Хайде сега да видим на кого как му се отразява лошото време върху разхода На мен лично ми вдига с минимум 2-3 литра разхода това време... Ама няма начин, хлъзгаво е, всичко става бавно... Как да не се изкушиш :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как Ви се отразява на разхода "лошото" време?
Collapse
X
-
При мен е обраното. при лошо време по малко ръчкам и по малко харчи като карам с 40.Оня ден в дъжда на един светофар опитах да тръгна рязко с повече газ, бравото върти гуми на място неможе да отлепи.После на следващия светофар за малко да вляза в задницата на една нова октавия а карах с 40. Мамка му и фиат.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
За горивото не знам, ама на колата на жена ми ще и се отрази на ламарините. Май.Че като я гледах вчера какво прави по завоите и светофарите ...Явно има някаква Айртон Сена жилка ...Сто пъти съм и обяснявал, че колата не се кара на 3500 rpm, най-малко пък сега, когато асфалта е като сопол от снега..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:За горивото не знам, ама на колата на жена ми ще и се отрази на ламарините. Май.Че като я гледах вчера какво прави по завоите и светофарите ...Явно има някаква Айртон Сена жилка ...Сто пъти съм и обяснявал, че колата не се кара на 3500 rpm, най-малко пък сега, когато асфалта е като сопол от снега.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Тази нощ пътувам и ще видя как и се отразява студа на разхода. Ще бъде около нула градуса и по ниско, така че за 300 километра ще имам някаква представа.Досега нямаше особена зима..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Около 2 литра нагоре но няма как .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
///// написа:Говорете ми, говорете ми... Не разбрах за разход на какво говорим . Ако е за Живка - все същата - няма промяна, а ако е за мен - половин кило ракия отгоре с пушени сланинки.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар