Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ароматизатори за кола

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    То и Коледа наближава,вземи си монтирай едно живо борче на кората и ще заспи работата.Може и украска да си му сложиш и от задните габарити да си изтеглиш едно кабелче и да му туриш един доиден гирлянд.
    Ей адашка,изказа ти мисля не е подходящ за МОДЕРЕН,а и правописа-диоден вместо доиден.
    Marea HLX 147ps

Коментар

Консерва, консерва, а да и консерва. От Бриколаж - около 8лв. за около 3-4месеца. Изключително лека, свежа миризма, поглъща лошите, което е най-важното.

Коментар

Една тема по въпроса от началото на годината - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E7%E0%F2%EE%F0
        преди - TIPO
        сега - VOLVO XC60

Коментар

Gofi написа:
          krasio_79bs написа:
          То и Коледа наближава,вземи си монтирай едно живо борче на кората и ще заспи работата.Може и украска да си му сложиш и от задните габарити да си изтеглиш едно кабелче и да му туриш един доиден гирлянд.
          Ей адашка,изказа ти мисля не е подходящ за МОДЕРЕН,а и правописа-диоден вместо доиден.
          Тц тц,колко съм заблеян, да разменя местата на буквите. Направо съм за разстрел А сега по-сериозно по темата.Няколко са ми доводите че идеята не става за автомобил.1.Тези ароматизатори са за площ около 100+квадрата,а ти искаш да го сложиш в кола.2.Другото е неудобството от регулиране на цикъла за ароматизиране 5/10/15/20/30 минути.Има ли смисъл да работи ако примерно не си ползваш колата 2-3 дена.3.Самата машинка също не е от най-евтините(около 20лв.)4.Флакона не трябва да се излага на голяма температура 50+градуса,а лятото става и повече в колата.Аз за това си ползвам това
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
          X