Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как Ви се отразява на разхода "лошото" време?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как Ви се отразява на разхода "лошото" време?

Хайде сега да видим на кого как му се отразява лошото време върху разхода На мен лично ми вдига с минимум 2-3 литра разхода това време... Ама няма начин, хлъзгаво е, всичко става бавно... Как да не се изкушиш :D

При мен е обраното. при лошо време по малко ръчкам и по малко харчи като карам с 40.Оня ден в дъжда на един светофар опитах да тръгна рязко с повече газ, бравото върти гуми на място неможе да отлепи.После на следващия светофар за малко да вляза в задницата на една нова октавия а карах с 40. Мамка му и фиат.
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

За горивото не знам, ама на колата на жена ми ще и се отрази на ламарините. Май.Че като я гледах вчера какво прави по завоите и светофарите ...Явно има някаква Айртон Сена жилка ...Сто пъти съм и обяснявал, че колата не се кара на 3500 rpm, най-малко пък сега, когато асфалта е като сопол от снега.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

Ми на мене разхода май не ми е мръднал .... ама и аз като колегите имам пробеми с потеглянето ритне ли турбото си седа на едно място... за спиране спира
        Fiat Punto 1.4 gt turbo
        Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

Malone написа:
          За горивото не знам, ама на колата на жена ми ще и се отрази на ламарините. Май.Че като я гледах вчера какво прави по завоите и светофарите ...Явно има някаква Айртон Сена жилка ...Сто пъти съм и обяснявал, че колата не се кара на 3500 rpm, най-малко пък сега, когато асфалта е като сопол от снега.
          Правилно си кара женицата. Не и мъти главата Без майтап - ако е млад шофьор по-добре да я кара в обороти, после като посвикне ще си изглади карането. А по темата - на мен разхода ми все е висок. Топло-студено предпочитам да не смятам. Зареждам и толкоз.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

2 литра газ отгоре извънградско.... вече минах на бензин...да ти таковам и газта - 12/100 срещу 8/100 бенц...За в града хич да не говорим, отделно че докато загрее достатъчно, че да прехвърли на газ, аз вече съм стигнал...

Коментар

Мойта стана много икономична - 0 на 100. Заседнала е в снега по един баир с летни гуми и ще чакам да се стопи, да не направя някоя беля, че така е като шейна :P
              FoRzA ItaliA
              Lancia Delta HPE
              ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части

Коментар

Тази нощ пътувам и ще видя как и се отразява студа на разхода. Ще бъде около нула градуса и по ниско, така че за 300 километра ще имам някаква представа.Досега нямаше особена зима.
                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                www.cyxap.com

Коментар

2-3 литра съм нагоре !
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                  Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Около 1-1.5кг метан, но обичам да ми е мнооого топло(като съм се наспал разбира се ).Бензин около 1литър, но там карам само като свърши метана, т.е не е много ясно.

Коментар

Около 2 литра нагоре но няма как .
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Говорете ми, говорете ми... Не разбрах за разход на какво говорим . Ако е за Живка - все същата - няма промяна, а ако е за мен - половин кило ракия отгоре с пушени сланинки.

Коментар

///// написа:
                          Говорете ми, говорете ми... Не разбрах за разход на какво говорим . Ако е за Живка - все същата - няма промяна, а ако е за мен - половин кило ракия отгоре с пушени сланинки.
                          Много скромно се е повишил разхода ти, само половинка на горе, я по-сериозно де .
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

hibryd написа:
                            Ми на мене разхода май не ми е мръднал .... ама и аз като колегите имам пробеми с потеглянето ритне ли турбото си седа на едно място... за спиране спира
                            По-малко газ колега, по-малко.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Може би с 1/100 ми качва разхода,все пак върти и климатроник.
                              Уважавам тези,които ме уважават!
                              Clube do Marea!

Коментар

Working...
                              X