Malone написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шел-НИКОГА повече
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
И аз колежке, вчера катерих баири с летните гуми....обаче тръгна ли да спирам и става лошоооо - задните ми гуми са като на 16 годишна девойка задника Ейся отиам да цапна мощни вредещайни :D Ба* , от 205 гума минавам на 175 филма е голям За Шел...хм 1 път заредих там.Имаше разлика във вървежа на колата- вървеше по-малко :D , и нафтата свърши много бързо.от ОМВ и там нещо не ме зарибява.ЗАреждам от Ромпетрол и лукойл.Тря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
dikanio написа:infineon написа:Аджеба винаги се чудя как ги намирате тия разлики в разхода като зареждате на различни бензиностанции от големите вериги.
Коментар
-
@eleАбе ти нормално не можеш ли да пишеш?! Без да зеленееш от злоба и кривина? Съжалявам те направо. И тези/този покрай теб, и него го съжалявам.Ужас, УЖАС ...Доколкото прочетох, ти предложиха и преглед в сервиз. За това ми беше думата и питането.Аз не бих пропуснал един преглед на автомобила ми, поне грешките на компютъра да видя, ако има такива натрупани.ele написа:20 лева за горивото + 57 лева за свещите + (ако искам) преглед на колата в сервиз, който те кажат и покриване на ремонта, ако има нужда от такъв..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:@eleАбе ти нормално не можеш ли да пишеш?! Без да зеленееш от злоба и кривина? Съжалявам те направо. И тези/този покрай теб, и него го съжалявам.Ужас, УЖАС ...Доколкото прочетох, ти предложиха и преглед в сервиз. За това ми беше думата и питането.Аз не бих пропуснал един преглед на автомобила ми, поне грешките на компютъра да видя, ако има такива натрупани.ele написа:20 лева за горивото + 57 лева за свещите + (ако искам) преглед на колата в сервиз, който те кажат и покриване на ремонта, ако има нужда от такъв.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Malone написа:@eleАбе ти нормално не можеш ли да пишеш?! Без да зеленееш от злоба и кривина? Съжалявам те направо. И тези/този покрай теб, и него го съжалявам.Ужас, УЖАС ...Доколкото прочетох, ти предложиха и преглед в сервиз. За това ми беше думата и питането.Аз не бих пропуснал един преглед на автомобила ми, поне грешките на компютъра да видя, ако има такива натрупани.ele написа:20 лева за горивото + 57 лева за свещите + (ако искам) преглед на колата в сервиз, който те кажат и покриване на ремонта, ако има нужда от такъв.Тря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
Malone написа:@eleАбе ти нормално не можеш ли да пишеш?! Без да зеленееш от злоба и кривина? Съжалявам те направо. И тези/този покрай теб, и него го съжалявам.Ужас, УЖАС ...Доколкото прочетох, ти предложиха и преглед в сервиз. За това ми беше думата и питането.Аз не бих пропуснал един преглед на автомобила ми, поне грешките на компютъра да видя, ако има такива натрупани.ele написа:20 лева за горивото + 57 лева за свещите + (ако искам) преглед на колата в сервиз, който те кажат и покриване на ремонта, ако има нужда от такъв.Marea HLX 147ps
Коментар
-
-
Gofi написа:Malone написа:@eleАбе ти нормално не можеш ли да пишеш?! Без да зеленееш от злоба и кривина? Съжалявам те направо. И тези/този покрай теб, и него го съжалявам.Ужас, УЖАС ...Доколкото прочетох, ти предложиха и преглед в сервиз. За това ми беше думата и питането.Аз не бих пропуснал един преглед на автомобила ми, поне грешките на компютъра да видя, ако има такива натрупани.ele написа:20 лева за горивото + 57 лева за свещите + (ако искам) преглед на колата в сервиз, който те кажат и покриване на ремонта, ако има нужда от такъв.Impossible is nothing !
Коментар
-
Е тя темата отдавна е за ключ. Опитваме се да съживим чувството и за хумор, дано успеем..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар