Има касова бележка за бензин, а и на камерите е снимано, там също има часа на зареждане.Не вярвам чак толкова да се ебават с нея, та да я обвиняват, че може да вземе която и да е касова бележка.Варианти много има да я направят на Мата Хари, но не ми се вярва да рискуват с подобни изпълнения. Жалко, че камерите са черно-бели, няма как да сбъркаш шланговете на камерата, ако са цветни.Не е лошо, ей сега да направим две-три социални теми, та да се включи Ele, че да я насъскаме ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шел-НИКОГА повече
Collapse
Заключена тема
X
X
-
20 лева за горивото + 57 лева за свещите + (ако искам) преглед на колата в сервиз, който те кажат и покриване на ремонта, ако има нужда от такъв.Май хич не им е за първи път, щото даже не се пазариха, пък аз се бях наточила за пазарлък. До колкото разбрах знаят кой ги прави тия неща...Malone: Социални теми за????Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:20 лева за горивото + 57 лева за свещите + (ако искам) преглед на колата в сервиз, който те кажат и покриване на ремонта, ако има нужда от такъв.Май хич не им е за първи път, щото даже не се пазариха, пък аз се бях наточила за пазарлък. До колкото разбрах знаят кой ги прави тия неща...Malone: Социални теми за????Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
pakumba написа:това може да се случи навсякъде, не само на шел. единствения лек е да седиш и да гледаш кой пистолет слага и така. още една причина да не обичам нафтовите печки, ей на с газта не са ме бъркали никогаEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
ele написа:20 лева за горивото + 57 лева за свещите + (ако искам) преглед на колата в сервиз, който те кажат и покриване на ремонта, ако има нужда от такъв.Май хич не им е за първи път, щото даже не се пазариха, пък аз се бях наточила за пазарлък. До колкото разбрах знаят кой ги прави тия неща...Malone: Социални теми за????Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
bicho1976 написа:Аз ще продължавам да зареждам от Шел,защото съм доволен от техните горива.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ele написа:Jimy: В колата имаше около четвърт резервоар нафта (може и малко по-малко да е било, но в никакъв случай не е била на изпарения) и аз сипах 20 лева, което е малко по-малко от четвърт - вероятно за това само това са щетите и затова нищо не светна по таблото да каже, че нещо не е наред.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
На Шел не съм зареждал от нчколко години, защото имам карта за намаление в Лукойл, и просто не ми се налага да зареждам на друго бензиностанция. А относно Шел и аз съм чувал доста негативни коментари относно качеството на горивото там.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Аз централния Ямболски Шел (има още един на изхода за Елхово) го бях отписал преди години, след като в 50 литрова бутилка по обем (а всъщност трябва да изключва на 40 л) ми сложиха 55 л газ. Мой много добър приятел пък имаше големи разправии там с един пълнач. Оказа се, че негова бивша колежка от ВУЗа работи в централата на Шел за източна Европа, намираща се в Истанбул, и отговаря точно за рекламациите. Като й се оплакал неофициално по скайпа, след няколко дни на Шела само дето задника не му целунаха за да му се извиняват.Явно има файда от оплакванията по-нагоре по веригата, те и затова не са се пазарили с Еле, а направо са си направили каквото трябва. Така е нормално и дай Боже да става така навсякъде.Мен ме беше ударила вратата на изхода на местния Кауфланд... нацели ме точно в слепоочието и направо ми се зави свят. Аз излизам, а тя се затваря в същото време... Отидох да търся управителя да се оплаквам, но ме препратиха към охраната и от там - към къщи...Ако беше в цивилизована страна, кой знае какво обезщетение щяха да ми предложат за да не ги съдя... ама нали и аз съм Българче - преглътнах, теглих им една майна и си тръгнах.У нас майната решава повечето проблеми... може и да не ги решава, ама поне ни олеква на душата
Коментар
-
ele написа:20 лева за горивото + 57 лева за свещите + (ако искам) преглед на колата в сервиз, който те кажат и покриване на ремонта, ако има нужда от такъв.Май хич не им е за първи път, щото даже не се пазариха, пък аз се бях наточила за пазарлък. До колкото разбрах знаят кой ги прави тия неща...Malone: Социални теми за????.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Остават въпроси как ще го "избият" и от кого [този бензин за 20 лева].
Коментар
-
fiatmaniak написа:На Шел не съм зареждал от нчколко години, защото имам карта за намаление в Лукойл, и просто не ми се налага да зареждам на друго бензиностанция. А относно Шел и аз съм чувал доста негативни коментари относно качеството на горивото там.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар