На шел съм зареждала 4 пъти - 2 пъти бензин и колата повече от 90 не искаше да вдига, 1 път беше ОК, четвъртия път беше вчера. За реждам нафта, питат ме каква искам - обикновена, плащам и тръгвам. След около 2-3 км колата започва да тресе, ама върви. Викам - ужас, нищо й нямаше вчера, сега пък какво стана (говоря за Форда, Фиата още не е оправен). Както и да е, добрахме се до Метро напазарих и тръгваме - колата върви ама тресе, викам, по-добре да отида до майстора да я види преди да съм я прецакала напълно. По пътя колата огасна на едно кръстовище - хубаво, че беше точно по средата, че имаше кой да ми помогне да я бутна.... Бутнахме колата, пробвам да запаля - неще, двигателя, ако не беше закрепен, щеше да изхвърчи от колата, отзад пуши бяло и черно. Обаждам се на един познат - уж малко майстор си пада. Вика - дай запали - паля - пак същата история. Вика - да не си прегряла колата. Викам - не съм - вчера нищо й нямаше, сутринта заредих и от тогава не ще да върви. Вика - заредила си кофти нафта. Е, викам, кофти, кофти - ама чак толкова не ми се вярва. Отвори капачката и вика - тука ми мирише на бензин, не на нафта. Тия от Шел ми пъхнали бензин вместо нафта . Източихме бензина, сложихме нафта и колата се оправи. Повече от ШЕЛ - никога. Преди се замислях от време на време дали да или да не заредя от Шел, ама вече дори няма да си позволявам да си го и помисля.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шел-НИКОГА повече
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Шел-НИКОГА повече
ele написа:На шел съм зареждала 4 пъти - 2 пъти бензин и колата повече от 90 не искаше да вдига, 1 път беше ОК, четвъртия път беше вчера. За реждам нафта, питат ме каква искам - обикновена, плащам и тръгвам. След около 2-3 км колата започва да тресе, ама върви. Викам - ужас, нищо й нямаше вчера, сега пък какво стана (говоря за Форда, Фиата още не е оправен). Както и да е, добрахме се до Метро напазарих и тръгваме - колата върви ама тресе, викам, по-добре да отида до майстора да я види преди да съм я прецакала напълно. По пътя колата огасна на едно кръстовище - хубаво, че беше точно по средата, че имаше кой да ми помогне да я бутна.... Бутнахме колата, пробвам да запаля - неще, двигателя, ако не беше закрепен, щеше да изхвърчи от колата, отзад пуши бяло и черно. Обаждам се на един познат - уж малко майстор си пада. Вика - дай запали - паля - пак същата история. Вика - да не си прегряла колата. Викам - не съм - вчера нищо й нямаше, сутринта заредих и от тогава не ще да върви. Вика - заредила си кофти нафта. Е, викам, кофти, кофти - ама чак толкова не ми се вярва. Отвори капачката и вика - тука ми мирише на бензин, не на нафта. Тия от Шел ми пъхнали бензин вместо нафта . Източихме бензина, сложихме нафта и колата се оправи. Повече от ШЕЛ - никога. Преди се замислях от време на време дали да или да не заредя от Шел, ама вече дори няма да си позволявам да си го и помисля.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Пусна ли жалба за възстановяване на щетите?Аз ако бях почвам да ги съдя,надявам се ще доведеш нещата докрай.Не трябва да им се разминава така леко.Щом са сгафили отиваш с касовия бон и ги почваш.Да се научат как се работи,не стига че горивата им не струват,ами и ще ти повредят автомобила.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Коментар
-
Такива некадърници ги има навсякъде ,мой познат имаше същия проблем на друга известна бензиностанция,добре че по време на зареждане мернал ,че му наливат бензин и източнането станало веднага.Тея тарикати имат всякакви номерца или гадни навици.Имали сме случай как пред теб си пъха капачката в джоба.Аз винаги стоя до тях когато зареждат и докато не ми затвори капачката не отивам към касата.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Що и на мен ми се случи на ШЕЛ ... незнам, незнам също и защо пак там като заредих дизел,лампата сигнализираща за вода в горивния филтър щеше да изгори! Факти с един единствен адрес ШЕЛ. Аз поне от други бензиностанции не съм чул оплакване от този сорт...може би не съм чел достатъчно.Дано наистина само това са щетите, а точно изгорели свещи надали са от това ,но нищо. Предполагам,че ако не се кара продължително на бензин нищо няма да се случи.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
ele написа:За щастие нямаше последствия, само 2 изгорели свещи. Добре, че пазя касовата бележка - днес съм там с нея и касовата бележка за свещите. Вчера вече беше много късно - трябваше да се разправям с продавачката.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Тези от Шел не те ли питаха какво да ти сипят?Като че ли няма само един модел дизелово гориво и един модел бензин.Ти не им ли каза ele?Ясно е, че трябва да внимават, виновни са си, но аз винаги казвам какво и колко искам, ако не си зареждам сам. И досега съм нямал такива проблеми..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Тези от Шел не те ли питаха какво да ти сипят?Като че ли няма само един модел дизелово гориво и един модел бензин.Ти не им ли каза ele?Ясно е, че трябва да внимават, виновни са си, но аз винаги казвам какво и колко искам, ако не си зареждам сам. И досега съм нямал такива проблеми.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Коментар
-
Malone написа:Тези от Шел не те ли питаха какво да ти сипят?Като че ли няма само един модел дизелово гориво и един модел бензин.Ти не им ли каза ele?Ясно е, че трябва да внимават, виновни са си, но аз винаги казвам какво и колко искам, ако не си зареждам сам. И досега съм нямал такива проблеми.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар