Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как Ви се отразява на разхода "лошото" време?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разхода се вдигна разбира се, с колко,не знам,но при тия консуматори-нагревател на задния прозорец,вентилатор на парното,халогените,а и докато загрее държи 1000-1200 оборота
    Marea HLX 147ps

Коментар

Като падне голям сняг разхода на колата ми въобще няма да се качи просто, защото няма да я изкарвам от гаража. С тия гуми съм за никъде.
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Хмм, моята пък си вдигна разхода главоломно нагоре... явно съм от малкото хора, които използват това време за забавление...

Коментар

Immortal написа:
          2 литра газ отгоре извънградско.... вече минах на бензин...да ти таковам и газта - 12/100 срещу 8/100 бенц...За в града хич да не говорим, отделно че докато загрее достатъчно, че да прехвърли на газ, аз вече съм стигнал...
          Така е аз сега дръпвам крака с милиметър по-нагоре на мареата и горе долу си запазвам разхода.Бравото 1,4 обаче си лапа на бензин яко особено като му опъна ръчната на някое по-широко място.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Нямам идея как се отразява, ама със сигурност е нагоре.Като сметнем и работата на място, която се увеличава в пъти. Пък вчера за 10-15 минути, май ми заминаха 5-6 литра, ама.......кво да направя.....празен паркинг...хубав сняг....здрава ръчна
            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Я се уточчнете - за лошо време ли говорим, или за студено време ? Или за комбинация от двете ? Понеже при лошо време има значение дали вали, а при студено - има значение колко е студено, а при комбинация от двете - има значение колко вали, какво вали, и колко е студено.

Коментар

ogi28b написа:
                Я се уточчнете - за лошо време ли говорим, или за студено време ? Или за комбинация от двете ? Понеже при лошо време има значение дали вали, а при студено - има значение колко е студено, а при комбинация от двете - има значение колко вали, какво вали, и колко е студено.
                Ами да речем качване на Шипка с 5 човека 3 възрастни и 2 деца и още 150 кг багаж с пълен резервоар.Мареата беше около 2000 кг. така и я чувствах ,вярно гумите копаеха но тежестта си казва нейното ,на слизане към Габрово на дв апъти подцених спирачния път и АБС се побърка.Разход пердполагаем около 7 на 100км.ААа забравих да спомена ,че видях едни бедни хорица с автомобил за около 50000 лв. да четат инструкции как се поставят вериги.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

под "Лошо" време имах впредвид студено, влажно, евентуално снежно... перфектно за каране за кеф... :D

Коментар

Вдига ми ми разхода с 0,7. От 6,5 на 7,2 градско.
                    FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                    FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                    ...and justice for all

Коментар

На мен ми вдига разхода с 3,345 процента при 0 градуса. Между -5 до -10 е с 4,126 процента. Обаче това е само ако карането е при над 80% каране при сравнително равнинни терени. Ако има големи баири и надолнища нещата се променят. Съвсем по друг начин обаче стоят нещата ако закъснея за работа и трябва да пракирам на едно кофти място, от което се излиза само на задна. Тогава ми отиват 13,46 грама повече бензин, което, сами разбирате, обърква всички по-горни сметки.
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Нека и аз да се влкюча За разхода по моя преценка си е супер В 19 часа излязах да покарам, обиколих града, стрелката на горивото беше в червеното, прибрах се и лампата не светна което значи, че ще зареждам днес а не снощи Като не съм карал с повече от 2000 оборота, че гумите, едно че са летни и второ са за боклука но има и + в цялата ситуация неочаквано за мен на страхотен лед по паркингите и на замръзналите пътища и пресечки колата не боксува!! Вдигам лекичко съединителя и полека полека на обороти тръгва! Карал съм и бензинови коли ... докато дигна крака от съединителя и гасне ...като подам леко гас почва да върти като садрана и не мърда това въртящия момент голяма работа
                        Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Аз не съм забелязал никаква промяна на разхода спрямо лятото, въпреки че сега леко подгрявам голата преди да тръгна. Става въпрос за газ.
                          Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Така като ви гледам с ваще разходи от 6 на 7 от 6.5 на 6.8 направо ми иде да рева ли да се смея ли .... В София и извънграда смешано.... от 10 литра на 100 скочих на 13-тина откакто температурите станаха около и малко над 0-лата.Но днес си купих термостат... чисто нов BEHR 86 кинта и като го сменя се надявам нещата да се нормализират и да падна поне на 10

Коментар

Днес си вдигнах брутално разхода... то не беше пързаляне, въртене на гуми... това време е много гадно, много зле работата...

Коментар

Круме, ако знаеш колко "бой" ще ядеш във форума

Коментар

Working...
                                X