са летни и второ са за боклука но има и + в цялата ситуация неочаквано за мен на страхотен лед по паркингите и на замръзналите пътища и пресечки колата не боксува!! Вдигам лекичко съединителя и полека полека на обороти тръгва! Карал съм и бензинови коли ... докато дигна крака от съединителя и гасне ...като подам леко гас почва да върти като садрана и не мърда това въртящия момент голяма работа
Коментар
-
Така като ви гледам с ваще разходи от 6 на 7 от 6.5 на 6.8 направо ми иде да рева ли да се смея ли .... В София и извънграда смешано.... от 10 литра на 100 скочих на 13-тина откакто температурите станаха около и малко над 0-лата.Но днес си купих термостат... чисто нов BEHR 86 кинта и като го сменя се надявам нещата да се нормализират и да падна поне на 10
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар