Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шел-НИКОГА повече

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има касова бележка за бензин, а и на камерите е снимано, там също има часа на зареждане.Не вярвам чак толкова да се ебават с нея, та да я обвиняват, че може да вземе която и да е касова бележка.Варианти много има да я направят на Мата Хари, но не ми се вярва да рискуват с подобни изпълнения. Жалко, че камерите са черно-бели, няма как да сбъркаш шланговете на камерата, ако са цветни.Не е лошо, ей сега да направим две-три социални теми, та да се включи Ele, че да я насъскаме ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

20 лева за горивото + 57 лева за свещите + (ако искам) преглед на колата в сервиз, който те кажат и покриване на ремонта, ако има нужда от такъв.Май хич не им е за първи път, щото даже не се пазариха, пък аз се бях наточила за пазарлък. До колкото разбрах знаят кой ги прави тия неща...Malone: Социални теми за????
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
        20 лева за горивото + 57 лева за свещите + (ако искам) преглед на колата в сервиз, който те кажат и покриване на ремонта, ако има нужда от такъв.Май хич не им е за първи път, щото даже не се пазариха, пък аз се бях наточила за пазарлък. До колкото разбрах знаят кой ги прави тия неща...Malone: Социални теми за????
        Браво. Отивай в сервиз да я видят, така и така ще ти платят.
        Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Добре, че сте се разбрали. Затова не стъпвам по бензиностанции :D
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

pakumba написа:
            това може да се случи навсякъде, не само на шел. единствения лек е да седиш и да гледаш кой пистолет слага и така. още една причина да не обичам нафтовите печки, ей на с газта не са ме бъркали никога
            Може да де случи ама на тях взе да им става навик. Аз не са страдал все още ама съм виждал няколко тъкива случая и то все на ШЕЛ.
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

Коментар

ele написа:
              Не им е за първи нито за последен път,нито на тях,нито на другите вериги бензионстанции.Който работи,греши.Това не е клалифициран труд,така че е нормално грешките да са повече.Още повече в повечето случаи работодателите икономисват от работна ръка,което допълнително увеличава риска от грешки.В Разград първата бензионстанция(без Петролските)беше на Шел,оттогава съм и клиент.После се навъдиха ОМВ,Лукойл,Ромпетрол.Ей богу, забавлявал съм се при откриването на всяка една от споменатите, как хората започват да говорят пълни глупости и най-лошото е че си вярват."Досега зареждах от..... и колата ми гореше 10л,сега обаче зареждам от.....и разхода ми падна на 6лт":"Мани ги тия от ......бензина е толкова скапан че маркучите ми се разядоха"И още много такива безумия.Имам две коли(различни марки),едната на газ,другата на бензин.Сигурно мойте коли не са у ред щот на която и да заредя(от по-горе изброените)разхода е еднакъв.Колега следващият път като объркат в ОМВ нафтата с бензин и тях ще анатемосваш.Колеги по-горе написаха ,вземайтеси касовите бонове.Аз ще продължавам да зареждам от Шел,защото съм доволен от техните горива.И още нещо,имам достатъчно смарт точки за един семеен уикенд,това за мен е истинска отстъпка,всички други от по 2-5ст се губят.
              Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

bicho1976 написа:
                Аз ще продължавам да зареждам от Шел,защото съм доволен от техните горива.
                Логично. Както и това, че който не е доволен няма да зарежда от тях. И аз не съм доволен и не зареждам специално от Шел. Всъщност зареждам само от Лукойл.
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

На Шел съм зареждал само 1 път и то защото нямаше друга бензиностанция.От 3 год зареждам на Петрол служебната /дизел/ и личната /Бензин/, не съм имал проблем.

Коментар

ele написа:
                    Jimy: В колата имаше около четвърт резервоар нафта (може и малко по-малко да е било, но в никакъв случай не е била на изпарения) и аз сипах 20 лева, което е малко по-малко от четвърт - вероятно за това само това са щетите и затова нищо не светна по таблото да каже, че нещо не е наред.
                    Абе едва ли си имала четвърт резервоар - лятото на Пунтото на жена ми една бензинджииКА ( затова казвам че не е женска работа ) на ЕКО наляла за 20лв бензин, а и моята не се усетила веднага, та навъртяла и 5-6км - ама освен малко по-твърда работа на мотора, друго нямаше. Не точих - направо напълних резервоара до горе и проблема се реши. А при слагането на малко над 10литра за 20лв бензин в колата не е имало повече от още 10 литра нафта. Така че си била наистина на изпарения, що е миришело и на бензин откъм резеровара. Аз даже зимата на пълен резервоар нафта (45 литра) слагам по 2-3 литра бензин за да пали по-лесно барутника Или двутактово масло - половин литър на резервоар.
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

На Шел не съм зареждал от нчколко години, защото имам карта за намаление в Лукойл, и просто не ми се налага да зареждам на друго бензиностанция. А относно Шел и аз съм чувал доста негативни коментари относно качеството на горивото там.
                      Виж бейби не сме глупаци,
                      ние сме отбор от здравеняци.
                      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Аз централния Ямболски Шел (има още един на изхода за Елхово) го бях отписал преди години, след като в 50 литрова бутилка по обем (а всъщност трябва да изключва на 40 л) ми сложиха 55 л газ. Мой много добър приятел пък имаше големи разправии там с един пълнач. Оказа се, че негова бивша колежка от ВУЗа работи в централата на Шел за източна Европа, намираща се в Истанбул, и отговаря точно за рекламациите. Като й се оплакал неофициално по скайпа, след няколко дни на Шела само дето задника не му целунаха за да му се извиняват.Явно има файда от оплакванията по-нагоре по веригата, те и затова не са се пазарили с Еле, а направо са си направили каквото трябва. Така е нормално и дай Боже да става така навсякъде.Мен ме беше ударила вратата на изхода на местния Кауфланд... нацели ме точно в слепоочието и направо ми се зави свят. Аз излизам, а тя се затваря в същото време... Отидох да търся управителя да се оплаквам, но ме препратиха към охраната и от там - към къщи...Ако беше в цивилизована страна, кой знае какво обезщетение щяха да ми предложат за да не ги съдя... ама нали и аз съм Българче - преглътнах, теглих им една майна и си тръгнах.У нас майната решава повечето проблеми... може и да не ги решава, ама поне ни олеква на душата

Коментар

ele написа:
                          Няколко забележки:1. Един лев няма да ти дам за горивото, защото така или иначе го няма, получила си го, в резервоара ти е. Да си гледала какво ти зареждат. Остават въпроси как ще го "избият" и от кого [този бензин за 20 лева]. Не че те интересува, но въпроса е принципен.2. Няма "сервиз, който ТЕ кажат". Сервиз, който ТИ кажеш, майстор на когото ТИ можеш да се довериш. В "техен" сервиз" може да се окаже, че дори ти си им длъжна, че колата ти е по добре след грешката с бензина. Не им пускай аванта, явно си имат "дежурен" сервиз.Социални ... знам ли ...На тема "Какво ви е мнението за съботно-неделния секс без ангажимент, финландския модел?".
                          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                          www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                            Остават въпроси как ще го "избият" и от кого [този бензин за 20 лева].
                            Тъй като работя на територията на бензиностанция шел (и съм изтоквал резервоарите с грешно гориво на немалко автомобили, а и веднъж на автобус пълен догоре с бензин ) и мога да кажа веднага откъде го "избиват" горивото - от заплатата на сгрешилия работник. И така става, че след като се издължи, бензинджията напуска и на негово място назначават ново момче, също тъй неопитно и пак грешките се повтарят и при следващия и при следващия...

Коментар

fiatmaniak написа:
                              На Шел не съм зареждал от нчколко години, защото имам карта за намаление в Лукойл, и просто не ми се налага да зареждам на друго бензиностанция. А относно Шел и аз съм чувал доста негативни коментари относно качеството на горивото там.
                              Трябваше да те викна да буташ преди две години като заредих на шел, или после като точих она гняс от резервоара.Ела зареди на нашия шел, бензинец, те май дават и телефони за пътна помощ!Откакто се опарих от гаден бензин - доказано това беше проблема - не стъпвам там!
                              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Аз имам около 400000км. за 6 години навъртяни с дизел от шел защото колата е служебна и нямам избор. До сега съм нямал проблеми ама моито пунто го зареждам само в краен случаи там и съм нащрек постоянно, особенно като има нови (дето не ги познавам) служители.

Коментар

Working...
                                X