Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шел-НИКОГА повече

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пазенето на фискалните бончета е добър, а не лош навик. При това - не само до напускане на обекта. Крайно време е да започнем да държим на собствените си права, а не само сульо и пульо да ни дои. ШЕЛ са мизерници и винаги са били аз за това може да бутам 10км. но на ШЕЛ не зареждам.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

ele написа:
      ...
      Не, не е жлъчен, заблуждаваш се. Написах, че вината е тяхна.Въпроса е, че ако не си им казала, биха могли да измислят някакво глупаво оправдание, разсеяност или нещо друго, но след като си им подчертала вида на горивото не виждам място за притеснения.Не само свещите, не е лошо да ги уведомиш, че автомобила ти ще отиде на основен профилактичен преглед, както и почистване на системата, нищо че е имало бензин в нея.Много неща може да измисли един майстор. Неща, които биха се случили или биха ускорили случването на повреда следствие на такава грешка.А и накрайниците на шланговете не са ли различни, с различен диаметър?Както и диаметъра на отвора за резервоара.Най-малкото това трябваше да им направи впечатление.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

Re: Шел-НИКОГА повече

Искрено ти съчуствам, дано успееш да ги накараш да ти възстановят разходите. Т.т. трябва да успееш.Ама не мога да повярвам, че видях това написано от теб:
        ele написа:
        На шел съм зареждала 4 пъти - 2 пъти бензин и колата повече от 90 не искаше да вдига, 1 път беше ОК, четвъртия път беше вчера.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Шел били боклуци...как ли пък не5 от служебните коли са карани само с Шелобщо 260 000 км - никакъв проблемБравата я карах около 50 000 км, от тях поне 35 000 с Шелбаща ми на старата си кола навъртя около 50 000 с Шелтова са над 300 000 км, не са 3000 да се каже че е късмет
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Много ми е интересно как ще докаже че е казала дизел а те са сипали бенз?
            И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Камери касов бон...

Коментар

Malone: не знам, никога не съм зареждала сама. Ха! За профилактичния преглед не съм се сетила - мерси за съвета. Sev: От личният ми опит с Шел мога да твърдя, че бензиностанциите, от които съм зареждала са под всякаква критика, без тази, която беше ОК и за която споменах. Това са Шел Ямбол, от която заредих бензин и едва се прибрах. Шел Варна на Сливница и Република, опак бензин, пак реното едва изкачи баира и Шел Приселци, където ми сипаха бензин. Не твърдя, че всички бензиностанции на шел са такива, но явно контролът им е доста занижен, затова никога няма да ползвам услугите на Шел. Принципно зареждам от ОМВ и до сега никога не съм имала какъвто и да е проблем. Явно контролът там е на много по-високо ниво.MartoModev: Всяка бензиностанция има камери, а аз имам касова бележка с дата и час. Не е недоказуемо.
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Ако на капачката [или на капака, или на стикер вътре] пише, няма какво да доказва Ele.В противен случай момъка трябва да ходи на очен лекар.Ако не друго, поне това трябва да гледа този, който зарежда.Ele не съм я виждал, възможно е и да изглежда така, че да губиш ориентация въобще, но ... съмнявам се.Шел не, "боклуци" е малко силно казано, служителя не е за там. В грешна посока тръгнаха мненията.Горивото си е 6, но да е такова каквото трябва на конкретната кола.Аз зареждам освен в OMV и в Лукойл, доволен съм от там, но съм шамарил един от бензиностанция на Лукойл. Заради отвратително отношение, не заради качеството на горивото.От хората си зависи.
                  .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                  www.cyxap.com

Коментар

MartoModev написа:
                    що, ти би отишъл на бензиностанция и нарочно ще кажеш грешно гориво ли. Каквото и да стане го яде пълнача
                    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
                      MartoModev написа:
                      що, ти би отишъл на бензиностанция и нарочно ще кажеш грешно гориво ли. Каквото и да стане го яде пълнача
                      Не че е изключено,аз докато карах дизел и бензин ,много пъти съм се замислял с коя кола съм.Понякога поинцерция си казваш другото гориво .
                      Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                      I am in love with my cars

Коментар

добре ,че си сипала малко нафта и не пали дизелова кола на бутане
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

гориво

Аз пък съм доволен от Газта на Шел за другото не мога за кажа че слагам малко поне газ не могат да го збъркат с бензин и нафта
                          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

ШЕЛ и аз ги отписах преди известно време.Един път ми се наложи да заредя на един ШЕЛ(пътувах извън града и просто нямаше др бензиностанция),та заредих от там,явно съм случил на хубав бензин,колата си вървеше доста по-добре и свали разхода.Та след като се прибрах във Варна дори си направих и карта и им станах редовен клиент.Не след дълго ми направи впечатление,че колата ми просто все едно са и умряли половината коне,а и разхода беше безбожно скочил,отиваше към 12 градско (до сега е горяла не повече от 8-9).Помислих си,че има някаква повреда и за това не върви,а разхода оправдах с това,че като не върви добре я ръчкам повече и я мъча повече.Една вечер колегата Grisha_bravo,ме посъветва да заредя на ****** бензиностанция,дадох всичко от себе си в резервоава да остане колкото се може по-малко от гнусния шелски бензин и заредих на новото място.Нямаше и 10тина километра и колата просто започна да лети,все едно се отпуши,върна си предишното вървене а разхода колкото и да не е за вярване мигновенно падна от 12 на 8(според борд компютъра,а и понататашни сметки го доказаха).П.П. По случая си имам и преки свидетели,така че оттогава нататък просто покрай ШЕЛ с мръсна газ минавам

Коментар

Добре де,а как ще се докаже че не е зареждано на друга бензиностанция като не се е върнала на време?
                              И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
                                Добре де,а как ще се докаже че не е зареждано на друга бензиностанция като не се е върнала на време?
                                Е кво има да доказва, сипано ли е на тяхната бензиностанция бензин в дизелов двигател - да. Доказуемо ли е - да. От там нататък няма значение след това какво си правил.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Working...
                                X