Пазенето на фискалните бончета е добър, а не лош навик. При това - не само до напускане на обекта. Крайно време е да започнем да държим на собствените си права, а не само сульо и пульо да ни дои. ШЕЛ са мизерници и винаги са били аз за това може да бутам 10км. но на ШЕЛ не зареждам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шел-НИКОГА повече
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ele написа:....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Re: Шел-НИКОГА повече
Искрено ти съчуствам, дано успееш да ги накараш да ти възстановят разходите. Т.т. трябва да успееш.Ама не мога да повярвам, че видях това написано от теб:ele написа:На шел съм зареждала 4 пъти - 2 пъти бензин и колата повече от 90 не искаше да вдига, 1 път беше ОК, четвъртия път беше вчера.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Malone: не знам, никога не съм зареждала сама. Ха! За профилактичния преглед не съм се сетила - мерси за съвета. Sev: От личният ми опит с Шел мога да твърдя, че бензиностанциите, от които съм зареждала са под всякаква критика, без тази, която беше ОК и за която споменах. Това са Шел Ямбол, от която заредих бензин и едва се прибрах. Шел Варна на Сливница и Република, опак бензин, пак реното едва изкачи баира и Шел Приселци, където ми сипаха бензин. Не твърдя, че всички бензиностанции на шел са такива, но явно контролът им е доста занижен, затова никога няма да ползвам услугите на Шел. Принципно зареждам от ОМВ и до сега никога не съм имала какъвто и да е проблем. Явно контролът там е на много по-високо ниво.MartoModev: Всяка бензиностанция има камери, а аз имам касова бележка с дата и час. Не е недоказуемо.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Ако на капачката [или на капака, или на стикер вътре] пише, няма какво да доказва Ele.В противен случай момъка трябва да ходи на очен лекар.Ако не друго, поне това трябва да гледа този, който зарежда.Ele не съм я виждал, възможно е и да изглежда така, че да губиш ориентация въобще, но ... съмнявам се.Шел не, "боклуци" е малко силно казано, служителя не е за там. В грешна посока тръгнаха мненията.Горивото си е 6, но да е такова каквото трябва на конкретната кола.Аз зареждам освен в OMV и в Лукойл, доволен съм от там, но съм шамарил един от бензиностанция на Лукойл. Заради отвратително отношение, не заради качеството на горивото.От хората си зависи..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
reter написа:MartoModev написа:Много ми е интересно как ще докаже че е казала дизел а те са сипали бенз?Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
ШЕЛ и аз ги отписах преди известно време.Един път ми се наложи да заредя на един ШЕЛ(пътувах извън града и просто нямаше др бензиностанция),та заредих от там,явно съм случил на хубав бензин,колата си вървеше доста по-добре и свали разхода.Та след като се прибрах във Варна дори си направих и карта и им станах редовен клиент.Не след дълго ми направи впечатление,че колата ми просто все едно са и умряли половината коне,а и разхода беше безбожно скочил,отиваше към 12 градско (до сега е горяла не повече от 8-9).Помислих си,че има някаква повреда и за това не върви,а разхода оправдах с това,че като не върви добре я ръчкам повече и я мъча повече.Една вечер колегата Grisha_bravo,ме посъветва да заредя на ****** бензиностанция,дадох всичко от себе си в резервоава да остане колкото се може по-малко от гнусния шелски бензин и заредих на новото място.Нямаше и 10тина километра и колата просто започна да лети,все едно се отпуши,върна си предишното вървене а разхода колкото и да не е за вярване мигновенно падна от 12 на 8(според борд компютъра,а и понататашни сметки го доказаха).П.П. По случая си имам и преки свидетели,така че оттогава нататък просто покрай ШЕЛ с мръсна газ минавам
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар