Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шел-НИКОГА повече

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Malone написа:
    ele написа:
    Не забравяй, че някои сме по-умни и помним по-дълго.
    Въй, че скромно е това ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Напиши колежке как завърши сагата, че взехме да се отвличаме.Намериха ли някакви други повреди по колицата и финансово как завърши всичко за тебе.И после ключ може би на темата.
    Ти пак не четеш, това го написах малко по-горе, но може от спама да си го пропуснал. Морално завърши с извинение, финансово - цената на бензина+свещите. Друго и няма на колата, даже вчера катерих баира с 20 см сняг mitakkk: Ай смекчи тона малко. Миналата година карах с нови летни гуми и нямах проблем да катеря баира в снега. Форда със зимни гуми, според дота на 3 години, успя да го изкачи от 4-тия път. Освен това недей да се пънеш толкова и не бъди толкова курназ, защото ако на теб ти налеят друго гориво... не ми се мисли - може би, от срам, ще идеш да се гръмнеш, защото явно си забравил какво си им казал, пък срам, срам..... Пък и аз съм умна - ще си хвана такси, няма да вися по спирките
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

И аз колежке, вчера катерих баири с летните гуми....обаче тръгна ли да спирам и става лошоооо - задните ми гуми са като на 16 годишна девойка задника Ейся отиам да цапна мощни вредещайни :D Ба* , от 205 гума минавам на 175 филма е голям За Шел...хм 1 път заредих там.Имаше разлика във вървежа на колата- вървеше по-малко :D , и нафтата свърши много бързо.от ОМВ и там нещо не ме зарибява.ЗАреждам от Ромпетрол и лукойл.
      Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

dikanio написа:
        infineon написа:
        Аджеба винаги се чудя как ги намирате тия разлики в разхода като зареждате на различни бензиностанции от големите вериги.
        Намират, ама друг път. Аз не се чудя, ами го намирам за много смешно. Напоследък гледам по обявите, стана модерно некакви статистики да се пишат - "минал съм еди колко си км с еди колко си литра гориво". Искам да ми покажеш тогава, всички касови бележки от бензиностанциите и снимки от всяко зареждане, за да видя че е сипано в същата кола
        Колегата ilkor пази абсолютно всяка бележка от всяко едно зарееждане което е правил, така че ако купуваш неговото браво, имаш 100 % гаранция че е минал Х км с У литра. Част от потрбителите също си въвеждат данните от зарежданията в електронни изчислители , като например сайта спритмонитор, който аз ползвам. Гарантирам ти че всяка капчица гориво, която е влязла в резервоара ми е отчтена там.

Коментар

@ogi28b гарантирам, че показанието на колонката е записано в сайта, касовата бележка...........но не и реалното количество. Винаги има + и - но при нас винаги е на -

Коментар

@eleАбе ти нормално не можеш ли да пишеш?! Без да зеленееш от злоба и кривина? Съжалявам те направо. И тези/този покрай теб, и него го съжалявам.Ужас, УЖАС ...Доколкото прочетох, ти предложиха и преглед в сервиз. За това ми беше думата и питането.Аз не бих пропуснал един преглед на автомобила ми, поне грешките на компютъра да видя, ако има такива натрупани.
            ele написа:
            20 лева за горивото + 57 лева за свещите + (ако искам) преглед на колата в сервиз, който те кажат и покриване на ремонта, ако има нужда от такъв.
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
              @eleАбе ти нормално не можеш ли да пишеш?! Без да зеленееш от злоба и кривина? Съжалявам те направо. И тези/този покрай теб, и него го съжалявам.Ужас, УЖАС ...Доколкото прочетох, ти предложиха и преглед в сервиз. За това ми беше думата и питането.Аз не бих пропуснал един преглед на автомобила ми, поне грешките на компютъра да видя, ако има такива натрупани.
              ele написа:
              20 лева за горивото + 57 лева за свещите + (ако искам) преглед на колата в сервиз, който те кажат и покриване на ремонта, ако има нужда от такъв.
              Да де, ама после написах, че са й хвърлили едно око. GbGzTeaM: Ми няма да спираш със спирачката - 5-4-3-2-1 и почти като спре, тогава натискаш, да не се лизгаш. Бравото не се лизга и с летни гуми, ама на форда задника със зимни гуми ходи наляво-надясно, ако натисна спирачката. Явно размерът има значение
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                Malone написа:
                ele написа:
                Да де, ама после написах, че са й хвърлили едно око. GbGzTeaM: Ми няма да спираш със спирачката - 5-4-3-2-1 и почти като спре, тогава натискаш, да не се лизгаш. Бравото не се лизга и с летни гуми, ама на форда задника със зимни гуми ходи наляво-надясно, ако натисна спирачката. Явно размерът има значение
                МАй-май има значение То тей да спирам със скоростите не ми е интересно Закфо ми е тая ръчна Айде на мощните Дънлопии :D Отново съм с малките джанти и меката возия :P
                Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Malone написа:
                  ele написа:
                  Един съвет от мен колега-не спори повече с Крюела,няма смисъл,тя си е като Дон Кихот, бори се и спори с всеки, пък бил той и вятърна мелница,наистина ужас.
                  Marea HLX 147ps

Коментар

Крюела коя е? Тази ли? Cruella de Vil?
                    Прикачени файлове
                    www.cyxap.com

Коментар

Gofi написа:
                      Malone написа:
                      ele написа:
                      Един съвет от мен колега-не спори повече с Крюела,няма смисъл,тя си е като Дон Кихот, бори се и спори с всеки, пък бил той и вятърна мелница,наистина ужас.
                      Хаха, защо така ? Мен пък ме кефи как е взела голямата пръчка и налага наред. Това, че понякога го прави само за да запази имиджа си във форума е отделен въпрос, иначе е яката работа :D
                      Impossible is nothing !

Коментар

Malone написа:
                        Крюела коя е? Тази ли? Cruella de Vil?
                        Ти прецени сам коя-коя е,имам 2 закани от някакви...............модернисти.
                        Marea HLX 147ps

Коментар

Е тя темата отдавна е за ключ. Опитваме се да съживим чувството и за хумор, дано успеем.
                          www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                            Е тя темата отдавна е за ключ. Опитваме се да съживим чувството и за хумор, дано успеем.
                            Те нейните теми са с приоритет-не се заключват,колкото до чувствата за хумор-няма такива,има за спорене,заяждане и т.н.т.
                            Marea HLX 147ps

Коментар

Да, темата е изконсумирана очевидно и по тази причина се заключва.Gofi - в този стил си адски близо и до третото.Последно.И това не е закана а просто статистика.
                              I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Working...
                              X