Ele защо се пънеш толкова?Всекиму се случва да греши, необходима е малко толерантност. На теб все другите са ти виновни. Перполагам, че ако те ударят с 2 с’тинки на литър ще се усетиш, но като ти налеят бензин вместо дизел не се усещаш. Скоро смени колата, не е ли възможно да е и твоя грешка? Така като гледам -Метро, Макдоналдс, варненски ресторанти, Шел... предполагам списъкът с фирми до които си писала с оплаквания може да бъде продължен? Или си от типа досадници, които си мислят че са вечно прави, вечно нещо някой им е крив и все гледат да си го изкарат на някого, или, понеже си чувала, че някъде става така, решаваш да се оплакваш за щяло и нещяло, или си малко тип "Бай Ганю" - изпиваш бирата, хващаш една муха и я пускаш в чашата, зер една чаша аванта хич не е зле, или си някакъв друг тип "редовна оплаквачка". Много олекваш. Ама много. Нали парадираш колко велик шофьор си - комбинация от Ари Ватанен, Мика Хакинен и Аертон Сена, как така не поглеждаш какво са ти сипали в резервоара?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шел-НИКОГА повече
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Lane Staley написа:Ele защо се пънеш толкова?Всекиму се случва да греши, необходима е малко толерантност. На теб все другите са ти виновни. Перполагам, че ако те ударят с 2 с’тинки на литър ще се усетиш, но като ти налеят бензин вместо дизел не се усещаш. Скоро смени колата, не е ли възможно да е и твоя грешка? Така като гледам -Метро, Макдоналдс, варненски ресторанти, Шел... предполагам списъкът с фирми до които си писала с оплаквания може да бъде продължен? Или си от типа досадници, които си мислят че са вечно прави, вечно нещо някой им е крив и все гледат да си го изкарат на някого, или, понеже си чувала, че някъде става така, решаваш да се оплакваш за щяло и нещяло, или си малко тип "Бай Ганю" - изпиваш бирата, хващаш една муха и я пускаш в чашата, зер една чаша аванта хич не е зле, или си някакъв друг тип "редовна оплаквачка". Много олекваш. Ама много. Нали парадираш колко велик шофьор си - комбинация от Ари Ватанен, Мика Хакинен и Аертон Сена, как така не поглеждаш какво са ти сипали в резервоара?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Посмекчи вече тона, което е добре. Бебешките ти срички ми харесаха.Няма никаква мъгла около мен, но не смятам, че професията ми е от някакво значение тук във форума, затова и не съм я уточнил в определената за това тема.Lane Staley ти е написал, толерантност е нужна в определени моменти.Момчето си е било съвестно, работило е съвестно, но е сгрешил, за радост без особени последствия за автомобила ти.Той е бил разсеян, ти също не си погледнала, мислила си за друго и ... така. Човешки са тези неща и никой не е застрахован..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Според мен и в теб има много голям процент вина. Просто е трябвало да се увериш, че ти слагат правилното гориво и чак тогава да влезеш на топло. А може би във бързината, да си казала бензин и да си се шмугнала на топло. Все пак както разбрах основно караш кола на бензин, а тогава ти се е наложило да караш тази която е дизел. Ето така изглеждат нещата отстрани. Искам честно да ми кажеш - ти спомняш ли си какво точно каза на момчето което зареждаше?
Коментар
-
Malone написа:...Той е бил разсеян, ти също не си погледнала, мислила си за друго и ... така. Човешки са тези неща и никой не е застрахован.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Malone, прав си, но само до някъде. Аз съм изпадал в далеч по-сериозна ситуация, пак с грешка от страна на бензиностанцията - 4 коли останахме на място заради БЕНЗИН ВЪВ ВОДАТА Освен всичко друго, големите вериги държат много на реномето си. Това също не е за подценяване. При конкретния случай с мен бензиностанцията плати всички разходи по ремонта ноу куесчънз аскд ,даже дадоха пари кеш в аванс за покриване на разходите. А едната кола беше бмв 7-ма серия, на няма 2 години и само при него разходите бяха над 5 хил. лв.До съд едва ли ще се стигне, защото само лошата рапутация, която ще раздухат във вестниците, е достатъчна причина за извънсъдебно споразумение. Няма да ти обяснявам как се облещиха от бензиностанцията, когато довтаса отнякъде една журналистка_______
146 JTD
Коментар
-
trustworthy написа:Malone, прав си, но само до някъде. Аз съм изпадал в далеч по-сериозна ситуация, пак с грешка от страна на бензиностанцията - 4 коли останахме на място заради БЕНЗИН ВЪВ ВОДАТА Освен всичко друго, големите вериги държат много на реномето си. Това също не е за подценяване. При конкретния случай с мен бензиностанцията плати всички разходи по ремонта ноу куесчънз аскд ,даже дадоха пари кеш в аванс за покриване на разходите. А едната кола беше бмв 7-ма серия, на няма 2 години и само при него разходите бяха над 5 хил. лв.До съд едва ли ще се стигне, защото само лошата рапутация, която ще раздухат във вестниците, е достатъчна причина за извънсъдебно споразумение. Няма да ти обяснявам как се облещиха от бензиностанцията, когато довтаса отнякъде една журналистка
Коментар
-
trustworthy, говорим за конкретната ситуация друже.Става дума за две пикливи свещи и за малко нерви, колкото и да са безценни тези на ele. Shell приемат, че техен служител е сгрешил, без коментари и пазарлъци, и и посрещат щетите, ако има такива. След преглед.Няма нужда от закани, ама ако искам ще ги съдя и ще ги осъдя и тем подобни. За да осъдиш някого е нужно да ти е навредил и той да не е готов да те обезщети с адекватна престация.Това имах предвид.Няма нужда от показване на мускулчета, всичко е коректно досега. Сгрешили са, плащат.Дано всичко да е наред по колата.Ele да зарежда от тук нататък където си иска, тя не е малко момиче, ще избере по-добро обслужване, бензиностанции бол..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Освен всичко казано дотук не разбирам какъв е проблема човек да си зарежда сам.Тогава при грешка се сърдиш на себе си Всъщност в Италия не видях нито една безнзиностанция, на която някой да ти налива гориво.Да не говорим, че в повечето случаи дори няма персонал.Особено през уикенда - никакъв шанс за наличен персонал.Малко е проблем щото по това време няма начин да платиш през POS терминал - само "сухо" приемат колонките Колонката е автомат - подаваш и парите за които искаш да заредиш, пуска толкова, колкото си платил и бЕгаш.Дори и тези от веригата ШЕЛ са на самообслужване.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Lane Staley написа:coolboby написа:Мда в Италия е така.Даже се опулих като видях колонка на самия тротоар. Говорим за северна Италия и по-точно това в един град до Неапол.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
mitakkk написа:Според мен и в теб има много голям процент вина. Просто е трябвало да се увериш, че ти слагат правилното гориво и чак тогава да влезеш на топло. А може би във бързината, да си казала бензин и да си се шмугнала на топло. Все пак както разбрах основно караш кола на бензин, а тогава ти се е наложило да караш тази която е дизел. Ето така изглеждат нещата отстрани. Искам честно да ми кажеш - ти спомняш ли си какво точно каза на момчето което зареждаше?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар